BIG NO NO!

Ja, då ligger man här i soffan då.. halsontet utvecklades ett steg till att också inkludera feber.. Detta innebar att jag blev liggandes hela gårdagen.. När jag vaknade idag (efter 12 timmars sömn) hade även förkylningen tagit min kropp i besittning.. Har varit säng/soffliggandes mestadels idag.. En liten tur till viberga och soloteket.. Men nu har jag återigen intagit liggande position. Ska så småningom släpa mig till duschen.. kan behövas efter diverse svettattacker under dagen (att till exempel hålla en tavla, dra åt en skruv och koka pasta blir värre än det värsta träningspasset vid sjukdom kan jag meddela).

Nåväl. slutklagat från min sida. Känner mig ändå mycket bättre nu! Måste bli frisk till imorgon kväll och lördag!

By the way,, har nu 6 erbjudanden på lägenhet ! INTE ILLA! Min tur nu!



 


Drömhuset blev aldrig mitt..

.. sabla trisslotter! Varför vinner man aldrig mer än 25 kr på en lott? Nåväl.. drömhuset gick för 3 mille, 3 mille som jag knappast har! Så nu är det borta och livet har återgått till det normala och realistiska!

Idag smattrar regnet mot rutan .. Anna och jag skulle gett oss ut på morgonpromenad.. men blev det så? Nej. Så nu sitter jag i soffan med ont i halsen (nåt skit jag fått inatt.. svinflunsan?) och förbereder mig på en tur till apoteket. Ska inhandlas snälla saker mot min hals. Har INTE tid att bli sjuk nu! Massamassa att göra och fxa innan jag åter beger mig mot västligare breddgrader. Endast 5 dagar kvar tills jag åter sätter foten i min lägenhet på Hisingen. .

Dagens glada: Jag har fått erbjudande på en studentlägenhet inne i STAN, dvs Johanneberg. HÅLL TUMMARNA! Känner att det är MIN tur nu!

Dagens tråkiga: Älskade farfar sjuk, ska besökas idag! Vad tar man med sig till någon på sjukan? Blommor? Chocklad? Eller vindruvor?

Nu ska jag hoppa i mina nya palter som inhandlades i Linkan igår ! Anna och jag tog en tur och besökte Maria och Emil i deras underbara lya! MYS!

Har en del att fixa nu. KRAM!

Drömhuset, give it to me!

God dag!

Sitter (snarare halvligger) i soffan med datorn i knät och väntar på att Ems ska ringa. Har hitills idag hunnit med en promenad med Annis och en tur till systemet. Jag vet, det var alles och klockan är redan över 12. Men .. jag är ledig trots allt. Borde ta mig ut i solen och få lite färg på min B-hallenbleka kropp. Dock löses det problemet delvis med Dove Summerglow som inhandlades för ca 1 timme sen.

Förresten. Rickard och jag var på husvisning igår.. Vårt drömhus! Det är helt underbart.. Det är så himla fel tid! Varför nu? Jag pluggar ett år till = inga pengar + att jag är i en annan stad. SKITSKITSKIT. Men.. åh vad fint det var.. ett sådant hus och ett sådant läge som både Rickard och jag anser vara drömmen. Menmen. What to do? Vi köpte 2 triss igår i hopp om att vinna pengar. Gjorde vi det? Ja, 50 kr. Detta resulterade i 2 nya lotter som ligger och väntar på att skrapas så fort Rick kommer från jobbet. Hur patetiska är vi?




Here it is. The swedish dream.

Landing in London

Hej på er!

Är tillbaka här på bloggen efter några dagars noneblogging! Har spenderat fre till sön i Göteborg med min finaste. Haft det underbart! spenderat tid i Skärgården, myst, after work, Linda, myst, ja, haft det helt toppen! Nu är vi åter i de östgötska skogarna och jag sitter och väntar på att bli upphämtad för lite käk hos Ricks mormor och morfar.  Har inte hunnit med så mycket nu på morgonen mer än en liten promenad. I em blir det tvättning, fixande med kök och förhoppningsvis lite träning.

Näpp.. måste fixa lite här. Kommer ni ihåg den här gamla dängan förresten? Kommer ihåg att jag tyckte det var den bästa låten nånsin!

Okej nu funkade det inte att lägga in den från youtube.. men ni vet låten Landing in London med 3 doors down!


På tal om morfar förresten.. that reminds me .. måste till kyrkogården och sätta lite blommor. Morfar, jag har försummat dig sista tiden.. har inte varit hos dig på jättelänge.. Men i veckan är det jag som tar mig dit och sätter den största buketten!  2½ år utan dig bland oss.. Tiden går så fort! Kan inte förstå att jag inte fått sett dig på så länge? Och kan inte heller förstå att jag inte kommer få se dig mer i detta liv.. Det är tomt utan dig! Vi saknar dig, alla så mycket! 

Morgonpromenad

God morgon på er!

Vaknade kl 8 och var jättepigg! Rickard, som kom hem vid tvåtiden inatt var inte lika pigg, så jag tog mig ut på en promenad. Riktigt härligt så här på morgonen! Och sol fick jag också!

Idag ska vi sätta upp sista våden tapet i köket, ska hinna träffa Martin, ska tvätta, mammi och pappi kommer förbi i eftermiddag och SEN beger vi oss mot Göteborg! Lär var sjukt mycket folk i Götet denna helg, är ju Way out West. Vi har dock inget planerat, utan tar allt som det kommer!

Nu ska jag snart fixa kaffe och frukost och se om min raring vill ta sig ur sängen!

Kram på er!



Underbara Göteborg!

Kärlekärlekärlekärlekärlekärlek.

Hej goingar!

Har jobbat idag.. men min sista dag för veckan! Nu är jag ledig i 5 dagar för att sedan jobba min sista dag på tisdag! Det närmar sig..! Skönt!

Imorgon åker ju jag och Rickard till Göteborg ! Ska bli så skönt att komma iväg lite!

Har inte mycket att berätta idag.. Har träffat mammi och pappi idag! Även myst med Maria, Emil, Jenny, Börje, Nattis och Sandra nu på kvällen! Stort grattis till de nyförlovade Maria och Emil!!:)




Nyförlovade i en gondol i det romantiska Venedig! Sjukt fort det går, snart 1½ år sedan.. (och datumet stämmer inte!)


Melissa Horn

Hej raringar!

Ligger och jäser i soffan efter en fullspäckad dag! Har hunnit med jobb, träning och matlagning. Känner mig välförtjänt av att bara ligga här och jäsa. Kändes som jag hade något intressant att rapportera när jag klickade mig in på blogg.se.. ? Jag gör inte så mycket intressant om dagarna.. Igår fick jag lite kvalitetstid med Jenny när vi tog med oss Nattis och åkte till Mäseln för att ta ett dopp. underbart! Annars är det mest jobb.. men jag ser slutet.. blott 2 dagar kvar nu! Sedan är jag förbjuden att ta på mig fler jobbpass, både av CSN och Rickard! Lite ledig måste man va!

På torsdag åker jag och min älskade, fina, underbara Rickard till Göteborg på minisemester! Bara massa trevligheter (och ett litet läkarbesök.. röntgen nr 2 av knät). Så underbart det ska bli. känns som vi behöver ha lite kvalitetstid, bara Rickard och jag. Har visserligen varit hemma hela sommaren, men man hinner aldrig ses i princip! Jag har ju jobbat hela sommaren och Rickard jobbar ju kväll/natt varannan vecka vilket gör att man går om varandra.. Typ hej, hejdå. Så har vi det just nu.. så längtar till torsdag och helgen! Rickard, min fina Rickard.  Hur ska jag kunna åka tillbaka till Göteborg i höst för ytterligare ett år ifrån varandra?




Lyssnar på Melissa Horn.. Hon är underbar!

Emmamys.

God morgon!
Ska strax iväg och jobba. Skulle ju påbörja min ledighet (3 veckor!) idag.. men icke. Nu blir det jobb idag och imorgon..

Igår var Emma här. Vi drack te och myste! Hade bakat bullar här med mycket gott resultat om jag får säga det själv! :) Näpp.. plikten kallar.

vi hörs!



Min fina Ems! <3

Daaaaaaaaaah.

Bloggtorka.

I´ll be back soon.

Jobbjobbjobb.

God morgon på er!

Ska strax bege mig till jobbet.. Känns sådär att jobba 10-20 i helgen.. Känns som att jag knappt gör annat än jobbar! Någon annan som känner likadant denna sommar?  Menmen.. bara att bita ihop! Nästa vecka är sista veckan.. sedan ledigt i 3 veckor! (minus en dag då jag tagit på mig att jobba extra, men det kan man ju stå ut med!).

Rickard och jag påbörjade tapetsering av köket igår. Det gick sådär. Sedan när jag drog till jobbet kom hans snälla mamma hit och hjälpte till, så nu är det inte mycket kvar! :) Kanonfint blir det! Snart är det sista av de limegröna tapeterna borta..!

Annars har jag inte gjort så mycket i veckan.. träningen blir lidande när jag jobbar så mycket.. den lilla tid jag är ledig vill jag hellre umgås. Har endast blivit ett pass på gymmet denna vecka och en promenad. ILLA. Men får ta upp träningen ordentligt igen i höst.. få lite rutiner igen! Mår dock inte alls bra när jag inte får träna! Blir en ond cirkel.. blir trött och seg av att inte träna vilket gör att jag inte orkar.. Aja.. på måndag är jag ledig, då får det bli både morgonpromenad och en sväng till gymmet!

Nåväl. Nu är det dags att fixa till mig lite innan jag måste gå. Vi hörs snart igen!
KRAM!


Midsommarafton, ett minne blott.. Redan augusti, hösten närmar sig!

RSS 2.0