Don´t be afraid to be young and free

God morgon!

Har ganska nyss gått ur sängen! Skönt med en sovmorgon. Ska om en stund iväg för att träna spinning/krafttag med Anna! Var länge sedan jag körde ett sådant pass.. så jag räknar med fruktansvärd träningsvärk imorgon!

Imorgon är det fredag! Och VEM kommer hit till mig då om inte.. RICKARD! Vi ska ju gå på Winnerbäck imorgon tillsammans med Anna och Johan. Dessförinnan ska vi äta på Heaven 23. Mys! :)

Idag ska jag förutom att träna, skriiiiiiiiiiiiva artikelanalys. Lovely. Tänkte börja redan nu, hinner en halvtimme iaf! :) Först frukost!

Ha en skön dag
!


Bondesöndag!

Hej igen!

Nu känner jag för att blogga lite igen! Har hänt en massa saker sedan sist, vilka jag inte tänker gå närmre in på här! Nu är det nya tag! Vi blickar framåt i denna blogg! Inte älta skit som hänt tidigare!

Har haft grupparbete här hela dagen! Innan dess var jag uppe på en timmes powerwalk (INNAN 07.00!) tillsammans med morgonpigga grannar! Lovely! Har börjat få lite rutin på mina morgnar och min träning! Har börjat simma på morgonen! Har som mål att simma 2 (minst) ggr/vecka! Och nu ska jag försöka gå promenader de dagar jag inte simmar! inte illa!

Ikväll är det middag med tjejerna och BONDE SÖKER! Underbart! Denna TV-höst kan helt enkelt vara den bästa! Bonden, Hollywoodfruarna, House, Greys.. Sex and the city-maraton.. nya SCRUBS! WE LIKE!

Nää. nu ska jag se om jag ska göra lite nytta (i form av artikelskrivning) eller se på that 70´s show! Gissa vad det blir!? :)


Skitliv.

Tråkiga besked är aldrig roliga. Bloggen är inte prio 1 nu.
Åtekommer när jag känner för det.


Åh Linell! Vad gör du med mig?

God morgon!

Ska strax bege mig till skolan för att grupparbeta och därefter ha seminarium. Sitter här och försöker förstå Linell.. men icke! Jag blir tokig! Måste människan slänga sig med så mycket svåra och konstiga ord!? Sådana man inte ens fattar på svenska ju! Gubbe!

Helgens bandcamp var riktigt lyckat! Myckte trevlig har jag haft det! Känner mig dock väldigt trött efter alldeles för lite sömn! Menmen, det var det värt!

I eftermiddag blir det klippning! Vet inte vad jag ska göra riktigt.. längden får vara kvar.. sedan har jag funderat på lugg.. men vet inte! Får fundera ett tag till!

Ha en bra måndag! Kram!


Välkommen..!

Ja, stort välkommen till världen lilla Andreas! Stor grattis till hela familjen Rydh/Strömberg! Längtar så efter att få träffa er alla!!

Ska snart bege mig till Nils E för att åka på Körläger! Eller bandcamp som mina vänner kallar det!  Ska spendera två dagar i Lysekil och sjungasjungasjunga! Misstänker att det kommer bli en del fest dessutom! :)

Vi hörs på söndag igen!

Kramar!


Jag är inte den som är den.

God kväll vänner.

Jag har haft en väldigt givande dag med övningar i coaching. Har varit mycket lärorikt och roligt. Samtidigt har jag haft en molande känsla av att saker i mitt liv inte är helt okej. Detta har jag nu under kvällen fått bekräftat.. Som ett slag i magen bara.. men samtidigt ett slag som jag någonstans sett i ögonvrån. Dock hann jag inte värja mej, men jag tror det var lika bra det. Jag brukar ju, som ni alla vet, inte vara blyg här på bloggen. Ni känner till det mesta om mig, jag är inte rädd att utelämna mig och mina känslor. Ni vet ju till exempel att jag har sjukhusskräck, att jag tycker kärlek är bäst, distansförhållande sämst och att människor som inte längre finns i min närhet saknas något enormt emellanåt och ofta. Ja, ni vet ju till och med mitt komplicerade förhållande tillsjukdomar och netdoktor.se, att jag i tid och otid googlar efter minsta lilla symptom (oftast påhittat) som kan vara en allvarlig sjukdom. Jag undrar om detta kommer straffa sig sen? Ni vet, han killen med fåren.. som visslade fast det inte var någon varg.. å sen när det väl gällde (vargen käkade upp fåren) så trodde ingen honom.. I alla fall, detta var en parantes och det jag egentligen skulle säga var att alla de saker som är i otakt och inte helt fungerande i mitt liv kommer hållas utanför bloggen för nu. Vem vet, imorgon kanske jag vill lätta mitt hjärta!? Men just nu så ska jag inte tynga ner er med tråkiga och jobbiga grejer, utan försöka vara vanliga glada Maelin.! Oj, vad jag känner att jag kanske förstorar upp saker nu.. Men det må så vara! Just nu känns dom stora! Ni får säga till mig om jag verkar bli alltför bitter eller så här! Sådant kan ju skina igenom menar jag! Det svåra i allt detta tycker jag är att hantera min deppighet! Jag känner liksom inte igen varken de känslorna eller vad känslorna gör med mig (konstant gråtande - konstruktivt och utvecklande? I don´t think so mr!). Men det är väl nyttigt på nåt sätt kanske. Oj. om ni kommit så här långt, då är ni antaligen intresserade av mig och mitt liv. Nu är det slutgnällt för ikväll.

Hoppas ni andra haft en toppendag! Emmis, jag längtar tills du kommer hem! Skynda dig! :)



It´s not fair.

God morgon!

Ska iväg till skolan (promenad i kylan!) för workshop mellan 9-16, sedan blir det kör mellan 18-21 så det blir nog inte mycket uppdatering här idag!

Har en fruktansvärd träningsvärk sedan gårdagens benpass.. Tror det kan vara bra att mjuka upp spirorna med en promenad till skolan! Tur man har sällskap :)

Ha en skön dag!


Ångest x2

Ja, min ångest fördubblades när jag nyss fick besked om att ingen hittat min kamera och att försäkringen INTE täcker! Helt fucking fantastiskt. Detta innebär alltså att det bara är för Malin att köpa en ny kamera. Åh jag som är student och har SKITMYCKET pengar. Oh yes. Hej sparkonto.

Godnatt.


Ångest.

Ja, usch! Ångest över den borttappade/bortslarvade/glömda kameran på fredagens insparksfest! Hade varit helt okej om det bara varit min kamera, men nu är det ju min och Rickards kamera! Och när vi köpte den så agerade Rickard helt rätt (även om jag inte höll med då) när han sa: "Malin, vi måste köpa med en försäkring om den här kameran ska hanteras av dig". Mm.. han är klok min Rickard. Nu håller jag tummarna för att någon vänlig själ ska ha hittat den på festen! Det tråkiga är alla finfina bilder som finns på kameran och som ej lagts över på dator! Nåväl, vi får se, bara att hoppas den kommer tillrätta!

I alla fall.. Igår var jag schleten och ägnade dagen åt att äta onyttiga saker (choklad, pommes, bullar mm) och slappa i Anna och Johans soffa framför Sex and the City! Kan det bli bättre!? Smått ångest idag, så måste försöka ta mig till gymmet sen!

Nu ska jag ta tag i disk och städ här hemma!

Vi hörs!


Huvudvärk

God kväll!

Har fruktansvärd huvudvärk som vägrar försvinna! Hade ont redan när jag kom hem från dagens seminarium.. lade mig och sov en halvtimme, men utan att försvinna! Sen blev jag nedbjuden till Johanna på linsgryta, DÅ försvann den men är nu tillbaka. Illa.

Okej och nu? Föreläsning mellan 8-11 imorgon. Sedan blir det inspark med kören där temat ROCK står på tapeten! Gissa vem som kommer vara en medlem i KIZZ!? :)

Nää.. borde diska. eller sova bort huvuvärken. Kolla nyheter först bara!

Kram och godnatt


No shit.

God kväll!

Är sjukt trött. Ligger i soffan med datorn i knät, ska snart sätta mig upp och läsa färdigt artikeln jag påbörjade för några timmar sen. Har hunnit med läkarbesök, seminarium, fika, kör och lite läsning idag. Känner mig ändå nöjd med min insats. Något jag inte känner mig lika nöjd med är ortopedens besked. Mer om detta..

Annars så spöregnar det ute. Matchar min sinnesstämmning. Något som lättade upp sinnesstämmningen var brevet som väntade när jag kom hem! Detta var från min kära mormor som önskade grattis på namnsdagen (imorgon) och lycka-till-med-nya-lyan i form av blomstercheckar! TACKTACK! måste ringa imorgon.

För övrigt ska jag inviga tvättstugan imorgon mellan 8-12 . Vet inte varför ni skulle vara intresserade av det? Nåväl. Ska också hinna läsa ytterligare 3,4,5 artiklar och förbereda seminariefrågor till torsdag. Har jag sagt att det är mycket nu?

Och som sagt.. utöver detta fick jag besked om operation av knä idag. Tydligen är där minst (!) 3 olika grejer som är fel med det.. 1. meniskskada (antagligen, kan vara en spricka), 2. för mycket broskbildning (beror på gammal skada), 3. Instabil knäled. utöver detta har jag också artros (eller början till) och överrörliga leder. Behöver jag säga att jag har artos igen? Och att jag är 23 år gammal? Känns som det är onödigt att lägga resurser på en operation, ge mig en rullator istället. Bitter? Inte jag inte.

Nu ska jag ringa Rickard och tyckasyndommigsjälvförtredjegångenidag.

Godnatt!


Åh.pepp pepp!

God kväll!

Behöver lite peppning om jag ska orkar sätta mig med den engelska boken en liten stund innan det är dags att sova! Måste verkligen, hinner inte läsa något imorgon då jag ska till ortopeden på fm och på em är det stora seminariet! Känner mig lite smått skräckslagen inför det.. Att ha ett seminarium på 168 sidor engelsk litteratur (vilken är tänkt att man ska ha hunnit läsa efter dagens föreläsning som slutade 16).. HUA!!

Har haft Anna och Johan här! Vi invigde löprundan här i Johanneberg! Mycket bra, dock tror jag att jag lider av ansträngningsastma (eller så är jag sjukt otränad).. Nåväl, man måste ju börja någonstans! :)

Skulle skruvas hyllor och fixas lampor här.. Dock var man tydligen tvungen att inneha en slagborr för att få hål i dessa väggar, vilket jag inte har (äger inte ens en vanlig borr! Det enda som finns i min verktygslåda är en hammare som min kära far inhandlat åt mig).

Nä, läsa var det.

Godnatt!


Gibraltargatan!

Hej på er!

Sitter i mitt nya hem! Känns toppen, trivs verkligen här trots alla kartonger och allt skräp! Ska försöka röja upp och packa upp allt så snart som möjligt.. dock har vi sjukt mycket i skolan, så jag får väl ta det lite pö om pö.

Var undebart att få träffa Rickard igen! Tack vare mina flytthjälpare, Anna och Johan (Å Rickard såklart!) så blev vi klara relativt snabbt! Superduktiga var dom! Så på kvällen gick Rickard och jag till Meze och avnjöt en god och trevlig middag! Skönt att få kvalitetstid med varandra när man ses så kort tid! 36 timmar på 6 veckor är INTE mycket! Men som Anna sa "Det är ju två timmar om dagen om man slår ut det"..! :)

Måste kila till skolan nu!
Kram på er!


Pocket ful of sunshine.

Idag:



3 veckor sedan sist! Ska bli underbart att ses igen!


It just keeps going..

God kväll!

Eller oj! Snarare god natt, klockan är snart tolv ser jag nu! har hållt på med lägenheten hela kvällen! Köket är klart och badrummet är klart.. har skuratskuratskurat och putsatputsatputsat. Shit så tråkigt det är! Men.. ju mer jag gör nu, desto mindre behöver jag göra sen när min kära Rickard är här! Han anländer imorgon kväll.. kommer endast ner för att hjälpa mig flytta.. måste åka tidigt på söndagmorgon för att hinna hem till Sonstorps sista match för säsongen.. Men lite mys ska vi hinna med, har bokat bord på Meze på lördagkväll! Måste ju tacka på något sätt när han efter att ha jobbat en 50-timmarsvecka sätter sig i bilen för att åka hit och hjälpa mig! Min fining!! <3

Min granne ovan lever rövare.. som han (?) gjort de två år jag bott här! Insåg att jag om ca 2 veckor bott här i TVÅ år! Det är lång tid! skönt med lite miljöombyte! Två år på Hisingen kan ta kål på vem som helst! :) Nävars.. har ändå trivs bra här! Men nu när Linda lämnat ön så är jag ju ensam kvar.. ! Så kul är det inte här!

Usch, vad jag pladdrar om massa ointressanta grejer!
Ska ta en koll på fejjan innan jag kryper ner för att titta på Scrubs!

Imorgon vankas kursstart; Kommunikation och konflikthantering. Ska ha läst massa i en engelsk bok. Har jag någon engelsk bok? Är det så att jag beställt den men att den är försenad? Eller är det möjligtvis att jag står på kö för att låna den? NEJ NEJ NEJ på alla frågor. Ingen bok finnes.

Godnatt!


Flyttpackning pågår..

Hej på er!

Ja, här är det fullt upp.. SJUKT vad grejer man har, trots att jag bor så litet! Har ägnat hela dagen åt att slänga säckar med gamla underkläder och kläder, papper, köksgrejer.. Ja you name it! Har packat ner i princip hela köket nu på fm.. torkat ur skåp och lådor.. GUD VAD TRÅKIGT!!

Ska snart åka och genomföra en intervju på Sahlgrenska. Sedan har jag hört det ryktas om fika!? Kan behöva ladda inför den fortsatta packningen!

Näpp. Nu ska jag fixa lite här!

KRAM!

Cammi - tack för vågen! Du är störd! :)


RSS 2.0