Östergötland VS västergötland.

Hej på er!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering sista tiden! Men har haft fullt upp med att fira examen och sånt! Befinner mig åter i Östergötland och det känns hur skönt som helst! Har startat morgonen idag med en löprunda i skogen med Emma. Shit vad jag saknat skogen! Det är helt tyst och stilla och det luktar .. skog! underbart! Annars har jag mest ägnat mig åt uppackning, matlagning, sovning, löpning mm. Börjar inte jobba förrän nästa fredag! Ljuvliga tider! Sover kopiösa mängder.. har nog lite sömn att ta igen kanske!?

Just det! Fick ett varmt välkomnande hem i söndags.. På köksbordet stod en finfin blomma, en finfin flaska champange och ett presentkort på shopping tillsammans med Rickard! Han är fin han min karl! :) Har också fått en juicepress/juicecentrifug av svärföräldrar, så nu pressas det juice här om dagarna! Morot, äpple och apelsin kan verkligen rekomenderas! :)

Annars? Ska snart möta upp Emma och Jennie för lunch! Ska fortsätta uppackningen sedan innan min promenad med Petra och ikväll åker Rickard och jag till EM för att titta på sängram! Så ja.. dagarna går trots att jag inte jobbar för tillfället!

Ska bjuda på några bilder från diplomering och examensfest innan jag beger mig!































Nä, nu orkar jag inte mer! Har tagit en halvtimma hittills att ladda upp dessa bilder! Men jag tror jag lyckats fånga känslan iaf! :)


Personalvetare!

YES!! tror minsann att jag idag tagit min examen i personalvetenskap! Uppsatsen är godkänd, det sista momentet på hela utbildning! Några få kompletteringer (som redan är gjorda) och jag har numer en fil.kand i Personalvetenskap! Känns helt sjukt!! Helt sjukt! Jag har en utbildning liksom! Jag är GRYM! (Ja, jag trotsar jantelagen!) Jag har klarat av en tre års universitetsutbildning! Då tycker jag att man får anse sig vara grym!

Wihooo! Nu ska vi fira!!


RSS 2.0