God kväll!

Hola!

Har precis blivit ensam igen efter att haft ett härligt gäng här! Anna, Johan, Elin, Olivia, Linda och Camilla har förgyllt min dag! Kärlek! <3

Har även hunnit med att träna och plugga under dagen.. så lite vettigt gjort! skönt det!

Imorrn blir det nog mest plugg faktiskt.. !

Nää.. ska krypa ner i sängen och läsa min mycket spännande bok! (gud, jag har varit sååå tråkig och nördig denna vecka! å gissa vad, det känns rätt skönt! haha :))

Sov sött raringar! nästa vecka hoppas jag vara back on track så att säga, och ha lite roligare grejer att skriva om än mitt nuvarande liv som består av plugg, träning, läsa böcker, tidiga mornar och tidig läggning! fattat en hel del vuxna beslut denna vecka faktiskt! (eller vuxna och vuxna.. snarare pensionär!:))

sov gott!


Funk & plugg!

God morgon!

Ska om en timme åka till gymmet, köra lite Funk! Var riktigt länge sedan jag var på ett sånt pass, så ska bli kul!

Hade stallt klockan på 8, men kunde inte ta mig ur sängen förrän nu! :)

Kl två kommer Linda och Camilla hit för att plugga. Sista rycket som gäller nu, tenta måndag!

Ska slänga i mig lite yoghurt!

Trevlig lördag!


Orakar inte!

Hej igen!

Har krupit ner i sängen.. tänkte läsa lite, dock inte skolböcker för jag orkar inte!! Läser I skydd av mörkret av Stephen Booth.

Lite ångest för att jag hoppar plugget, men jag är helt slut! Tar igen det imorrn! Tror inte att jag kan lära in något nytt ikväll i alla fall..

Åh, längtar till nästa helg när vi ska på middag hos Natalie, i hennes nya lägenhet! Myyysigt! Äta god mat och dricka lite vin..och detta i underbart sällskap! Kan det bli bättre!?

Nää.. sov gott!
Vi hörs imorrn!

Let´s dance!

God kväll kära vänner!

Fredagkväll och jag ligger hemma i min soffa..själv! har tackat nej till trevligt sällskap och after work! (jag vet, vad är det för fel på mig!?) men borde inte dricka alkohol, slösa pengar och ägna min tid åt plugg! lovar att bli människa när tentan är över!! Det jobbiga är bara att jag inte öppnat böckerna sedan jag kom hem för ca 1½ timme sen.. Åh, känns så jobbigt! Men ska kolla liiite innan jag sussar iaf!

Varit en hektisk dag! Kom på att jag hade ett möte idag också 5 min innan det började! men jag hann! :) efter allt skolarbete blev det crosstrainer i 20 min plus afrodans i en timme. Skööönt! Sjukt otaggad var jag innan, men det är ju så skönt när man väl kommer igång!

Imorrn blir det kondtionsträning på gymmet, sedan ett funkpass.. därefter pluggstuga hemma hos mig! alltså mitt liv är såå tråkigt nu! jag gör inget annat än pluggar känns det som! blir galen av att inte umgås! men snartsnart! (hm, ekonomitentan då den 11:e?)

Nåväl.. titta klart på let´s dance innan jag gör något åt plugget iaf!

Ha en toppenskön fredagskväll!

KRAM!


Fullspäckad dag!

Guten morgen!

Fredag idag! I alla fall för er övriga (?), själv ska jag ju plugga hela helgen! (ja, fredag är det ju ändå, men ni fattar vad jag menar!)

Har varit duktig och gått en promenad nu på morgonen! måste bara göra det till en vana, så kommer det inte va så jobbigt att komma ur sängen sen!

Sjukt mycket som står på schemat idag:

10-12 - Plugga statistik med Cam
12-13 - Lunch
13-15 - Föreläsning
15-17 (?) - Möte med projektgruppen
17-18 - Träning (afro power dance, alt spinning)
19- framåt - Plugg


 

Ja.. ingen vila här inte! :)

Vi hörs ikväll!
Ha en toppenfredag!

No fantasy.

God kväll!

Tänkte faktiskt lägga mig i sängen och kolla lite scrubs! (jag vet, klockan är halv nio!) men stört trött och har en lång dag imorrn..

Så ja, hade inte mycket mer på hjärtat ikväll..
så..

God natt! Sov gott!

Middagstips!

Hej igen!

Nyss käkat något av det godaste jag vet! Fiskbullar i hummersås! Och till det kokt potatis! Shit, vad det är gott!! :) Å visste ni att en hel burk med fiskbullar endast innehåller 260 kcal!? Å en sådan burk räcker ju till två måltider = smalmat! :)

Inte många som jag vet som gillar fiskbullar, men ni måste prova!! å det ska va hummersås, inget annat! (eventuellt dillsås).

Enjoy!


God morgon raringar!

Hej på er!

Nyss varit ute och gått och ätit mumsig frukost! minifruktsallad, vindruvor och äpple, tillsammans med vanlijyoughurt! och kokt ägg såklart! :)

upptäckt att jag skriver väldigt mycket om mat och motion här på bloggen! anledningen till detta är väl helt enkelt att jag älskar att äta och jag älskar att träna! :)

Ska plugga lite snart, bara häva i mig lite kaffe först!

Ha en skön torsdag!

Ska tipsa om två jättemysiga låtar med Lars Winnerbäck som går varma i min iPod..

Jag har väntat på ett regnMin helande tröst..

Vi hörs!

nytta VS nöje..

Hello!

Försöker avgöra om jag ska åka till Anna och käka mat och umgås, eller om jag ska plugga till tentan.. jag VILL umågs, men jag BORDE plugga.. ÅH. svårt val ju, mycket roligare att snacka skit och mysa än att plugga formler.. men, om jag verkligen vill klara den här tentan så borde valet bli plugga formler.. :( INTE KUL!
men det kommer fler dates med örnarna ju!

Har fått en massa gjort idag.. haft handledarträff och struktuerat upp våra kommande intervjuer! Nu ska jag bara fixa ytterligare en intervju och hämta bandspelare på pedagogen! (såg att min kära natta också skulle det, vi kanske ses! :))

Ok.. Måste iaf träna nu, step up kl 17 blir det, sen (mot min vilja) raka vägen hem till statistikboken. YEAH.

Kram på er!

Fruktsallad!

God morgon!

Vet inte vad som hänt med mig, har ingen ork att ta mig upp och gå morgonpromenader längre!! Helt slut är jag när klockan ringer, får knappt upp ögonen.. MÅSTE skärpa mig! imorrn är det malin som ska ut och gå innan frukost!!

Har nyss mofflat fruktsallad här! min goda youghurt var slut, så slängde ihop lite frukt i stället! Å så kokos på det! mmm mumma! :)

Ska iväg på möte med vår handledare nu kl 10..sen blir det pluggpluggplugg..

Åh, var en ung kille som vann 3 mille på trisskrapet på nyhetsmorgon nyss! lyllo han! Jag är verkligen i behov av att inkassera 3 mille.. det krymper sakta men säker på csn-kontot...

Nåväl.. jag ska ha en fet lön när jag är färdigpluggad sen! :)

Ha en skön onsdag!



Mm.. finns det något godare än färsk frukt? Min favorit är vattenmelon! Något jag kan få riktiga cravings efter! :)
 Vilken är din favorit?

Dr. House är en bra doktor det!

God kväll!

Ligger i soffan och kollar på House.. lagom avkopplande en tisdagkväll! :)
Linda har varit här och pluggat! Hon förklarade så bra, så jag fattar ju nu! (ok, inte allt, men en del!)

Imorrn blir det möte kl 10 med vår handledare, därefter en get-together med projektgruppen! Ska försöka hinna träna och eventuellt middag hos Anna på kvällen.. vet inte om jag har tid dock, borde ju plugga till tentan.. enda tiden jag har till det är på kvällarna ju!

Oj, nu börjar House igen!
Hörs imorrn!

Sov sött!

Anova & Chi2.

God eftermiddag!

Ser att klockan är kaffedags, så bäst att sätta på en kanna! Linda kommer dessutom hit snart för att räkna lite statistik och sånt! Roligare kan man ju ha, men är ju ett nödvändigt ont om jag vill ha godkänt i kursen.

Idag har jag varit på bibblan och lånat en drös böcker! Har även kört crosstrainer i 30 min och efter det ett spinningpass! måste verkligen få igång det här nu! KILON, RASA!

Näää.. kaffe var det!

(om ni undrar rubriken så är det två sätt att räkna ut sin kvanitativa data.. typ).


Storfrukost, min nya favo!

God morgon!

Uppe och donar med frukost innan jag ska bege mig in till stan och biblioteket! Har verkligen börjat ÄLSKA frukosten! Det bästa på hela dagen! Mmm.. Kokt ägg, youghurt med skivad frukt, två knäcke med kaviar och kaffe! UNDERBART! vill äta frukost hela tiden! :)

Oj, nu kokar det i köket!

Ha en bra dag!

Bonden gifter sig!

Hello sugarpies!

Sitter och kollar på bondens bröllop! Typiskt bara att det är den störda bonden som gifter sig! Dock kan jag inte låta bli att gråta nu när Emma sjunger för honom. Varför är jag så blödig!!?

Nåväl.. nyss kommit hem från kör.. fick ett ryck förut, så gick in till stan från mig! (hisingen liksom!) men det tog bara typ 50 minuter till handels, inte alls farligt! Tror jag går in imorrn med ! :)

Imorrn blir det biblioteket på fm, sen lunchträning, spinning! Därefter hem och plöja teorier och metoder innan Linda och jag ska plugga statistik! Fullspäckad dag med andra ord! Skönt att ha mycket att göra! :)

Nää.. ska nog lägga mig i sängen och slänga på The Holiday!

Sussa sött!


Sååå bra! :)

Gravid?

God dag!

Ja, jag ligger och jäser i min soffa här, något konstigt har hänt med min mage, så jag ser helt gravid ut! Undrar om det är något jag inte tål!?? Hmm.. konstigt, hoppas det försvinner iaf!! (om inte annat när bebben ploppar ut om några månader!!) :) nävars, men ser lite mysko ut..

Har varit på möte idag och även gjort lite grupparbete..ikväll blir det kör tror jag.. känner inte jättemycket för det, men får väl se om jag orkar pallra mig iväg, eller om jag ska köra på långpromenad?

Hm.. ska dricka kaffe och äta mango nu!

See ya!

Nattinatti.

Nu ska jag lägga mig och kolla vänner!

Vi hörs imorrn!

Sov gott!


Plugg, träning och raggmunk!

God kväll raringar!

Ligger helt utslagen i soffan efter en step pulspass! shit, jobbigt! Direkt hem för att firra raggmunk, MYCKET gott! var inte igår man åt det inte!

Har också hunnit med att städa och plugga idag! Linda kom hit för att plugga statistik, så det ägnade vi några timmar åt! ska tusan fixa den här tentan!!

Imorrn blir det ett möte på Sahlgrenska, med vår kontaktperson där..! borde läsa lite nu ikväll.. men är så trött nu! vill bara ligga i soffan och kolla vänner!

Nåväl.. diska måste jag iaf..

Trevlig kväll!

Back in business!

God kväll vänner!

Nyss kommit hem från min vistelse i borran! har varit dundertrevligt! :) ätit god mat, umgåtts med massa trevlans folk osv..! slaggade 8 pers i emmas lilla etta ! kan ju inte bli annat än bra liksom! :)
Nu är då ems 23.. och jag ser med skräckfylld förväntan fram mot min 23-årsdag.. (alltid kul att få paket och äta tårta, inte lika kul att bli äldre!) Nåväl.. är ju 1½ månad kvar!


Morgondagen (och även kvällen?) är tänkt att ägnas åt plugg.. har ju den nedras statistiktentan att göra om-..snart dags, så  bäst att börja plugga nu om jag ska få G på den!
inte alls så sugen på att plugga dock...

Hopp.. nä, vi höres!

~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Farfi, bli frisk nu.. du måste!! klarar mig ju inte utan dig..
Tänker på dig och håller mina tummar hårt och önskar dig frisk..
min kära farfi! skräm mig inte så här!
<3

Dagen grattis!

God morgon!

Nyss kommit in i värmen efter en promenix i snöstorm! (okej, snö och blåst, men ungefär samma sak ju!)
Det var inte jätteskönt.. men nu känns det bättre, har dessutom 2 timmar på mig att dona här hemma! underbart!

Åker ju till borås i em.. fira Ems som fyller år IDAG! :) Dagens grattis går alltså till min kära vän Emma!

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är Emmas födelsedag
HURRA HURRA HURRA!!!

Grattis babe! (du är inte blyg på ölen du!:))

Packa?

God kväll kära läsare!

Nu har jag knåpat färdigt mitt CV.. uj vad tid det tar!

Har varit på aerobics och möte.. borde packa, ska ju till Borran imorrn direkt efter skolan!
aja.. det hinns! :)

Nää.. ska lägga mig och kolla vänner!

Sov gott!

Aerobics.

Ska strax iväg för att träna lite aerobics! Sedan blir det möte med pegasus!
Dålig är jag här också, inte alls pluggat så mycket jag borde.. aja, hinner i helgen! eller kanske bussen till borran!?

Nåväl.. Aerobics var det!

Hörs!


Se hit!

Klicka på länken å samla poäng för att få presentkort på bla, kicks och Gina Tricot!
Hur enkelt som helst ju! å passar ju perfekt för en fattig student! :)

Ett klick bara, HÄR!

Lycka till! 


By the way..

Ems, ha inte för stora förväntningar på din present nu!! Kände att jag gav dig det! :)
Imorrn blir du gammal! grattis i förskott! :)

Tjohoo!

Hello sweeties!

hoppas allt är bra med er?

Sjäv har jag nyss kommit hem från handledarträff! Nu känns allt så himla stoooort! Hur sjutton ska vi hinna göra allt vi ska under bara 8 veckor!!? kan ju bli spännande att se..

Har också passat på att låna lite böcker som jag ska plöja under em..!

Dessutom har jag också aktiverat mitt träningskort igen, så nu äre full fart på fysiken som gäller!! mindre än två månader kvar nu... AHH! dags att lägga i en högre växel! :)
Men så fort man märker resultat så är det så himla kul att fortsätta!! Kom igen då, motivation hit!

Nää.. ska återgå till matlagning här!

Vi höres!


Godnatt!

Dags att sussa nu, ska ju upp tidigt imorrn!




Åh, vore det inte mysigt med sällskap så säg!?

Proppmätt..!

Men gud, varför kan jag aldrig äta med måtta när något är väldigt gott?! det är ju därför jag aldrig går ner i vikt ! Aja, det var det värt iaf! imorrn blir det ju faktiskt prommis och spinning!

Orka börja läsa nu... hm.. men vi ska ju träffa vår handledare imorrn redan kl 10 så måste ju ha lite att komma med! :)

ligger just nu helt utslagen i soffan och kollar vänner! har ju varit inne i en scrubsperiod ett bra tag nu, men nu är det vänner som gäller! funderar på att köpa sex and the cityboxen också.. ! någon som vill sponsra!? :)

Nää.. ska läsa, en timme klarar jag!

Vi hörs!

kramkramkram!



Den här donnan ska jag åka till på fredag och hurra för!  Åh, jag vill va brun dessutom!!


Här är Emmis födelsedag för 2 år sen! Åh, längtar tillbaks! Varmt å skönt å underbart!!

Bullmamma!

God kväll!

Donar här i köket med rofruktssoppa och hembakt bröd! (blev ju såååå gott när vi gjorde det hos anna igår!) Vi diskuterade då huruvida vi kommer bli sådana mammor som står redo med nybakt bröd när kidsen kommer från skolan.. å JA, det ska jag tamejtusan bli! :) Så himla kul att stå å pyssla i köket.. å desto roligare är det ju om man har nån som vill äta det man gjort! (Rickard skulle funka lika bra iofs!)

Nåväl.. har fått lite läst idag iaf.. tänkte se om jag orkar läsa lite till efter min goda måltid! Har hunnit ner en sväng på stan och köpt strumpbyxor och en födelsedagspresent till Ems! Nyfiken!? :)
Ska ju till borran på fredag och fira min raring som fyller 23!

Annars har jag kommit fram till att jag inte hinner träffa Rickard förrän den 21:e februari.. EN HEL MÅNAD! hur överleva!!?? måste gå att ordna på nåt sätt!?

Tillbaks till soppan och brödet!

KRAM!


Aj min kropp!!

God förmiddag!

Ligger helt utslagen i soffan, nyss varit ute på en 90-minuterspromenad med Linda! under denna långa walk bestämde sig min träningsvärk för att komma fram! Shit vad ont jag har nu sen gårdagens långa boxningspass! (även det 90 min!) Var en man som kom fram till mig efteråt och berömde mig för min styrka och min extraväxel som jag tydligen la i! :) Tror snarare att det handlar om envishet och tävlingsinstinkt än styrka! :) men ändå, glad blev jag!

Har nu käkat frukost och ska snart ge mig på lite plugg här! ska ju träffa vår handledare imorrn, ska ha fixat lite till dess!

Vi hörs under dagen såklart!!

KRAM!



Kibox.

Hello darlings!

Hoppas allt är bra med er!?

Idag har varit en underbart skön dag! Hamnade hemma hos Anna på fm, Elin mötte upp så gick vi en skönt jobbig promenad! Anna skulle promt upp på skansen kronan..! :)

Därefter kom Cam å så käkade vi rotfruktssoppa och nybakat bröd, mycket gott! Sen blidde det kaffe och mamma mia!
Mycket skön dag som sagt! :)

Ska snart iväg och svettas, testa nytt pass på friskis med Linda, Kibox! kan bli spännande!

Annars..? har diskat å dammsugat här hemma! inte illa!

Imorrn blir det att ta tag i lite plugg.. ska försöka hinna träna och så också..!

Nä, måste byta om!

läggdags.

God kväll!

Stört trött, måste sova! Räckte inte med 8 timmars sömn inatt och inte heller de 2 timmar jag sov på tåget (vaknade i Alingsås..!) hm. lustigt det här, antar jag har en massa att sova ikapp sen helgen..

Annars..? stökigt och allmänt äckligt här hemma. måste städa, diska o tvätta.. usch, längtar inte.
får se om jag har lite tid över imorrn..

Nää.. dags att borsta tänder å dona lite.

sov gott!!


I götet!

Hej !

Nu är jag i götet igen, sorry för dålig uppdatering under helgen.. men har helt enkelt inte haft tid!!
Sammanfattar helgen såhär:

snowboard-mat-öl-mys-tidigamornar-lift-vurpor-skidor-meröl-kramar-bastu-mermat-senakvällar-afterski-dans-shot-toppstugan-snöbollen-rödakinder-meröl!

Haft det helt kanoners i helgen! Dock gick mitt snowboardåkande inte alltför bra, vilket resulterade i att jag demonstrativ satte mig i backen och vägrade åka. Min käre Rickard följde då med mig och hyrde mig ett par skidor!
Underbaring!

Gick mycket bättre med skidorna, endast en vurpa! (desto fler med snowboarden, tog mig ens aldrig upp i liften)

Nu är jag som sagt i göteborg igen.. känner mig trött och allmänt nere.. :( Vill mysa med rick, kommer dröja lääänge tills vi ses nästa gång.. :(

Nu dags för kör.
KRAM.


Mot sälen! (nästa stopp örebro!)

Hej raringar!

Sitter på tåget på väg mot gnällbältet! (okej, östgötskan är inte underbar, men ändå bättre!) Har sedan jag satte mig på tåget knåpat färdigt min hemtenta.. SKÖNT! ska låta den vila nu, så läsa igenom den om någon timme eller så!

Har haft muntlig redovising idag på fm, av de analyser vi gjort ! Gick bra tycker jag! är alltid lite nervös innan, men sen när jag väl står därframme känns det som jag skulle kunna prata i evigheter! :) (Ja, jag gillar att va i centrum!:))

Se om jag hinner med någon uppdatering under helgen! kommer väl antaligen inte kunna sitta framför datorn.. ryktas om att man får vääääldigt ont i den bakre delen när man ska lära sig åka bräda ! :)

puss&kram på er!

Ni har ju inte sett mina glajer! man ser smart ut iaf :)

Glömde ju...

..säga GRATTIS till min mammi som fyller år idag!

Hurra hurra hurra!

Vad skulle jag göra ut min kära mor?

Vad är problemet!?

Hello darlings!

Shit, alltså, livet är emot mig!! Haft en massa motgångar på bara 2 dygn, vad händer? kuggad tenta, nej till drömlyan..! å nu funkar inte min skrivare, å jag som måste skriva ut till imorrn.. GAAAAH. Suck, men det måste väl vända nån gång eller?

Nåväl.. varit sjukt omotiverad hela dagen.. känt mig allmänt deppig.. orka göra nåt, nej! Fick ta mig i kragen förut och släpa mig ut på en väldigt rask promenad, å ja.. det hjälpte lite grann..

SUCK.

men.. har nåt att se fram emot i helgen, nämligen lära mig åka snowboard! ja, ni hörde! :) imorrn, efter granskningssemiariet (tentaseminarie?) så hoppar jag på tåget mot örebro där jag blir upphämtad för att fortsätta trippen mot Blå byn i Lindvallen! jajamän!
 
Nää.. nu ska jag dona lite här, packa om inte annat..

See ya!


Så här glad är jag defenitivt inte.. men det ser ju bättre ut än en grinig malin..


SKIT.

God kväll vänner!

Ligger i soffan..Linda har nyss åkt hem! vi har gått prommis, ätit mat, pluggit, druckit kaffe, ätit möglig ananas, haft ångest, planerat framtiden. YES!
Har för övrigt idag varit i skolan och presenterat en intervju tillsammans med anna! gick bra tycker jag!
Annars har jag lyckats få ett fett stort U på min kvantitativtenta.. YEAH. 2 p från godkänt, känns ju kanon det.
Life sucks med andra ord.

Imorrn planerar jag att dra till handels vid nio, skriva färdigt hemtentan och planera min redovsining till tors. I övrigt ska jag hinna tvätta, packa och ja.. you name it.

Suck. U-barn, that´s me.

Sov gott!

LYCKA!

Att man kan bli så lycklig av att bara prata med någon över telefon! Nyss pratat med Rickard.. min bästa och finaste Rickard! När jag ser att det är han som ringer så bara tar min mage ett glädjesprång och mitt hjärta hoppar över några slag! Åh, min Rickard! Min bästaste underbaraste! Kan inte förstå att vi om ca 2 månder firar 9 år tillsammans och 1 år av dom som förlovade! :) Att jag efter dessa år fortfarande kan känna samma känsla som jag gjorde för nästa 9 år sen!  MY GOD! This is for life! Förstår ni hur underbart det är att känna att man hittat rätt!? att veta att det är jag och rickard för alltid? Gud, det här är så mycket större än någonting annat. DET ÄR KÄRLEK!

Klar!

Wiie! äntligen klar med min analys! Titta vad bra det går om man bara lägger manken till ! (åhh, dessa ordspråk och gamla klyschor!) :)

Nu ska jag ge mig på hemtentan, sedan blir det en promenad med min sötis Linda!

Seeeee ya!

Etiska frågor!

God morgon!

Hade ju tänkt åka till handels för att plugga, men av någon anledning är jag helt inne i ett skrivflow här hemma! har inte ens hunnit äta frukost! :) Känns super ju, snart snart snart klar! inne på sista stycket i princip :) Just nu diskuterar jag frågor som rör etik.. spännande?

Nåväl. kaffet har runnit ner för länge sedan.. kanske borde ta en macka med makrill i tomtatsås ändå?

Jag återkommer! hoppas mitt flow håller i sig heeela dagen !

Ha en bra måndag!

Guds dryck till människan..

Hej igen!

Flutit på bra här under fm faktikst! nu har jag dock kört fast, så tar en break!

Är ju ändå söndag... vilodagen! :)

Ska ta min 3:e kopp kaffe för dagen och sätta mig tillrätta i soffan..! :)



Den bästa drycken! :) synd bara att jag inte gärna ska äta choklad till..

09.01.11.

Hello darlings!

Är så seeeeeg! Bestämt mig för att stanna hemma och plugga idag istället för att åka och sätta mig på biblioteket.. men som sagt.. seeegt går det! Har som mål att bli klar med min analys idag, iaf själva "grunden", så har jag ju imorrn och eventuellt tisdag att finslipa på den..

Tänkte även hinna med att gå på step puls idag.. är  kl 17, så fram till dess borde jag väl hinna göra några knop här hemma?

OK. kom igen nu malin!!

vi höres!



Ohh.. ge mig sol, värme och rickard nu!

Mrs Silverman.

Goddag kära läsare!

Sitter här på handels och knåpar på min vetenskapliga analys av en otrooooooligt rolig artikel! Tur är väl då att jag är omringad av örnar!? :)
Tror det eller ej, men har suttit här sedan tio i förmiddags! Inte illa måste jag säga. (Mm.. rätt nöjd). Är i alla fall inne på min 3:e sida, vilket jag faktiskt får anse mig nöjd med.

Måste säga, att helt tråkigt är det faktiskt inte att sitta i skolan och skriva analys på en lördag..! (Jag vet, det måste vara nåt fel på mig!!) men jag gillar ju att skriva och ja, jag gillar nog skolan helt enkelt :) hahaha. nu lät jag som jordens nörd!  men tror nog att mycket beror på att jag har mina eagles här!! annars hade det nog inte varit lika kul !

Min fina ipod krånglar redan! En vecka gammal typ, tack för det! Helt plöstligt försvinner ljudet i ena luren.. och så kommer det tillbaka efter man stoppat in lurarna i ett annat uttag, typ datan. Sen försvinnerr ljudet efter en stund igen.. Någon som varit med om nåt liknande?!

Nåväl.. nu ska jag återgå till min analys!

Gött mos!


Fredagkväll och helt alena..! känns inte ok.

God kväll raringar!

Sitter här, ensam, i min soffa och kollar på vänner! Har nyss vräkt i mig tacos..! Hade stora planer på tonfisk, men då jag käkat fisk två dar i rad + att det faktiskt är FREDAG, så kände jag att tonfisk..? Hallå? Nej, tacos fick det bli istället! :)

Har varit en rätt effektiv dag.. eller kanske inte, men har hunnit med att plugga, fika med örnarna och tränat! Inte illa ändå! Tänkte hänga här i soffan ikväll, kolla let´s dance! har vaga planer på att dra ett varv med dammsugaren också.. men som sagt, rätt vaga planer!

Imorrn blir det upp tidigt för kl 10 ska jag vara på handels! pluggpluggplugg hela helgen nu!

Nåväl.. Ska fortsätta mitt fredags-soffhäng!

Ha en skön kväll!


 



Kolla vilken kul bild jag hittade ! Från annas och min 80-talsfest! :)

Prommis och plugg!

God morgon!

Tog en välförtjänt (?) sovmorgon idag! Skulle upp kl 7, men 8 kändes mer rätt när kl ringde imorse! :)
Nu ska jag ge mig ut på en promenad, skönt att starta dagen med!
Sedan blir det plugg för hela slanten.. i em har jag ett möte att gå på och senare kommer en fika med brudarna sitta fint!
Med andra ord.. jag vet vad jag ska göra idag! :) Tänkte klämma in ett pass på gymmet med..

Nää.. dags att ge sig ut!

Vad hände med snön förresten? Vill ha mera ju!

Nåväl.. vi hörs!

My article is fantastic.

God kväll kära vänner!

Mycket gladare idag! Tänk vad vänner kan göra mycket! Komma ut ut lägenheten, tillbaks i plugget och bara tjöta med örnarna! kan ju inte bli bättre :)

Har även tagit tag i mitt nyårslöfte och häng på gymet en sväng! Trotsar min snoriga näsa.. måste verkligen nu, bara 2 månader på mig !

Ska nu ta tag i att läsa min artikel! 24 sidor svensk text borde väl inte vara någon match!? :)

Vi hörs! plikten kallar!

Bjuder på några bilder från i julas! Mina underbara kusiner var hemma och hälsade på!
 Inte dumt, inte dumt alls! :)


Jag och kusin Anton!


Rickard, Stinakusin och jag (i know, jag är sååå söt på denna :))


Jennie, Emma, Jag och Maria

not very happy..

Hello darlings!

Sitter här hemma, helt ensam då rick jobbar, och deppar... ska snart åka tillbaka till Göteborg.. känner inte alls för det, utan vill vara kvar här hos rickard! shit vad man hinner vänja sig på 3 veckor.. dags att vänja sig av vid sambos-mys-ätamatihop-drickakaffeihop-tittatvihop-helgfrukostihop-barahängatillsammans.. ja all form av roligt sällskap är bara att vänja sig av vid... HATAR ATT BO SJÄLV!!!!

förlåt för tråkigt och deppig inlägg, men känner mig sådan idag.. sjuk deppig.. vill bara lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och gråta. Antar att det blir ett av alternativen ikväll. 

Vi hörs.

bli frisk då!

God morgon!

Min dåliga uppdatering beror på att jag legat  sjuk här i flera dar!! Imorse var första feberfria dagen (wiiie) men är fortfarande stört förkyld, hostig och sånt.. börjar fundera på om jag fått påssjuka? (ni vet som hypokondriker räcker det ju inte med en vanlig förkyldning/influensa.. måste alltid vara nåt värre, vi drabbas ju bara av svåra sjukdomar.,.!! :))

Nyårsafton tog jag mig ur sängen, åkte och firade nyår..! Käkade god tre-rätters-middag, skålade in det  nya året, intalade mig att jag var frisk, dansade..! Till slut blev det ohållbart och vi fick åka hem! Väl hemma visade febertermometern på 38,5, därav förklaringen till varför jag kände mig så kass.!

Nåväl, trevligt var det ändå..! Nu vill jag dock slita mig ur sängen å bli FRISK! orkar inte ligga här mer, 5 dagen liggande liksom..! jättefint väder ute å allt.. ! men men...

nu får ni allt önska mig krya på mig! Rickard fyller på söndag och jag har inte ens kunnat köpa en födelsedagspresent!! Hmm.. måste dessutom skriva färdigt min hemtenta idag.. YEAH.

Kram på er!

RSS 2.0