Bob Dylan

God förmiddag!

Har nyss käkat frulle..! Borde börja packa snart..! Ska ju till fimpen i em! Käka julbord med kär familj och släkt! :) Innan dess ska jag ha en dataövning i statistik.. Hm. något program som heter SPSS.. någon som känner till?!

Hade supermysigt här igår med Olivia, Camilla och Elin! Jag fixade flygande jakob (mycket gott!) och brudarna styrde upp fruktsallad! massa tjejsnack, skvaller och häng på vetgirig.nu. UNDERBART! mina raringar, ni är såå goa! <3

Har laddat ner en hel hög med Bob Dylan.. han är bra ju! varför har jag inte upptäck honom förrän nu!? Bra skit! Gillar särskilt Hurricane!

Nää.. nu borde jag packa!

BTW... FREDAG IDAG!!! :)


Soffmys med kaffe och TV!

Hej vänner!

Nu ligger jag i soffan och dricker kaffe! underbart att vila lite :) Har ju tränat hårt på förmiddagen! Passade också på att sola efter, skööönt! var länge sen! Har nyss varit och handlat, ska bjuda mina vänner på mat ikväll! lite julmys är aldrig fel!

Nää.. ska släpa fram dammsugaren och dra över golvet lite!

See ya!



Smoothie- bästa frullen!

God morgon darlings!

Uppe tidigt för att snart bege mig till gymmet! blir ju ett 85 minuterspass med kombiberad spinning/krafttag! Sitter med frukost här, älskar verkligen smoothies! Min nya favvo! :) Hur enkelt som helst:

* En liten banan
* Lite vanliljyoghurt, 2 %
* Frysta bär (hallon&blåbär eller björnbär tex)
* Ev. lite mjölk om  man vill ha den lite lösare!

Mixa allt! stavmixer funkar utmärkt! ENJOY! :)

Nä, nu ska jag packa ordning här! vi hörs senare!


Mardrömmar är så ocoolt.

Borde verkligen försöka sova nu, ska upp tidigt imorrn för att köra ett spin/krafttagspass på gymmet.. men vågar inte somna! Drömde så stört otäck mardöm inatt.. var verkligen det läskigaste på länge.. vaknade vid halv två och var helt svettig och pulsen var väl uppe i sådär 200 slag/min.. fick gå upp en stund, gå omkring, tända en lampa.. sen vänta en stund innan jag somnade om så jag inte skulle börja drömma samma hemska igen.. :(

Ska väl titta en stund på scrubs först.. kan gärna drömma om det! gjorde jag för inte så länge sen :)

Godnatt raringar!



Tänkte den kunde pigga upp, men kanske snarare framkallar mer mardrömmar!? :)
(lägg gärna märke till ringen på mitt finger! :) har ju varit förlovad i 8 månader nu! :))

god kväll!

Hej vänner!

hoppas allt är bra med er!? Själv ligger jag helt utslagen i soffan..! Har nyss kommit hem från ett sjuuuukt jobbigt steppass på gymmet! shit, var knappt så jag orkade igenom passet alltså..! fattar inte vad det var med mig idag? Antagligen den seeega föreläsningen mellan 12 och 16!

Nåväl.. nu är det dags för bonde söker fru..! veckans höjdpunkt, haha :)

Tänkte, många är ju så anti vintern, att jag skulle göra en BRA-MED-VINTER-LISTA! Såg nämligen att Sara gjort en sådan, och jag är inte sen att kopiera! :)

Bra saker med vintern, till alla er som inte fattar varför vi ska ha vinter i sverige:
* JUL! Ja, under vintern infaller ju den bästa högtiden av alla, JULEN!
* Man får pynta hur mycket man vill!
* Tända ljus.. under höst och vinter är det stört mysigt med ljus ju
* Man får leka i snön! pulka, skidor, snögubbar, snöänglar, snöbollskrig! underbart ju!
* Man få klä sig i snygga mössor och halsdukar
* Rosiga kinder!
* Man får dricka glögg, äta lussebullar och pepparkakor!
* Julmusik!! :)
* Mys i soffan.. bra film, filt, te och tända ljus
* Man får shoppa snygg vinterjacka och nya skor
*
Man får ge och få julklappar
* Träffa släkt (under julen) som man inte träffar så ofta

Ja, alltså, jag skulle kunna göra listan lååååång! Men här har ni några anledningar att rycka upp er, gå ut i kylan i snygga vinterkläder och få fräscha rosor på kinderna! :)

Har ni några bra grejer med vintern!? Upptäckte nu att det mesta som är bra har med julen att göra enligt mig...! :) men ändå.. vintern är härlig!!


Härligt bild va!?

Saknar era kommentarer förresten! ni är ju ändå några som läser min blogg varje dag! :)

Nu ska jag återgå till bonden!

julpynt för helas slanten!

God kväll goingar!

Har ägnat kvällen åt matlagning och julpynt! satt upp stjärnor, kulor, ja en hel massa fina juliga saker! Är ju snart första advent, men eftersom jag inte är hemma i götet då, måste jag ju styra upp så det är fixat innan jag åker! Ska fira första adent i fimpen tillsammans med släkten! På lördag blir det julbord.. mumma! :)

I alla fall.. är stört mysigt i min lägenhet nu! bilder kommer när jag hittat sladden till min mobil.. tror den ligger hemma hos rickard!

Idag har jag hunnit med allt detta:
* morgonpromenad
* möte med prut/pegasus
* plugg
* träning (kondition)
* matlagning (köttbullar med feta och soltorkade tomater!)
* julpyntning!

Känner mig nöjd med det jag fått uträttat under dagen!


Ska gå och sussa snart tänkte jag.. är trött! imorrn blir det ytterligare ett möte, skola och träning! fullt upp med andra ord! men det är bra, gillar att ha saker att göra! (för det mesta iaf..!)



Bjuder på den här fina ikväll! Mina raringar!! kärlek till er sötisar! :)

God natt & sov gott! Vi höres imorrn!

Glömde ju..

säga att jag gjorde julfint i mitt kök förut..! på med fin röd duk med guldstjärnor, julhanduk och grytlappar med änglar på... you name it! :) är såå taggad för jul nu! och vet ni vad det bästa är!? att det är en hel månad kvar att njuta av !! IHH! ME LIKE!! Dags att styra upp hemmagjorda julkort nu också..!

Mm.. jul, jul.. ÄLSKADE JUL!!




Natti natti raringar!

Göteborg igen!

nu är jag åter i min lya i Göteborg! Har haft en toppenhelg! Riktigt bra!! :) kommer sakna att bo 4 tjejer på 27 kvadrat!! :) Skulle kunna sammanfatta helgen sisåhär:

tjejsnack-cider-party-makeup-shopping-kaffe-promenader-skvaller-mat-mys-vänner-sova-pannkakor-skratt-fika-foto-snö-urspårat-mera mysmysmys!

Som sagt.. åter i götet. borde gå och handla lite, men har fastnat i soffan! I veckan som kommer blir det mestadels plugg och träning! Ska försöka träffa lite goingar också såklart!

Underbart att komma hit och se SNÖ!! Loveley! :)

Nä, ska faktiskt ta mig iväg för lite matshopping!

See ya!

At Lizzies!

Yes, på plats hos lizzie nu! har svullat mat och chokladbollar hela kvällen, så sammanlagt är vi väl sisådär 10 kg tyngre tillsammans här! Vi gillar tjocka flickor!! :)

Imorrn blir det (om liz och anna får bestämma) en morgonpromenad innan frukost! Om emma får bestämma ska vi ligga i sängen hela dagen.. så vi får väl se hur det hela slutar! :)

Nu ska jag återgå till att känna efter om det är en hjärnblödning jag håller på att få, eller om jag helt enkelt är redo för att spärras in på psyket! Hon ÄR redo att spärras in! Denna mening är ett citat av min kära vän liz som vägrade skriva ett gästinlägg hos mig, men att skriva taskiga saker om mig var tydligen inga problem!!

Sov gott! Jag kommer nog sova kanoners omgiven av fina brudar! :)


Äntligen SNÖ!! :)

Oj, okej, ser nu när jag reser mig ur sängen att det inte alls var så mycket snö ute! Men från min säng ser man (ja, jag sover med uppdragna persienner! Gillar när det är ljust när man vaknar!) ett tak på ett bostadshus och när jag vaknade i natt och tittade ut så var det snö på taket!! Det var fortfarande snö på taket när jag vaknade, därav mitt jubel!! :)

Nåväl. snö eller inte, upp ska jag ju i alla fall. Skola idag mellan 10-15! Därefter ska jag ju till Malmö, som ni redan vet! Håller på med sista packningen här.. får ju inte plats med nåt!!

By the way... Ska passa på att träffa min kära kusin Stina när jag ändå är i hennes hoods i helgen!! Ska bli jättekul, var ju jättelänge sen vi sågs!!


Profile picture
 Min fina Stina! :)

Ha en fin helg!!

Next stop, Malmö!

Hej igen!

Kväll igen.. jag ligger utslagen i soffan som varje kväll! Men har ändå hunnit med detta idag:
* Plugg
* Långpromenad med Linda
* Löpning på gymmet
* Kjolshoppande (ja, jag vet, borde inte!)
* Matlagning
* Damsugning

Inte illa va!? :)

Ska snart igång och packa här.. imorrn bär det av till Malmö! Jag, Anna och Emma ska hälsa på vår kära Lizzie!! Lovely! Riktigt tjejhelg!! :) Ska försöka uppdatera lite under helgen om jag hinner! Lovar inget!!

Nu ska jag ta tag i disken som legat och väntat på mig i sisådär 4 dagar..

Dessa är vi som kommer göra Malmö osäkert!

 

                                           



Hittade ingen bra bild på Emma där hon mofflade mat som vi andra! Jaja, vi gillar att äta! :)

It´s gonna be a grrrrrrrreat day!

God morgon kära läsare!

Hoppas ni alla sovit gott? Det har nämligen inte jag! Har fått någon slags dödsångest/sova-själv-ångest! Svårt att sova.. vaknar hela tiden, i natt med jordens huvudvärk och trodde jag hade fått någon typ av hjärnblödning! Shit, vill inte dö redan!! Har massa kvar att göra innan det är dags att kola.!  Usch, hemska tankar! bort med dom!

Eftersom dagen består av tvätt och plugg, vilket är ungefär samma sak som döden, så blir det ju inte bättre! nävars, men ska klämma in en promenad med Linda, en promenad till Coop för att köpa damsugarpåsar, en sväng till gymmet och en sväng på stan!

Nu ska jag käka frulle.! Ska göra en god smoothie, koka ägg och dricka kaffe! kan det bli bättre!? :)

Vi hörs senare!!


Ägg, my favorite! :)

Avundsjuk..

ja, det är jag verkligen på det numer snöiga östergötland! Vill också ha snö! Varför blir det aldrig snö i Göteborg? Tror att förra året så snöade det 3 ggr och det försvann direkt..! Jag vill på med mössa och vantar och ut och åka pulka och sånt kul! :) Ska ju ner till Malmö i helgen, misstänker att det inte finns mycket snö där heller! ;)

Nåväl.. tillbringat min tid idag i skolan och på gymmet! Lyxade till med en brakmiddag ikväll beståendes av kycklinggryta med curry, avokadosallad, tzatsiki och vitlöksbröd! Tyckte jag att jag var värd! :)

Vill ha nya kläder! Behöver verkligen mysiga tröjor, såsdom den här:


Får se, kanske blir lite shopping i Malmö!? :)

Nu ska jag lägga mig och kolla Scrubs! Min sedvanliga nattritual!

Sov gott!

Guten morgen!

God morgon, god morgon!

Sitter här och trycker frukost!! ska snart iväg till skolan för ett litet möte!

Har en träningsvärk som heter duga! där får man för man lassar på massa extra och tror att man är stark! :) Dock är det inte alls lika illa som förra veckan när jag knappt kunde gå!

Kollar nyheterna nu.. en man som trängde sig in hos en blind kvinna som bodde på ett hem och våldtog henne! Vad är det för fel på människor alltså!!?? Så jäkla sjukt! Och det lär ju inte bli så lätt att få tag på honom eftersom hon inte kunnat se honom... shit, otäckt alltså!!

Nä nu ska jag fixa lite innan jag drar!

Ha en skön onsdag!

sovatime!

Tänkte bara kika in här och säga godnatt innan jag beger mig mot sängen med min braiga bok!! mycket spännande, blir kanske så att jag måste sova med mina stjärnor tända i natt! :)

Har haft en skön kväll, slappat i soffan med kaffe och clementiner! mumma! 

Imorrn ska detta hinnas med:
* morgonprommis
* möte kl 10 med pegasus
* lunch
* föreläsning 12-15
* minimöte med örnarna :)
* step kl 17

Har en del att göra imorrn som ni ser! men jag klagar inte! (oftast inte iaf..!)

Nu ska jag skutta ut i badrummet och borsta tänderna och däe! :)

Sov gott raringar! hörs imorrn!


Chicken tikka!

Hej på er alla!

känner mig inte lika deppig idag, trots att jag inte fick något pepptalk av er! DÅLIG STIL!! :)

Har nyss tränat Krafttag och kondition med Anna och hänger nu hemma hos henne! håller på att styra upp käk! :) Indisk mat, bästa av allt!

Annars..!? Slappdag idag, fram tills nu då.. vädret har ju inte direkt unbjudit till att ta sig för något kul..!

Klarade arbetsrättstentan också förresten! Grattis till mig! Och alla er andra som också klarade den såklart!!

Nu, dags att återgå till käket! :)



 



Jag och två av mina favvisar! :)

pepptalk tack!

Usch känner mig deppig! Sjukt jobbigt att åka från massa mys till ensam-i-lägenhet!! :( vill inte sova själv, inte laga mat själv, inte äta själv, inte vara själv! Men tydligen bara att gilla läget.. Hmpf..

Haft en underbar helg! Inte haft tid för några inlägg över huvudtaget tyvärr! Men nu när jag är ensam igen (ja, jag tycker synd om mig själv!) så får jag ju massa tid till att blogga.. ! hoppas alltid det kan glädja någon..

Ska snart iväg till skolan för ett möte.. därefter seminarie och sedan körövning.. känner helst för att ligga kvar i sängen hela dagen med täcket över huvudet.. men no time for that!

Hoppas ni också haft en bra helg!!?

Nu måste jag fixa här!



Sakna sakna sakna!

Next stop, Fimpen

Ska om mindre än två timmar hoppa på tåget som tar mig till Hallsberg! Där kommer min kära Rickard vänta på mig och ta med mig till Tha Fimp! Skön helg hemma.. ! ska inte göra nåt mer än att mysa och umgås med Rickard och familjen. Sen är det stopp! Tänker inte ha ångest över att jag måste hinna träffa alla och så.. ska bara vara!! Dom som vill träffa mig får komma till mig i så fall! :) (Så talar en riktig egoist!!) Ha! Nej.. men ni fattar!! :)

Varit på enkätmetodiksföreläsning idag.. verkar nog rätt vettigt ändå! Ska försöka ha en positiv inställning till den här kursen och ligga i fas hela tiden! (yeah right!) men nr 1 är bra inställning iaf! :)

Hm.. vet inte riktigt vad jag ska fylla raderna med här.. sitter och laddar ner soundtracket till Ps, I love you. Som ni vet har jag redan nämnt att det är världens underbaraste film! SE DEN!




Snart snart snart!! :)

Kvantitativ metod..

Iväg till skolan nu! Nytt moment i kursen, kvantitativ metod.. hörde ryktas om massa siffror och räkning och sånt.. inte min starka sida.. men idag skulle det handla om Enkätmetodik tror jag.. kan blir intressant!?

Känner mig fortfarande helt AHH efter filmen igår.. så otroligt underbar...

Ikväll ska jag åka hem till min kära Rickard! Spontanbokning igår.. fanns knappt några biljetter kvar, så dyrt blev det.. men det får han allt sponsra! jag är student damn it! :)
Har inte sagt till någon annan att jag ska hem och ska nog inte heller göra.. orkar inte flänga runt och träffa alla hit å dit..!

Nää, måste kila!

Ps, I love you..

My God! Har precis tittat på en av de finaste filmer jag någonsin sett! Var länge sedan jag grät så här mycket.. Men Gud, vilken film! Om ni inte sett den, gör det. Ni måste!!  Jag känner mig helt.. ah, jag vet inte.. men shit alltså..!




Har haft mys här hos mig ikväll. Glögg, pepparkakor, skumtomtar.. you name it! Söta Olivia stannade kvar och vi tittade på den underbara filmen jag nyss nämnt! Underbart sällskap! tror hon blev lite orolig där i slutet när jag grät mer än vad hon i filmen gjorde..(som förlorat sin man liksom). Och detta är inget avslöjande om filmen, utan står på baksidan av fodralet om man vill läsa! :)

Nu ska jag lyssna på en jättefin låt från filmen.. tror den heter Love you til the end..


Ps, Rickard I will love you till the end.

AJ!!

Shit, min kropp! jag kan inte gå!! Alltså.. igår var jag ju på krafttag i 1½ timme och smart som jag är fick jag för mig att springa lite på bandet efteråt, sisådär 25 minuter. Snacka om att jag får lida för det idag! min kropp, mina ben framför allt! Helt sjukt, kan verkligen knappt gå.. och som pricken över i skulle jag köra ett steppass idag.. får se hur jag gör med det! :)

Sitter just nu i skolan faktiskt! (pluggande går ju sådär, som ni märker!) Ska läsa lite vetenskapsteori och börja styra upp hemtentan lite.. hm. känner mig lite taggad faktiskt. men kanske bara är för att jag vet att jag får dricka glögg och äta peppisar ikväll!!! :)

Och till alla er som tycker jag är ute för tidigt emd julen... Kan ALDRIG blir för tidigt att göra mysiga och roliga saker!!?? konstig inställning tycker jag! :) Varför inte göra saker som är roliga, mysiga och man blir lycklig av!!?? :) LOVE IT!

Nu blire in i läsesalen för att få lite gjort! sen löpning!

Ha en fortsatt mysig dag!

ÅH! är så lycklig när det är jul snart!! går runt och myser och mår sådär riktigt bra!!

Mer pepparkakor till folket!

Ahh.. loveley, jag är i ett  lyckorus! Bjöd över Linda för pepparkaksbak, och åh vad vi har bakat! flera plåtar! Till detta spelades såklart julmusik och det spritsades även kristyr på de fina kakorna! mm.. underbart! jul snart! har även smygstartat julpyntning med att idag sätta upp mitt stjärndraperi i fönstret. nu lyser det såå mysigt här!! :) tycker faktiskt att man kan få njuta så länge som möjligt, den är ju så kort ändå!!




Ungefär så här fina blev våra..! (hrm..) :)

Nu undrar ni kanske varför jag bakat så mycket peppisar!? (eller, nej, ni som känner mig undrar nog inte, det är bara sån jag är!) Men i alla fall, imorrn ska det bli årets första glöggparty här hos mig! och då måste det ju bjudas på glöggtilltugg! Och vad passar bättre än hemgjorda krisyrspritsade pepparkakor!?

Mm... och det luktar pepparkakor i hela lägenheten.. någon kommer sova gott i natt!! :)

Nu ska jag njuta lite mer av mitt fina stjärndraperi.. ligger med huvudet mot det så jag kan titta på det hela tiden! :)

Sov sött raringar!!


God morgon världen!

Här i göteborg är det inte en sådär riktigt god morgon.. grått grått grått ute.. tycker mig se att regnet är på g.. ska iväg och ga seminarie.. kan man vara mindre förberedd än vad jag är!?? usch.

Aja.. ska iväg och köra krafttag sen.. tänkte passa på att ta en sväng på konditionsavdelningen efter passet.. måste göra nåt åt den här kroppen nu :)

Nä. måste kolla igenom vad jag ska säga.. blev inte så mycket gjort av det igår..

Ha en bra tisdag!


Vill ha!!

Varje gång jag bestämmer mig för att nu är det slutashoppat fram till nästa lön, så får jag ha-begär! vill ha allt möjligt! helt plöstligt behöver jag nya kläder (iofs, när behöver man det inte!?), jag behöver pötsligt en ny kamera, Ipod, inredningsprylar osv... men nej! nu ska jag inte.. handlade dock en julklapp idag till mammi..! ja, får man inte shoppa till sig själv får man väl göra det till andra!

Hm. ialla fall.. nyss kommit hem från kör. borde kolla igenom vad jag ska säga på seminariet imorrn.. men orkar inte! sitter istället och kollar på min favoritserie! Ni vet vilken!! :)



                          

Här är några av de saker jag spanat in på HM! En riktigt partyoutfit! vill ha!
Nåväl.. får allt hålla i slantarna ett tag till.. ska ju ner till malmö snart också..!!

Nä nu måste jag göra nåt här känner jag! förbereda inför morgondagen eller nåt! eventuellt fortsätta kolla scrubs! :)

Ha det gött vänner!


söndag..

Hej gott folk!
ledsen för dålig uppdatering unger helgen! har haft fullt upp ju! :)

Spenderat alltför mycket pengar i Ullared.! mestadels på julsaker!! :) tror linda och jag hängde där större delen av tiden. Passade dock på att påbörja julklappshandeln! såå kul att shoppa julklappar!!

Igår var det träning på fm och fest på kvällen! mycket trevligt!! Började kvällen hos olivia med middag och grejer! sedan drog vi vidare till Nivå! nice!

Idag söndag.. sov till 12!! ÅNGEST! (kom ju iofs inte hem förrän 5 morgonen innan..) men får alltid ångest om jag sover längre än till 9 typ...!! har slappat hela dagen.. borde pluggat, men tänker att jag ska göra det snart.. Har nyss kommit hem från Elin som bjöd på middag! uppskattat!!

Nää., ska se om jag orkar öppna böckerna... känner mig jättemotiverad kl 22 en söndag...

Hej jag heter Malin och är frisk hypokondikter!

God eftermiddag!

Ligger i soffan och slappar! sov en liten stund förut! skönt! kom hem från skolan redan vid 13.. vet inte när det hände senast!? skönt är det i alla fall!

Ska snart iväg och ha stämrep.. sen imorrn, då ska vi iväg till Ullared! värsta utflykten ju! ska packa ner kaffe och macka som man kan äta på vägen! :)  Dock är det ju bara typ 10 mil härifrån, men endå! ska shoppa julisar har jag tänkt!

Har ni hört This is the life med Amy McDonald!? Den är ju såå underbar! älskar den!

By the way.. om ni undrar över rubriken..!? Malin har inte kolla netdoktor på typ 3 veckor och lider just nu inte av någon allvarlig sjukdom! (fysisk iaf!:)) haha. är så stolt över mig!

På Söndag är det alla pappors dag ju! har köpt ett jättefint och stort kort till min pappi som han ska få på posten! kan ju tyvärr inte vara hemma och fira..!

Från vår 80-talsfest för typ två år sen!


Breathing your love..

Okej gott folk! Ska nu börja med att förklara vem Bernd är!  några som undrat!! :) Han är en tysk man som sjunger i samma kör som mig! några av er har ju sett han på Handels tror jag!? :) Satt mittemot han i typ hela vägen utan att fatta vem det var! Stört!

Som sagt.. låter det förra inlägget vara kvar då, så ni har något att skratta åt om inte annat!

Har idag slappat och pluggat! Ska iväg nu och köra step! har inte tränat på 1½ vecka, så snacka om ångest jag har! skönt att komma igång igen! Ska försöka hinna klämma in ytterligare 2 pass denna vecka..:! Plus dags att återuppta morgonpromenaderna igen.! Men så svårt när det är mörkt när man vaknar.. Upp kl 6 för att gå liksom.. men, jag vet ju att jag mår mycket bättre av det så bara att köra! Med start imorrn! :)

Någon mer än jag som gillar Darins nya låt Breathing your love!!?

Okej.. nu är det snart dags att dra. Önska mig lycka till.. det var ju detta pass jag var på för 2 veckor sedan när jag på allvar trodde att jag skulle dö! Shit jobbigt!! 60 min kondition på bräda, ni fattar ju själva! :)
By the way.. Grattis Obama till posten som ny president! Gör skillnad nu!

Ohlala

Shit.. nhyss kommit nhem från camiklla..! druckiot en del vin .. känner att jag slirar lite över tangenterna häör! .:) haha,, men iaf haft en sjukt trevlkig kväll med örnarna.  DOM BÄSTA!!! love you all!

My God. kände inte av rödvinet så här mycket fölrut.. men tydligen nu...!  kommer antaligen få radera det hjrä inlä'gget imorrn.. me tänker ändå att det är kul att l'sa något som en rödvinsberusad skrivit? shit nu vet jag inte ens va djag svamlar om,.. !

Träffade BErnd på bussen hem.. satt mittemot han heka vägen typ utan att se det.. haha.. stackar´n. tror han fatta att jag var onyktwer. men vem hade inte fattat det liksom?

iaf.. underbar middag.. massa gott vin (som ni kan se) och efterrätt. även då massa örnhäng. me like

oj ser nu att det är ju valvaka på tv. kanske ska stanna uppe och se den?! någon som är uppe`?`?

Hm. nu ska jag janske sova? eller kolla valvaka= ? eller scrubs? tror det blir det första eller sista alternativet! Heja Obama!!

Sov sött angels!

Jag gillar att flasha brösten..!

Ja, iaf om man tittar på bilden från vår tentafest nedan.. Malin malin.. att jag aldrig kan vara normal på bild!? Hm.

Nåväl. Tisdag idag.. skola på fm och nu nyss hemkommen efter vårt första möte med vår mentor Cathrine. Verkar bli superbra, gillar henne verkligen!! Ska nu snart iväg och fira kära Cammi som fyllt år! Grattis igen hun! :)

Ligger just nu i soffan och slöglor på That 70´s show! Hade stora planer på att hinna plugga, duscha å sånt innan jag ska åka.. men verkar inte som det blir n ågot av de planerna! Skönt var det här i soffan! tänt ljus och grejer, mysigt!!

Ska vila lite till tror jag.. :) ni ska få ett tips på en riktigt fin låt innan.. Som jag hade dig förut med Lars Winnerbäck och Melissa Horn. lyssna vänner, lyssna!



Jajamän.. har har ni dom.. brö´na som vi Östgörar bukar säga! ;)



Jag, Camilla (jag bju´r på den babe), Elin och Linda!

Ny vecka i Götet!

Hello darlings!

Sorry för dålig update.. men det blir så när man är hemma! har en miljon andra saker att göra! Hade en kanonhelg med mycket rickardhäng, kompishäng, hallowenfest och 80-årskalas! (Grattis farfi!!) Mycket trevligt alltsammans! Synd bara att en helg går så fort!

Nu är jag alltså åter i Götet, utvilad! har väl snittat sidådär 10 timmars sömn per natt och så en 2-timmars middagslur på det! :)

Har påbörjat ny kurs idag.. Metod & Vetenskapsteori... hur kul låter det på en skala liksom!? verkar inte bli kul heller.. men men, något man måste läsa ju, så bara att ta sig igenom!

Har nyss varit på kör! Verkar som jag åtagit mig ett solouppdrag på vår julkonsert i december! (hm.. frågan är ju vad jag gick på när jag sa ja till det!!?) Aja.. får väl se hur det går :)

Nu ska nog jag trycka en macka med makrill i tomatsås. MUMMA! :)

Ha det gött loveleys!


RSS 2.0