Åter på fötter, men trasig..

Hej !

2 veckor sedan jag var här sist.. Som ni kanske vet har avbrottet berott på att min älskade farfar gått bort.. Tiden efter har varit turbulent.. Tänker inte gå in närmare på det här.. mer än att säga att jag tror att jag fortfarande inte förstått att farfar inte längre finns här med oss. Kan man någonsin förstå? Begravningen är över, vilket gjort att en liten sten av det tunga berg jag har i mitt hjärta lossnat. Nu är det jul och jag ska nu försöka fira en så bra jul som det går.. Utan farfar. Hur nu det ska fungera? Det är ju ingen jul utan honom.. Han har ju alltid varit där! Farfar har varit en så stor del av mitt liv.. och nu när han inte finns så är jag trasig!! En del av mig fattas och kommer alltid göra! Men jag vet att det kommer bli bättre i framtiden.. det gäller bara att gå vägen dit! Jag har så många minnen från farfar och dom kan aldrig försvinna. Snart hoppas jag att jag kan plocka fram dem och titta tillbaka och le.. Min fina, underbara farfar! Du fattas oss!!


...

SORG


Back on track!?

Japp då var man frisk igen! (För nu.. man vet ju aldrig vilka långsidiga effekter vaccinet kan ha! Inte ropa hej innan man är är över bäcken, eller hur var det!?) I alla fall.. fortfarande lite ont i armen.. Den stora röda bölden börjar sakta avta och ersättas av en lite blå kula! Så, ja, framsteg!

Imorgon är det jag som sätter mig på tåget 06.57 mot Norrköping! Kryssning i helgen ju med julbord och grejer! Kan man ju inte tacka nej till!

Nu måste jag faktiskt fortsätta packa (läs kolla på scrubs).

Godnatt!


RSS 2.0