Jag har helt tappat det!

Hej på er goingar!

Sitter i soffan och kollar på that 70´s! Har varit och inhandlat lite förnödenheter inför helgen, såsom vin och godis! har också handlat på mig ett förråd av duschtvål, shampo, tandkräm och sånt! ÖB is tha shit!

Ska innan Linda kommer hinna städa och diska! ser ut som kriget här.. bäst att fixa till! Ska också försöka plugga lite.. Har eget arbete imorrn, ska skriva hemma, men eftersom jag har fejnbesök lär det inte bli mycket gjort! :) Och imorr´n blir det ännu mer fejnbesök här! Då kommer kära Ems!! Inte dumt, inte dumt alls!!

häpphäpp, dags att få ändan ur..!

KRAM!


Babe, skynda dig hit!!

Våga sova!?

God kväll vänner!

Ska strax krypa ner i sängen.. har en känsla av att jag inte kommer våga somna!!! usch! det är nu man ska ha en stor stark karl till sitt beskydd! Varför malin, har du flyttat från din!? suck..

Har gjort vad jag skulle idag i form av plugg och träning! Imorrn blir det gruppmöte kl 9.15.. sedan referensgruppsmöte och handledarträff! Sen raka vägen hem och städa innan Linda kommer! :)

Sov sött vänner!! (jag ska försöka...!)



Idag kom ju csn, cashing! :)

Onsdag-little saturday.

Hej!

Nyss kommit hem och har precis ätit kycklinggryta med grön curry! mycket gott! håller på och tvättar också.. ska plugga snart..måste vila lite innan, en nap på middagen är inte dumt!

Har ju fått cash idag - det första anna och jag gör är att springa ner på stan.. nu en klänning, ett par chinos och en topp rikare.. ! tur jag hade presentkort, blev inte så dyrt då! :)
Se om jag orkar lägga in bilder så småningom..

Ska vila en halvtimme, sen plugg som sagt! Sen blir det step!

Talande tystnad.

God morgon!

hoppas ni sovit gott! Jag har sovit sisådär.. vaknade av ett brak (?) vid 02.30 inatt.. kunde inte somna om igen så skulle sätta på TV:n.. då såg jag när jag tände lampan konstiga grejer i TV:n.. (hade ej hunnit sätta på den än).. såg min soffa, tavla och några fler saker spegla sig i den.. (inget konstigt med det).. men sen när jag tittade närmre så såg jag att på tavlan så "fladdrade" grejer.. och även på soffan.. var som svart rök som fladdrade.. fattade ingenting! tror ni jag kunde somna om igen!!?? (okej, det kunde jag, men jag var livrädd!).. vad var detta? jag tror ju inte på spöken och sånt.. ! eller om jag bara var typ halvsovande.. då kan man väl se konstiga saker?

Nåväl.. nu ska jag iväg till skolan för ett möte..(mycket möten är det!).. sedan hem för att plugga!

Måste kila!

KRAM!


Din tystnad säger mer än du tror...

ahh.. shopping!

Sammanfattning är klar.. och nu hamnade jag på H&Ms hemsida.. har ju presentkort där + att csn klirrar in på kontot imorgon.. vill shoppa kläder!!

Här är några av de saker jag spanat in:



Bara älskar dessa skor! villhaa!!


Måste införskaffa mig ett par snygga chinos!



Härlig färg till solbränd hy och solblekt hår! (dream on)

Det är mycket nu!

God kväll!

Dålig uppdatering idag, jag vet! men har inte varit hemma nåt i princip! Fullt upp! Känner att stressen (snarare paniken!) är på intåg vad gäller vårt projektarbete...! Inser nu huuuur stort det är! Sjukt faktiskt! nu är det bara att lägga i en högre växel sista veckorna!! (Många växlar jag ska lägga i tydligen!)

Hann ialla fall en sväng till gymmet! Där blev det löpträning! Då det inte blir någon träning i helgen så måste jag ju uppnå mitt träningsmål innan torsdag! (Dvs 4 pass på 4 dar! 2 avklarade redan, så jag ser hoppfullt på framtiden!)

Nää.. usch, känner själv att detta inlägg kan ha varit det meningslösaste i bloggvärlden idag..
Ska sammanfatta en intervju, sen sova!

kram på er!

Tisdag - antal möten: 4

God morgon!!

Hoppas ni sovit gott?! Jag har sovit sisdär, drömt en massa !

Ska snart iväg för ett möte med Gunnar på Göteborgs stad.. det var ju om att bli kontaktperson, ni vet! Därefter har jag ett möte med SU, sedan möte med gruppen! Tänkte avsluta eftermiddagen med ytterligare ett möte, denna gång med vår mentor! Med andra ord: mycket möten idag!
Hoppas jag får in lite träning utöver detta!

Annars? Väntar på besked fortfarande.. åh! är nervös, borde komma när som helst!

måste kila! vi hörs senare!
KRAAAM!

Blås på det onda.

God kväll kära vänner!

Sitter nu här hemma i soffan och kollar nyheterna..! har ju varit på kör hela kvällen.. annars har jag under dagen ägnat mig lite tid åt plugg och mycket tid åt annat. Var nere på gymet en sväng, blev ca 45 minuters konditionsträning och lite styrka!

Älskade Linda ringde förut, och gissa vad? Jo, att hon tar sitt pick och pack och kommer ner och hälsar på i helgen! LOVELY! pratat om detta hur länge som helst, men aldrig passat.. men NU gör det ! :)
PARTY står på schemat i helgen med andra ord !

Nää.. ska gå och lägga mig (?).. kolla lite scrubs och sånt! sov nog lite för länge imorse för att kunna somna redan..

Nåväl, sov gott!

Lyckorus.

God morgon!

I kontrast mot mitt förra inlägg råder i detta ett tillstånd av lyckorus! Anledningen till detta är att jag precis fått mitt resultat från statistktentan och den visar ett VG! Jajamän, 18,5 poäng av 20 möjliga! Känner mig otroligt glad över detta!! Ska firas, men hur? Någon som har ett förslag då jag mestadels ska ägna dagen åt plugg..?

Ahhh... ska återgå till kaffet! längta efter fler bra besked.. är några som står på tur!!



Så här glad är jag! :)

Everything changes.

Man tror att allting alltid kommer vara som det varit.. att människor kommer finnas för alltid och att saker inte förändras, någonsin. Att människor som funnits där i ens liv, allitd närvarande, kommer förbli desamma människor som de alltid varit. Allting kommer vara så som det alltid varit, för alltid och alltid. Så plötsligt händer något som rubbar hela din världsbild, hela dig. Plötsligt så inser du att den värld du lever i är förändlig, inte bara för andra, utan också för dig. Någoting slår omkull benen så du ramlar.. Sedan måste du börja leva igen som du gjorde förut, men ingenting är som förut, allt är förändrat... sakta återfår du din tro och din världsbild och tror att det som hänt var en engångsföreteélse och nu kommer allting bli bra igen, fast helt bra kan det ju aldrig bli igen, allting är ju ändå förändrat och du måste anpassa dig till det nya. Så plötsligt händer något igen, en människa, en älskad människa blir sjuk, blir förändrad och din världsbild är åter raserad.. du måste börja om igen. Du inser att livet är orättvist, att människor du trott alltid ska finnas vid din sida inte kommer göra det.. Hur kan man någonsin lära sig det? Hur man man någonsin förstå det?


Slask och blöta strumpor.

Hej igen!

Nyss kommit in från en 90 minuter lång promenad med Linda och Louise! Behöver nu inte ha dåligt samvete för att jag struntar i träningen idag! Denna vecka har jag nästan hållt mitt träningsmål..! Många pass och många promenader! summar sumarum så är jag mycket nöjd med träningsveckan!

Skapligt nöjd med plugget också.. har fått massa gjort idag, det känns skönt!! har lite kvar att göra, men klockan är ju bara barnet än, så det hinner jag så småningom! :)

Är jätteblöt om mina fötter! tog inte dom bästa skorna till promenaden! Markytan är täckt med flera dm vatten överallt!! bort nu, fram med grönt gräs och blommor!

nää.. strax käk, ska göra några situps innan dess!

Du vinner över mig?

God förmiddag!

Sov hutlöst länge idag!! inte bra.. vaknade 8.30, men tänkte att jag skulle ligga och dra mig en stund.. närmare bestämt TVÅ timmar, tydligen!

Nu har jag ätit frukost och ska ägna resten av dagen åt plugg! Har en hel del att göra...och när jag nu inte fick många knop gjorda igår, ja då får jag göra dubbelt så mycket idag!

Vad tyckte ni om melodifestivalen igår då??
Hmm säger jag.. EMD var bra, men Molly liksom? Hon kom ju bara vidare för att hon är ung! Vi ska inte skicka långsamma, tråkiga ballader!! Tacka vet jag öststatslåten med Sofia, tur den blev internationella juryns val! Tror sån musik går hem i resten av Europa! (Iaf i baltländerna!) Ok, jag gillar också sån musik! :)

Nä, nu blir det plugg!!

Förresten.. SOL idag!! :)

Saturday - lovely day.

Tjoo!

Hoppas ni alla mår bra en sån här skön lördagsförmiddag! Jag mår tipptopp..! halvligger i soffan, väntar på damernas skidskytte, nyss ätit god frukost..! Funderar på att åka ner en sväng på stan sen, shoppa upp mina presentkort! H&M, Duka och MakeUp Store! något fint kan man kanske hitta!? måste också ut och gå en promenad så småningom..

Nåväl.. slut på meningslöst inlägg nu.

Ha det toppen!


Då har det hänt..

Japp, Malin har fått kallelse att komma på cellprovstagning! (varför ska jag fylla så tidigt!?) Dock trodde jag att jag kunde andas ut några månader till, jag har ju liksom inte fyllt 23 än! Men det damp ner ett brev med posten idag --> "Du är välkommen den 17:e mars".. hallå, då har jag ju knappt hunnit fyllt liksom! är bara 23 och 5 dagar! men, dags att förbereda sig på detta då! förstår inte varför jag har sån ångest över detta?

Nåväl.. idag har jag varit på gymmet och testat på strykeyoga! Har lite svårt med det här flummiga "andas, känn kontakten med kroppen, gör solhälsningen osv..", men var faktiskt bättre än förväntat! bra träning, jobbigt på ett annat sätt liksom -inte svettjobbigt utan "ajvissteinteattdetfannsmusklerhärjobbigt"! sprang bort några kalorier på löpbandet också, närmare bestäm 4 km! trodde inte jag skulle orka detta! (ok sprang 3, gick 1).

Snart ska jag iväg till Anna, ikväll blir det käk och let´s dance! mys! :)

Såg i dagens Metro att Göteborgs stad söker kontaktpersoner.. dvs, man är kontakperson åt en människa, så träffas man 2 ggr/månad och umgås och så.. jag tänkte att "äh, det kan ju va något kanske, jag mailar och kollar" och vips så ska jag på möte på tisdag! :)

Åh ja! jag känner mig.. glad ! mycket bra humör idag!

Ha en fortsatt skön fredag raringar!! det ska jag!

Freitag!

God morgon på er!

Fredagsskänslan har redan infunnit sig här hos mig! känns underbart! Ska ge mig ut på en promenad i snön, sen äta långfrukost, lite plugg och senare träning! ikväll blir det mys med let´s dance! låter som en toppenfredag!? :)

Nää.. måste ut nu, annars risk för att jag aldrig kommer ut utan fastnar här!

Kram !

Svensk sommar när den är som bäst!

Usch, kallt och åter kallt ute! Göteborg har äntligen (?) fått snö! dock känner jag att jag fått nog av den varan.. nog av snö, kyla och slask! nu vill vi ha vår och sommar!

Vem längtar inte efter detta?













Aahh! vi hoppas på en fin sommar i år!

God morgon!

Hej på er goingar!

Seg start här idag! klockan är snart nio och jag har inte tagit mig ut än..! ser kallt och dan´t ut, men får väl gå riktigt fort så jag blir varm! :)

Idag blir det plugg på fm, dags att ta tag i de intervjuer jag har att sammanfatta!! sedan blir det ju lunch (dagens höjdpunkt!) och sedan en promenad med linda! hade bokat in mig och anna på ett corebollpass ikväll, men våra kroppar säger NEJ och AJ, så det får bli promenad på dagens schema istället!

Ikväll blir det örnhäng också! myyysigt!!! träffade halva styrkan igår kväll, mycket trevligt! känns som jag inte umgåtts på länge.. fullt upp med plugg och sånt.. men nu är det mer häng som gäller!

Nää.. ut var det ja..! får bli en kortprommis!

Ha en skön torsdag!

jobbjobbjobb, någon?

Hej på er!
Sitter framför TV:n och halvkollar på House (repriser kl 15 varje em!) samtidigt som jag letar jobb! Har nu sökt lite allt möjligt.. allt från butiksbiträde till brevbärare! :) Brevbärare trodde jag aldrig jag skulle söka.. men va tusen, pengar + motion liksom! kan ju inte bli bättre! var väldigt seriöst, fick fylla i hur mycket man tränar och vad.. och även om man har/har haft skador.!
Håll tummarna nu att jag får ett jobb! villhavillha!

Ska snart åka och träna..! step blir det, men har så fruktansvärt ont i rumpa, baklår och armar, så får se hur det går! träningen igår var visst väldigt effektiv!

nää, ska byta om!
hade kanon!

KRAM!

Intervju och jobbsök!

Hej raringar!

Har gått promenad och ätit god frukost! nu sitter jag och förbereder inför intervjun vi ska hålla nu på fm! Samtidigt sitter jag och söker jobb, inser att jag är i desperat behov av ett extrajobb, då min ekonomi snart är redo för lyxfällan!
Kan tänka mig i princip vad som helst, jag är inte den som är kräsen inte! :)

Hopp,.. ska snart ge mig iväg, så dags att göra mig i ordning!

Vi hörs senare såklart!
KRAM!


Nattinatti!

Hej på er!

Ska krypa ner med mina två täcken (kvar sen cammi sov här!) och slå på vänner!
Har tränat och ätit och såklart tittat på säsongsstarten av House! mycket spännande, som alltid när House är med i bilden! skulle jag bli sjuk får han gärna bli min doktor!

Känner verkligen att jag fått in rutin på mina sovtider! Ni minns kanske hur det såg ut för ett halvår sedan? Tog flera timmar för mig att sova, somnade ofta inte förrän efter 2 på natten..! nu har det vänt! skönt det när det är mycket som ska hinnas göras på dagarna!

Imorrn är det intervjudags (igen!) och sedan lite transkribering..! sen träning, step står på morgondagens schema! om jag kan ta mig upp på brädan vill säga.. börjar redan få fruktansvärt ont i baksida lår och rumpa sen boxen förut!

godnatt sötisar!!


Tisdag - kommsi kommsi sgslya!

God morgon!

Sitter och sippar på min goda smoothie, gjord på exotiska frukter! mycket gott!
Ska snart iväg till skolan för grupparbete..! min dag är fullspäckad idag, as ususal!

* 9-12 Grupparbete

* 12 - Lunch

* 14-15 - Intervju med geriatriken på Mölndal

* 18-19 - Abox

Utöver detta har jag 2 intervjuer att transkribera och en bok att sammanfatta.. mao, mycket att göra!!

Orkade inte ta mig ut på promenad imorse.. var stört trött, men ångrar nu att jag inte släpa mig ur sängen!! har alltså fortfarande 5 promenader kvar att gå denna vecka!

Vägde mig återigen när jag var hemma.. och ja, vågen visade -2 kg! Ska lägga in en högre växel nu och fixa de sista kilona, en månad kvar! (mindre tom!)

Ha en fin dag!


Ahhh..halva kvar..

God kväll!

Nyss lagat matlådor inför morgondagen! Gissa vad? Börjar på T...  :)
Tog mig iväg på kör, var tur det, så jag inte deppade ihjäl mig här hemma! dock kändes min röst som katastrof.. men men , tur att man är många !

Har halva boken kvar att sammanfatta.. hann inte längre förut, och kommer inte göra något mer nu.. klockan är ju faktiskt 22.. någon måtta får det väl ändå vara? Jag får väl stå där och skämmas imorrn istället!

Ska krypa ner i sängen och slå på vänner! snodde med mig några skivor när jag var hemma nu! :)

Sov gott!


?

Usch, känner mig så där deppig igen, som jag alltid gör när jag kommer tillbaka hit till Göteborg.. deppad över att vara tvungen att sova själv, äta frukost själv, umgås själv, göra allt själv, själv, själv!! Så himla mycket mysigare det är att bo och vara två!! Längtar tills det blir så igen..

Har fått en del plugg gjort nu på em.. killarna med ventilationen har varit här och stökat till = total waste att städa!!
Aja.. kör står på schemat ikväll.. känner inte för det.. vill gå en promenad och sen ligga på soffan och deppa! men är väl bäst att ta sig iväg.. kanske kan få mig på annat humör!?

har gått 4 promenader under helgen.. så här kommer lite bilder!









Göteborg.

Hola vänner!

Som ni förstår av rubriken så är jag alltså i Göteborg igen, efter en kanonhelg i Finspång! Synd att en helg går sååå fort bara.. :( Har iaf haft det toppen!! Hunnit umgås med familj, vänner och Rickard!

Har nyss panikstädat, kom plötsligt ihåg att det ska komma nån hit och fixa ventilationen.. fick som sagt panik, och har snabbstädat! (okej, som att dom skulle bry sig, men det såg för djävligt ut!)

Nu ska jag läsa lite och försöka sammanfatta.. ligger lite efter mina planer..!

KRAM

!


Fimpen!

God eftermiddag!

Sitter här i soffan och kollar på skidor! mycket spännande! älskar allt som har med vintersport att göra! (okej, allt som har med skidor att göra!!) Rick och jag har varit ute och gått en promenad i solen! underbart!! (min 7:e prommis för veckan = bra jobbat!)

Igår var det ju alla hjärtans dag! I present från mig fick Rickard en 3-rättersmiddag (hemmalagad) och massage! (är man student så är man!)

Har även hunnit hälsa på familj och så, ska snart iväg till farmor och farfar!

Vi hörs!

Ännu doftar kärlek..

God kväll vänner!

Nyss ätit tonfisk och pasta! dagens träning blev hård, började med crosstrainern, därefter coreboll och avslutningsvis rodd! så känner mig riktigt stark! :)

Kom att tänka på Marie Fredriksson, ni vet? Hennes låt Ännu doftar kärlek.. om ni inte hört den, lyssna då! Så fin! och vad passar väl bättre till alla hjärtans dag!? <3

Ska påbörja packning snart.. ska ju med tåget kl 8 imorgon bitti! se om man orkar med någon promenad innan dess..? tveksamt kanske!?

kl nio ikväll börjar knutbyserien.. ska ni se?
Tror jag ska ta mig en titt!

Semla!

Jag sa ju att om jag klarade mina tentor så skulle jag fira med en semla! Nu får jag ju dock inte reda på resultatet från den senaste tentan förräns om 3 veckor.. och då är ju semlorna slut!?
Frågan är ju om jag inte är värd att äta en semla realtivt snart? Kanske i helgen?!


De godaste semlorna är ändå mammas semlor!! Hon gör egna bullar och egen mandelmassa.. HUUUUUR gott som helst! ska se om jag kan läggahuvudetpåsneochsesötut och få en när jag är hemma! :) Funkar alltid i min familj! :)


Hola!

God morgon!

Började dagen med en promenad..! Var segt, sjukt trött, tog mig ur sängen 1 timme senare än planerat.. men men!
Nyss ätit gröt och apelsin! och kaffe såklart, så börjar så smått bli människa!

Ska strax iväg till Mölndal, ska ju ha möte med dom på SU..! sen är dagen relativt skön.. har massa att läsa, men sparar det till tågresan imorgon (yeah right!).

Nu måste jag fixa håret!

pusspuss goingar!

Chockstart för kroppen!

Hej raringar!

Det är inte klokt vad mycket man tappar på bara 5 dagar!! Hm. chockade kroppen med att börja med ett 30 minuters spinningpass, därefter gick jag på crosstrainern och avslutade på löpbandet.. nu är jag helt slut!! nyss ätit tonfisk, mitt nya älsk! :) (där du Cam fick jag med både träning och mat!!)

Fokusgruppsintervjun gick kanon!! Dock började det med att chefsgruppen var sen.. och inte så lite, utan ca 35 minuter (vi har en timme till vårt förfogande.) Sen flöt det på kanon! Fick ut en massa bra saker !

Nåväl.. imorgon är det möte med SU på Mölndal.. ett himla rännande dit! varför vill man bo där!? (hihi;))
Sedan blir det ett litet läkarbesök och har hört det ryktas om fika med örnarna imorgon!? Någon som kan bekräfta?
Ska också träna, såklart!

Dagens höjdpunkt: Intervjun gick så bra! :) och att jag om endast 2 dar (mindre till och med) ska åka hem!! :)
Ihhh.. jag längtar!!

Nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar...

Hallo!

haft en mycket skön eftermiddag i soffan! och ja, jag somnade och sov lite, hur skönt som helst!! Ska snart iväg till Mölndal för att göra intervju..! hoppas de är lite mer pratglada än de igår!

hittade, när jag letade efter min locktång, Lasses gamla skiva, Söndermarken! den var inte igår! Sitter och lyssnar på  den låten som heter just söndermarken.. lovely! Rubriken är en textrad från den låten..! :)

Skulle ju lägga in en bild, men min telefon är störd på nåt vis..

Cam: läste fel, finns inte aerobics ikväll! då blir det spinning! Och för att spä på din ångest, kanske lite löpning utöver det!? :) Tänk på att jag inte varit på gymmet på 5 dar!!

Ahh..  har för närvarande inget mer att tillägga tror jag.. jo, förutom att jag ska HEM i helgen!! har inte varit hemma på en månad, fattar ni!!!?

:)

Äntligen fri!!

Okej, inte fri på riktigt, men fri från allt vad tentor heter!! (iaf i några månader framöver!? eller är det en månad?) Nåväl, ekonomiskiten är (iaf för tre veckor framåt) borta!! Gud va skönt! Tentan kan verkligen ha gått hur som helst.. men håll tummarna för att jag klarade den!!

Nu ska jag ligga på soffan i hela 3 ½ timme, utan att göra ett skvatt!! har lite att göra egentligen, men tycker jag är värd några timmars vila..! :)

I em, kl 16, är det dags igen för intervju.. åh, vill va ledig!!

Å Camilla, detta är enbart för dig: Jag ska även träna i kväll!! Vet inte om jag ska köra spinning eller aerobics! vad tycker du!? :) puss babe!

ha det gött, det ska jag nu!

Jag ger mig..

eller snarare, jag har gett mig för ett bra tag sen. Jag kan inte lära mer, jag kanske inte kan tillräckligt mycket för att klara tentan imorgon.. men vad ska jag göra? Jag har verkligen inte hunnit plugga så mycket som jag velat.. har haft kvantiativa tentan och projektarbetet som just nu tar all vaken tid.
usch vilken gnällis jag blev nu då! sorry för det!

Nu ska jag iaf gå och lägga mig, upp tidigt imorrn för att hinna gå en promenad innan jag ska åka och göra tenta..
wish me luck.

godnatt och sov sött!






"Gothenburg I came back to you
Now you be nice to me, then I'll be nice to you
Gothenburg I thank you
You gave me someone to love, and I really owe you"
Vilken låt?

Oh my.

Åh. det känns inte alls bra nu med ekonomin. Kan ärligt ingenting!!
måste ut och rensa hjärnan lite.


Bajs.



No way?

God eftermiddag kära läsare!
Nyss kommit hem från möte med handledare.. var sjukt trött hela dagen, den blev inte riktigt som jag planerat den..

Dagens oväntade: Blev väckt imorse av Karin som stod på stationen i Falköping och väntade på ett tåg som inte kom. Det var bara för mig att slita mig ur sängens varma famn och ge mig iväg till Mölndal för att medverka i en intervju. Där försvann alltså hela förmiddagens plugg.. Men vad gör man inte för sin grupp!? :)

Nu har jag suttit och vila mig med en kopp kaffe i ca 30 minuter, men måste nu ta itu med ekonomin igen.. det känns inte alls sådär jättebra.. men vi får väl se..

Dagens glada: Kirrade VG på hemtentan! tack för det! :)

Ska också försöka hinna med att gå en promenad snart.. har störd ångest för jag inte satt min fot på gymmet på 4, snart 5 dagar!! men imorrn är det jag ska ska ta mig dig och då blir det hårdträning!!

Nää.. dags att räkna lite!

Nå?

God kväll!

Ska strax krypa i säng, orkar verkligen inte plugga mer.. tror inte jag lär mig något nu iaf.. så lika bra att sluta här! Får gå upp tidigt imorrn och ta nya tag.

Ett dilemma: När Malin väl lyckats spara ut sitt hår (okej, det går på ett kick, men ändå) så innefinner sig alltid den här känslan.."nää.. vad trött jag är på mitt hår.. jag vill klippa mig.. det är så tråkigt med långt hår.." så, nu sitter jag här med klippningsplaner på g.. men! jag har ju alltid sagt att jag vill ha långt hår (ja okej, jag säger det varannan gång eftersom det alltid slutar med att jag klipper av mig håret när det blivit långt).. hur ska jag göra? ge mig råd!! om jag klipper mig så kommer det ju i princip ha blivit lång till sommar´n...


En sorlig upptäckt: Inser att jag kollat så mycket på alla mina scrubsboxar att jag kan varenda replik utantill.. känns jättetråkigt att jag inte har något "osett" avsnitt.. säsong 8 lägg på en rem!! detrta innebär, i och med att jag även sett alla vänneravsnitt en miljon ggr, inte längre har något nytt och spännande att titta på innan jag ska sova!


Så här långt har har jag ju nu..! sugen på att klippa typ page..?

Kvällens göra: Situps. all träning är bra träning.. och man får tydligen inga magmuskler av att bara köra konditionsträning och promenader (nähe). så det är bra att lägga sig på golvet.

sov sött raringar.

Surt..

Tjolahopp!

Hur surt känns inte det här då: Jag och Sara irrar omkring på Sahlgrenska för att hitta till IVA, vilket visar sig vara mycket svårare än den vägbeskrivning jag fått.. klockan tickar iväg och plötsligt är det bara några minuter kvart tills klockan är 15 och vårt möte ska börja.. desperat tar jag upp min telefon för att ringa Agneta, som jag då bokat mötet med..

Jag: Hej Agneta, det är Malin här..Vi irrar omkring här i hus B på plan 5 men hittar inte..
Agneta: Jasså, men vi är i hus C, så fortsätt framåt
Jag: Men vi har varit i hus C redan och där låg bara plastikkirurgin..
Agneta: Jasså vad konstigt.. men ni är i Mölndal?
Jag: Mölndal? Nej, vi är på Sahlgrenska...

Jahopp, så var det med det mötet. Känns såå surt när de avsatt 1 timme till vårt förfogande.. och vem vet när vi kan få till en ny intervju?! tiden rinner ju iväg.. konstigt iaf, för i mina papper stod Sahlgrenska, är helt säker på att hon sa det.. men, ska ringa imorrn och se om vi kan få ihop något igen.. HM.

Inte mycket att göra något åt, tyvärr..
Nu ska jag plugga en timme innan jag ska iväg igen.


Fokusgrupp nästa..

God förmiddag!

Nyss varit ute och promenerat! kommer inte hinna träna idag, så var tvungen att göra något så en promenad fick duga! kom absolut inte upp i mitt träningsmål förra veckan.. hm, 2 träningspass och 4 promenader.. ILLA! men, bara att ta nya tag! :)

Har varit uppe några timmar och pluggat ekonomi.. ska nu på em till Sahlgrenska för att göra en fokusgruppsintervju med Sara.. och jag ska vara moderator, är stört nervös!! men det går nog bra hoppas jag!

nää.. måste fixa lite här!

ha det kanon!

good night.!

Dags för mig att dra mig mot sängen.. klockan är visserligen bara halv tio, men måste upp tidigt imorrn! Ska hålla i en fokusgruppsintervju och är stört nervös!!

Har iaf pluggat en hel del idag, la faktiskt ifrån mig böckerna alldeles nyss!

skulle lägga upp bilder från min promenad förut, men något som inte funkar.. och jag som har en ny mobil.. ! skittre!
nää.. sov sött raringar!

natti natti!


RIP Oliver.

I veckan hände något tråkigt, min kära brors misse försvann från denna jord vidare till katthimlen..
Han var den snällaste katt jag någonsin träffat! Inget ont finns att säga om honom! Det ända påfrestande var att man aldrig fick vara ifred, för han var extreeemt sällskapssjuk! :)

Här är han, den fina Oliver.
Skönt att veta är att han inte lider och att han nu förhoppningsvis träffat Lusse!


Att djur kan lämna sådana tomrum efter sig...
Man får försöka glädjas åt alla stunder man haft tilsammans, även om det är svårt..

RIP oliver.

Människa igen!

God morgon!

Äntligen människa.. gårdagen kan ha varit den värsta ever! Gud, lyckades ta mig ur sängen vid 19-tiden för att gå och handla lite.. sedan direkt ner i soffan för att kolla melodifestivalen.. hade ångest för att jag inte pluggat något på hela dagen, så var tvungen att läsa några kapitel sent igår..

Idag: nu ska jag iväg och sjunga på högmässan.. därefter hem och plugga!! får se om jag hinner träna eller gå en långpromenad.. blev ju inte mycket av det igår..

Måste kila! ha det kanoners!

Åhh.. när lär man sig?

God morgon..! eller ser på klockan att det snarare är god förmiddag!

Ligger med en huvudvärk som inte är av denna värld! en huvudvärk som man bara kan få av för mycket rödvin!
räknar med att inta horisentellt läge under större delen av dagen.. bör också ta en titt i mina ekonomiböcker.. känns för tillfället mer lockande att ligga och titta på UR hela dagen.. å jag avskyr det!

Hm.. nåväl, har haft en nattgäst här! camilla ligger fortfarande och sover.. skönt, skulle jag med vilja, men går icke!
får istället ligga vaken och förtränga huvudvärken som dunkar! jag veeeet, får skylla mig själv! men lät värt det, mycket trevligt hade jag igår!! å nattas lägenhet.. en sån ska jag med skaffa mig! SNARAST!

Nää. ha en toppendag ! Lördag ju! :)


Åh, en sån skulle jag behöva på mitt stackars huvud..!

fredag!

God morgon!

Nyss sett att jag klarade artikelanalysen! grattis till mig! :) hade dött om jag behövt göra om den!!

Ska strax iväg till skolan.. möte med vår referensgrupp! därefter blir det grupparbete.. hade tänkt träna idag, men vet ej om jag hinner.. når nog inte min träningsmål denna vecka.. har endast hunnit träna 2 ggr och gått endast 2 promenader.. hm, men vi får väl se, veckan är ju inte slut än! :)

måste kila!
ha en kanonfredag!

Det vankas roligheter!

God kväll!

Ska nu försöka fokusera på det roliga som väntar framöver! Närmast på tur står ju faktiskt middag och vinkväll hos älskade Natalie imorrn! Kommer bli en kväll med nästa alla eagle eyes! :) Ska bli så skönt att få umgås (har varit extremt tråkig sista tiden.. men det har haft sina anledningar..), mysa, skratta och bara vara! ÅH! äntligen!

Har nyss kommit hem från Linda.. hade planer på att plugga ekonomi (tenta onsdag), men kändes mycket roligare att gå till Linda och muntra upp henne, sjuklingen! (kan också vara så att jag behövde muntras upp! Två flugor i en smäll!)
Drack kaffe (såklart!), lagade god kyckling med massa vitlökssås.. å tro´t eller ej, men när jag nyss lämnade henne kände hon sig redan mycket bättre! :)

En annan rolig nyhet.. har ju inte vågat ställa mig på vågen sedan jag avlade mitt nyårslöfte, men när jag nu hittade en våg hemma hos Linda var jag ju tvungen att ställa mig på den.. guess what? -1,5 kg!! Och detta precis efter jag ätit en massa mat och druckit flera koppar kaffe!! WIIE! framsteg, är nu ännu mer peppad att fortsätta!! :)

Har också under kvällen fått fler relativt glädjande besked.. jag fortsätter hålla tummarna och önska...

Nu ska jag sussa, upp tidigt imorrn igen.

Godnatt!

Vad skulle jag ta mig till utan dig?
Kärlek.

God dag!

Hej raringar!

Sorry för dålig uppdatering.. men det är rätt mycket annat nu.. mycket skolarbete och många tråkigheter..
Hoppas ni har överseende med detta! men lovar att snart vara back on track!

Ska strax iväg på step.. har träningsvärk sen gårdagens steppass, men nu får jag ju träffa söta anna, så klart att jag måste ta mig dit! :)

Hörs senare!

Kram

Tisdag den 3:e februari.

God dag vänner!

Trött var jag idag, så blev ingen promenad nu på morgonen.. har massa att styra med dessutom innan jag ska iväg och göra vår intervju! måse förbereda lite! Förhoppningsvis hinner jag träna ikväll af, så jag gjort något! Har ju försökt lägga upp ett träningsmål.. 4 pass och 5 promenader i veckan ska jag ha som mål.. vissa veckor kommer det säkert inte gå, men tänker att det är bra att ha detta att sikta på!

Längtar hem lite, efter Rickard och familj! är 1½ vecka kvar tills jag ska hem.. å då var det 4 veckor sen jag träffade Rickard! å ännu längre sen jag träffade familj och släkt! sakna!!

Näpp.. måste fixa lite grejer här!
Vi hörs senare!

Ha en bra dag!
Kram!



tenta å sånt!

God kväll!

Dålig uppdatering idag, i know! men det har ju sina förklaringar...uppe tidigt för att promenera, sedan stressplugga innan jag åkte in till stan för att göra tentan i kvanitativ metod! och tror det eller ej, men det kändes rätt okej! vågar inte säga för mycket, men håll tummarna för ett godkänt nu! :)

Har även varit på kör nu på kvällen..nu ska jag snart krypa ner i sängen, är stört trött!

Imorgon ska jag och Sara hålla i en fokusgruppsintervju! spännande, något jag aldrig gjort förut!

Vi hörs mer imorrn, måste verkligen sova.

Kram och godnatt!

<3

söndag!

Hejhopp!
Hoppas ni mår bra på denna underbart soliga söndag!! otroligt, äntligen sol! själv sitter jag då inne och räknar, men ska strax ut och promenixa med linda! måste nog nästan bli en tur till hamnen i detta fina väder!
Otroligt vad lite sol kan göra! :)

Vi hörs senare!
Ha en toppensöndag!


RSS 2.0