Biobiobio.

Nu är det vardagslyx på hög nivå! Nu har jag varit på bio två dagar i rad. Igår för att se Bounty hunter - sjukt vad jag skrattade! Tyckte verkligen om den filmen! Idag blev skrattet utbytt mot gråt och tårar - The last song. Oj oj vad jag grät! Fick ta upp näsduken ett tag där. Men också helt klart sevärd!

Idag har det varit fullt upp i övrig med uppsatsarbete - två intervjuer och lite skrivning. Imorgon blir det ytterligare en intervju kl 8.15 (det är tidiga mornar nu). Sedan frukost med dom bästa tjejerna för att sedan transkribera 3 intervjuer. Sedan --> dags att ta Rickards bil (som jag haft här i 1½ vecka) och köra hem den till Rickard! Mys med långhelg! :) Och antaligen blir det ett stopp i Borran för en kaffe med fina Ems. Inte illa för en torsdag må jag säga!

Nä ni. nu måste jag packa lite!

Nattinatti!

Okej då. beach 10.

Effektiv dag idag! Starta med en prommis för att sedan fara vidare för ett uppsatsmöte och intervju. Efter detta blev det transkribering av intervjun och sedan tog effektiviteten slut! Kollade bloggar och sånt i sisådär 2 timmar. Sen hemåt för att lägga mig i soffan en stund. Hade planer på att gå till gymmet.. avstyrde dock dessa när jag insåg att jag faktiskt löptränat 2 dagar i rad.. så blidde en prom till! Men man märker att det är beach 10 coming up ute i spåren! Gud vad det springs och gås och flåsas! och uppenbarligen är jag inte bättre själv trots inlägget igår! :) men jag gör det ju inte för beachen då va :) Ska ju även spendera hela sommaren inomhus - så no pressure! men är faktiskt sugen på att få en bra kondition, ditt sätt Anna verkar ju toppen.. Själv siktar jag främst på vårruset á 5 km! Men milen skulle inte vara dumt att ta någon gång!

usch. mycket träningssnack blev det visst. nog om detta. Har för övrig lagat en god räkgryta idag! Håller på att äta ur frysen innan flytten. Yes, om 1 månad ska jag vara ute ur lägenheten här! Så min sista månadshyra denna månad - inte illa! :) snartsnart. Tydligen ska vi på husvisning i helgen. Vår andra .. "man kan alltid titta" säger min kära man.

Nu ska jag faktiskt gå och sova. har fått sjukt bra sovrutin! 22.30 intar jag horisontellt läge för att sedan kliva upp runt 6.30, pigg och utvilad! inte dumt inte! sömn är viktigt!



Kram & godnatt!


Solbränna är också viktigt...
GE MIG!


Beach 10?

Hmm.. sommaren närmar sig, vilket också betyder att bikinin ska på. Så här är det: Varenda jäkla år säger jag till mig själv att "nu är det dags för hårdträning.. beachsäsongen närmar sig" .. Och VARJE år blir det ALDRIG som jag sagt. Jag tränar lika mycket som vanligt, jag äter lika mycket som vanligt, slutar inte med godis och sånt.. Och så när sommarn kommer slänger man på sig bikinin med en gnutta (ganska mycket) ångest och tänker.. Ja, men nu är det sommar å då måste man få grilla, äta glass osv.. och så tänker man "ahh. men nästa år, då jäklar". Någon som känner igen sig? I år har jag bara tänkt tanken Beach 10 några gånger, men inte mer än så. Tror kanske att jag äntligen (efter 10 år) insett att det aldrig kommer bli något av den där beachkroppen! Och .. ja, jag kunde inte bry mig mindre faktiskt! (okej, då har ju inte själva bikinisäsongen börjat, så det kommer väl..) Och vem är det som bryr sig om min kropp på stranden? Om den väger 5 eller 10 kg mer eller mindre? Jo.. jag! Börjar jag bli vuxen?

I alla fall.. motion är bra för hälsan, DÄRFÖR tänker jag fortsätta träna. Inte för att ladda för beach 10. Eller 11 för den delen. Så morgonpromenaderna är återinförda i mitt liv och det är underbart! Har fått bra rutin, går och lägger mig tidigt, går upp tidigt för att hinna gå promenad.. Får energi för resten av dagen.. sedan somnar jag tidigt igen! Utöver det: måttligt med träning. Man måste ju hinna med annat också :)

Idag har jag faktiskt varit en sväng på gymmet! Har också haft körrep .. Blivit inbjuden på fika hos grannen.. Städat.. Lagat mat.. Ja, en hel del med andra ord. Nu tittar jag på SATC och äter popcorn. Sa jag att jag gett upp beach 10? :)

Får se hur länge jag har dom här tankarna kvar! Bli inte förvånade om jag sitter här om en månad och har ångest och ska gå på någon snabbkur för att gå ner några kg :) Tills dess: Njuta av livet!

Godnatt!


Ingen beach 10 - lika glad är jag ändå!


Det närmar sig..

Ja, vårruset alltså. Var på gymmet halv tio och testade på 5-kilometarn. Ja.. 35 minuter tog det sammanlagt, då gick jag i 5 minuter som uppvärmning, sedan blev det lite intervaller.. jogga - gå raskt.. Nu kan det bara bli bättre :) Behöver införskaffa mig ett par nya löpskor. Dom här är ju ett år nu.. det är väl så länge dom håller?! Nåväl.. pengar någon?

Nu ska jag iväg för att sjunga med kören på ekonomernas diplomering. Sjukt taggad att spendera hela eftermiddagen inomhus när solen lyser så varmt från en blå himmel..

Dags att kila.

Ha en fin lördag!


Kiwiboost

God morgon!

Har varit ute på en promenad nu. Dock ingen powerwalk då jag (klumpigast i världen) vrickade foten i tisdags och har haft lite ont ett par dagar. men kändes bra imorse, så det var skönt. Måste ju träna till vårruset :) Sitter nu med världens frukost, kokt ägg, kiwismoothie, stort glas citronvatten, kaffe och gårdagens varma mackor. Shit, kommer stå mig tills middag ikväll!

Annars har det inte hänt så mycket sedan sist.. Jobbar på för fullt med uppsatsen. Har genomfört 3 intervjuer och knåpar lite på teoridel och sånt.. Har faktiskt inte gjort mycket mer denna veckan hittills. Kommit hem rätt sent och däckat i soffan. Fick en feberattack i måndags kväll.. men mådde toppen tisdag kväll igen. Weird.

Nej.. ska återgå till frukost!

Ha en skönt fredag!


Fantastisk helg!

Så var man hemma efter en underbar helg i det fina Stockholm! Vi anlände i fredags -  vid 13.30. Checkade in på det fina Hilton Hotell slussen - fick ett fint rum med utsikt över riddarfjärden! Strosade sedan på söder, åt en god lunch-sushi.. satte oss i solen och drack ett glas rosé och öl (ja, vem som drack vad får ni själva räkna ut!). Strosade lite mer.. Gick hem och åkte upp till loungen som vi hade tillgång till. Där fanns buffé med plockmat och ett sprit-vin-champange-drink-bord. Allt detta ingick i priset. Gissa vart vi spenderade kvällarna! :) På kvällen åt vi middag på en mysig italiensk restaurang på söder.

Lördag - åt underbar hotellfrukost där man inte fick anstränga sig mer än nödvändigt (hämta juice och kaffe var till exempel inte tillåtet). Gick sedan på stan.. gamla stan, söder mm.. hann se en hel del av stockholm! Och måste säga att stockholm är en otroligt fin stad!! Väl hemma på hotellet tog vi ett bad och åkte (återigen) upp till loungen innan det var dags för middag på en restaurang i gamla stan. OTROLIGT god mat!

Söndag - åt återigen en supergod hotellfrukost. Alltså jag skulle kunna äta hotellfrukost varje dag till frukost-lunch-middag. Fantastiskt! Åkte sedan ut en sväng till djurgården och strosade där innan det var dags att hoppa på tåget hem.

Så! Nu har vi hunnit fira vår 10-årsdag ordentligt och fyllt på kärleksdepåerna ordentligt! Nu klarar vi 1½ månad till på distans! :) Tack finaste Rickard för en helt perfekt helg!

Bilder kommer så småningom...


Vårt hotell


10 fantastiska år!


När blir saker och ting en vana?

God morgon!

Tog mig upp imorse igen på en promenad! Dock ringde inte min klocka! Hade stallt den på 06.00 (skulle tvätta också) men vaknade med ett ryck och kände att klockan måste vara mer. Då var den 06.30, så det var bara att slänga sig hur sängen och ge sig ut.. Hur många gånger måste man göra något för att det ska bli en vana? Nu har jag gått promenad tre dagar i rad, hur många gånger till behöver jag gå för att jag inte ens ska tänka på det när jag går upp, utan det går på ren rutin= Vi får väl se.. jag får räkna helt enkelt!

Ytterligare en dag med uppsatsskrivning! Dessutom är det personalvetardagen idag. så är några intressanta föreläsningar och ikväll fest för alla personalvetare! Imorgon åker jag hem till Finspång för att på fredag bege mig mot Stockholm tillsammans med Rickard! Dags att fira 10-årsdagen lite ordentligt! Har inget mer inbokat än restaurang på lördagen och hotell! Hilton vid slussen blir det! Ska det va så ska det! Hur ofta firar man 10 år liksom? :)

Nä nu måste jag fixa lite här!
Ha en ljuvlig onsdag!


And I did it again!

God morgon! En underbar dag väntar! Klockan ringde 06.15 och då var det bara att ge sig ut! Och det kändes inte alls jobbigt! Kan kansk bror på att jag gick och la mig 22.30 igår och somnade på direkten. Utökade promenaden med 10 minuter, så gick sammanlagt 40 minuter (i ganska så raskt tempo om jag får säga´t själv). Gött ! Snart har det blivit en vana hoppas jag, och det en vana som jag ska försöka behålla!

Nu har jag tryckt en brakfrukost; äggröra, flingor & mjölk, två glas citronvatten, en köttbullemacka (av egenstekta köttbullar som gjordes igår) och en kopp kaffe. Nu ska jag stå mig för en dag med uppsatsskrivande. Idag måste det skrivas ordentligt, har en deadline vi måste hålla. På torsdag ska vi skicka vårt material till vår handledare inför vårt´möte och då vill man ju gärna att det är något sånär läsligt!

Idag blir det plugg hemma hos Natalie för ovanlighetens skull! Vi överger skolan för en dag.. I vårt uppsatsschema ingår nämligen en lunchpromenad i veckan.. och det är lättare att vara hemma hos någon så behöver man inte släpa med dator och grejer!

Ha en härlig dag kära vänner!


Bästa uppsatspartners!


Hollywoodfruarna förgyller min måndag..

..inte minst Maria Montazami! Underbar är vad hon är! :)

Nu ska jag titta nyheterna, sen gå och lägga mig! Ytterligare en promenad vankas imorgon innan skolstart!

Nattinatti!


Maria Montazami!


Min mamma!

God morgon!

Äntligen! Imorse fick jag ändan ur och tog mig ut på en promenad! Och det var hur skönt som helst! Nu ska jag försöka hålla vanan inne! Imorgon ska jag upp igen! jag SKA!

Dåligt bloggande i helgen, jag vet! men det beror på att jag haft min kära mamma och väninna Karin här! Vi har hunnit med att gå på stan en hel del, fika i solen, äta äta äta - både lunch och restaurang Meze mm..! Det har varit en skön och mycket trevlig helg! Igår efter de åkt satt jag hela dagen i solen, vilket resulterat i ett litet rödlätt ansikte! Passade på att äta två glassar igår istället för lunch dessutom. Mycket bra inför beach 10 :)

Nu är det snart dags för uppsatsande med natalie, hela dagen lång!

Vi hörs kanske ikväll! Eller någon annan dag :)


Bortförklaringar och prioriteringar!

Ser att klockan redan är kvart över elva och det är hög tid för mig att gå och lägga mig.. särskilt om jag ska orka upp och gå en promenad imorgon bitti innan skolan. Har haft höga ambitioner om att klara av det, både igår och imorse.. Likväl slutade det med att jag stallde om klockan och somnade om. Illa! Ingen karaktär! För ett år sedan var jag ute och gick morgonpromenader varenda dag! Utan problem hasade jag mig ur sängen vid halv sju-tiden och gav mig ut! Men inte nu.. Nu känns det såå motigt! Vet att jag bara måste få ändan ur och göra det till rutin! Men orka ta första steget!

Nåväl, nu sluttjatat om mina uteblivna morgonpromenader. Men om jag någonsin ska kunna gå ur sängen innan jag måste så är det hög tid att gå och lägga mig nu. Det känns sådär när jag vet att dubbelavsnitt av Scrubs börjar nu.. Scrubs eller morgonpromenad? Hmm. . allt här i livet handlar om prioriteringar!

Kommer sova sött efter en mysmiddag i goda vänners sällskap!

Natti natti
!


Final countdown

Håhåjaja. Var visst nästan en vecka sedan jag var här sist! Ber om ursäkt för det, men har såklart haft fullt upp! Kommer visst alltid med samma ursäkt..! Men .. har spenderat påskhelgen hemma i finspång. Myst massa med Rickard - kan inte vänta tills vi blir sambos igen! Har också umgåtts med vänner och familj, gått ett flertal promenader (några så snabbt att jag sträckte ljumsken) och tagit det allmän lugnt.. Mycket sömn och soffslappandet har det också blivit! Och lite fest såklart ! Bilder kommer så småningom... Sedan jag slarvade bort vår nyinköpta kamera får jag inte längre ta hand om den när vi inte ses.. av någon anledning.

Annars jobbas det för fullt med uppsatsen nu! Vi har våra moments när det går riktigt bra, varvat med en del svackor och mycket bloggläsande istället. men det känns ändå som att det går framåt, så det är bra!

Idag har jag varit på mitt första spinningpass sedan operationen. Jag hade glömt hur sjukt, fruktansvärt jobbigt det är! Jag kunde knappt gå därifrån när jag var klar. Men samtidigt är det väldigt kul också!

Nä ni.. måste ta mig till affären och även hinna plugga lite till !
Så vi hörs imorgon (eller någon annan dag..!)




Bju´r på en Malinpose!


RSS 2.0