Hemma!

Hej på er folket!

Ber om ursäkt för mycket dålig uppdatering! Har spenderat 5 dagar på Öland tillsammans med underbart sällskap! Med andra ord, varför skulle jag välja att blogga under den tiden!? :)

Rickard och jag påbörjade resan mot Öland redan i torsdags morse, med ett stopp i Sankt Annas skärgård där Håkan (ingift morbror) firade sin 50-årsdag med champangefrukost! Inte dumt alls! :) Sedan fortsatte vi trippen och var framme i Köpingsvik vid 4-tiden! Under fredagen låg vi på stranden och inväntade kvällens trevligheter! Frammåt 20-tiden kom Jenny, Börje, Nattis och Anna! Då tändes grillen och rosévinet korkades upp! Gänget stannade till söndag då Rickard och jag åter blev ensamma en dag till och idag åkte vi alltså hem! Har haft en UNDERBAR helg och vistelse på Öland! Tack alla fina för att ni gjorde min sommar! :) KÄRLEK! <3

Nu är Rickard på fotbollsträning och jag ska ge mig ut på en promenad. Sedan blir det tacos!

Vi hörs vänner! Lovar att komma med lite bilder, Rickard och jag stannade ju i Västervik och inhandlade en gemensam kamera! (vuxenpoäng!?)

PUSS!

Dag 9/9, WOHOOE!

YES! Gott folk, sista passet på detta maraton. Underbart! Ännu mer underbart hade det varit om jag hade fått jobba ett normal pass istället för 9-20, men icke.. Aja, sista dagen, bara att härda ut! :)

Oj, vad tiden rann iväg.. blev ingen långt inlägg här inte.. måste kila!

Puss!

Dag 6/9, check!

Hej på er goingar!

Halvligger i soffan med Rickard brevid mig .. Slutade jobbet kl 20 och kom hem till ett fulldukat kvällsmatsbord! Rick hade styrt upp mackor med räkor och ägg och grejer! Credd till Rick! :)

Imorgon (och kommande dagar efter det) vankas jobb mellan 9-20. Tre dagar kvar, sedan väntar öland! Hört att guldvädret kommer då också! :)

Nää.. måste passa på att umgås lite när jag har några timmar över! hinner knappt ses när jag jobbar så långa dagar..!

Ha det bra!

PUSS!



Min fining! <3

Dag 5/9, 10-20.. Oh yeah!

God morgon!

Som ni ser på rubriken är det snart dags att bege mig till jobbet för ett inte alltför kort pass. Kändes lite ångestladdat när jag var tvungen att gå upp ur den varma sköna sängen, men nu känns det ändå ok.. Tänk vad kul jag kan ha för dom här pengarna! Räcker banne mig till en utlandsresa om så vill :) Dessutom får jag ju jobba med Elin, vilket gör det hela ännu bättre! :)

Igår gick Rickard och jag ner till Ettan för att äta god plankstek och dricka ett glas vin! Detta i sällskap av Jenny, Börje och Nattis. Trevligare fredagskväll får man leta efter! <3

Får se om vi hörs ikväll! Annars, ha en toppendag!

KRAMAR!

Det tar aldrig slut.. Dag 4/9

God morgon!

Har precis ätit frukost och sitter och väntar på att bege mig till jobbet.. har smått träningsvärk idag efter gårdagens pass på aktiv. Hade tänkt stanna till där idag också efter jobbet.. men tror jag skippar det! Har ju ändå tränat 3 ggr denna vecka och idag är det FREDAG! Hade säkert känts mycket bättre om jag inte skulle jobba 20 timmar i helgen. Yeah. Men men.. 20 timmar x 208 kr/tim blir ändå rätt bra! (okej, minus 45 minuters rast på varje 10-timmarspass. men ialla fall! :)

Idag blir en kortdag iaf.. endast 9-16, mycket skönt! Får se om det blir plankstek och ett glas vin ikväll! Inte dumt, inte dumt alls!

Nä ni. Ha en bra fredag så hörs vi!

KRAM!

Förresten.. läste i Sofies mode igår att Gisele Bundchen sover med sitt hår (nyduschat) i knut för att få det där perfekt svallet.. Något jag också testade inatt och kan rekommendera! :)


Sånt här fint hår får man !

Hualigen! Dag 3/9

God morgon!

Snart dags att knalla till jobbet för ett pass mellan 8.30 och 18. Därefter blir det en sväng på gymmet, var en vecka sedan jag var där sist! Dock har jag varit ute i spåret 2 ggr denna vecka.. senast igår med min älskade Liz! Var sjukt jobbigt.. så himla kvavt ute.. vi flåsade som aldrig förr, men vi tog oss runt! :)

Ni har väl inte missat att örnarna blivit med blogg !? Check this out
http://ornarna.devote.se

Näpp.. nu är det dags att fixa ordning här!

PUSS!

Jobbmaraton pågår.. dag 2/9.

God morgon!

Hoppas ni mår bra!? Själv är det på topp.. aningens trött bara.. förstår inte vad det är med mig? Sover mina 8 timmar (om inte mer?) varje natt i princip och tar mig endå knappt ur sängen när klockan ringer? Kanske sover för mycket helt enkelt. Idag ser vi fram emot en kortdag, dvs 9-16. Underbart! Skönt att få mjukstarta lite..

Igår blev det grillmys hos Linda tillsammans med Rickard och Anna. MYS! :) Godaste jag ätit på läänge! Grill är underbart..sommar är underbart! Shit idag har halva juli gått.. Wierd.

Nåväl.. nu är det jobb som gäller! Vi hörs ikväll!

Kraaam!

Jobbmaraton - start idag.

Åh. sjukt otaggad på att jobba. När är det min tur att vara ledig?

Ingen ork till jobb.

Hej på er!

Har haft en toppenhelg!! Sammanfattar den såhär:

Smultronstället-mys-regnochrusk-rosé-wii-utgång-babylonpizza-mermys-wiimariocart-mermys-massaglass-storfrukostaritrevligtsällskap-fest-lola-lekar-wiimariocartigen-meramysmysmys-ostochkex-sovmorgon-kärlek.

Bildbevis kommer så småningom.

Imorgon är det start på kommande jobbmaraton, dvs 9 dagar isträck..ÅH. tyck synd om mig:

Tisdag: 9-17
Onsdag: 9-16
Torsdag: 8.30-18
Fredag: 9-16
Lördag: 10-20
Söndag: 10-20
Måndag: 9-20
Tisdag: 9-20
Onsdag: 9-20


Någon som är avundsjuk? Säg till så får du gärna ta ett pass.

Näpp.. ska väcka min sötis som sussar sött brevid mig. Han somnade strax efter att Roomservice började kl 20. Dags att förflytta sig till sängen kanske?

Vi hörs goingar! Och tack mina underbara för en toppenhelg! kärlek till er!

Helg med fejnbesök!

God morgon på er!

Sista arbetsdagen för denna vecka med den behagliga tiden 8-16! Inte dumt alls, inte dumt alls! Sedan vankas ju besök som ni vet..! Rick och jag har varit och lånat extrasängar av mormor, så nu får alla plats i vår lya! :) Bara vädret vänder till helgen.. Hade ju planer på att dra till smultronstället i sörping.. lite mysigare med fint  väder! Men vi får väl se.. i Fimpen finns ju dock inte mycket att göra...

Näpp.. måste fixa i ordning mig inför jobbdags.

KRAM!


Snart helg..snartsnartsnart.

God morgon!

Sjukt otaggad för att spendera dagen på jobbet. Dagens pass; 8-18. Yeah. Vill sova! Men.. bara att gilla läget i guess. Nu är det ju bara idag och imorgon, sedan helg! Då vankas ju Göteborgsbesök i form av Linda, Natalie och Henke! Väldigt trevlans!! :)

Näpp. Ska fixa lite innan jag ska gå. Med den träningsvärken jag har så tar allt dubbelt så lång tid.

Kram.

Working 9 (läs 8) to 5...

God morgon goingar!

Strax dags för mig att bege mig mot jobbet. Ingen vila, ingen ro.. men det blir bra klirr i kassan när lönen behagar infinna sig! Igår var det jobb och sedan första Bodypumppasset på länge.. Å oj vad det var jobbigt! Trodde min sista stund var kommen när vi körde utfall.. men jag överlevde och sitter nu här med en begynnande träningsvärk. Härligt.

Hoppas ni alla njuter av sommaren!? Även om det är jobb och sånt man sysslar med.. och även om det för tillfället är dåligt väder så är det ändå rätt mysigt att sitta inne med en bra bok när det regnar! Skönt för mig, blekfisen, att veta att andra inte kan sola när jag befinner mig inomhus dessutom :)

Näpp, måste kila.
KRAM!



Ops..

Var visst länge sedan jag var här och skrev.. Har helt enkel inte haft lust.. gör inte så mycket om dagarna som är intressant att ta upp här! Jobbar mest.. men har, tro det eller ej, varit ledig i helgen! UNDERBART! Har passat på att umgås med mamma och pappa, pressat i solen den lilla stund som solen behagade att visa sig och myst med Rickard såklart!

Nya tag nu.. Helt ok jobbvecka denna! Igår skulle jag varit helt ledig, men hoppade in och jobbade extra i fyra timmar. helt okej! Resten av veckan ser ut så här:

Tisdag: 8-17
Onsdag: 8-17
Torsdag: 8-18
Fredag: 8-16

Näpp, måste kila! Ha en skön tisdag!

9-20

God morgon!

Iväg för en lååång dag. Har ingen lust alls, idag är tydligen sista fina dagen, i helgen vankas regn.. Härligt att jag prickar in det lagom till ledigheten. Lovely. Jag är trött! Orkar inte va på jobbet i 11 timmar.. och kommer bli en mycket stressig dag misstänker jag.. Har massa att göra, däribland 3 beställningar.. härligt.

Hoppas ni har en bra dag iaf..!

KRAM!

RSS 2.0