No fantasy.

God morgon!

Ätit makrillsmacka.. Frukostfavoriten för tillfället! Kan berätta att mina mornar spårat ur.. Förr gick jag ALLTID promenad innan frukost.. hem, kokade gröt och ägg! Medan nu.. sover så länge som möjligt, går inte prommis längre och har gett upp gröt- och äggkokning! Usch. Måste hitta tillbaka till min gamla morgonrutin! Hjälp mig ta mig ur detta träsk!

Ska strax iväg för att informera på ett områdesledningsgruppsmöte på Sahlgrenska/Östra. Lite nervös.. men det kommer nog gå bra hoppas jag! Sedan ska jag hämta lägenhetsnyckel, grupparbeta, träna och flyttpacka lite mer! Usch. Vill sova och vila helst!!

Måste packa träningskläder.
Ha det kanon!


Se mig sa jag, hör mig sa jag.

Hej på er!

Tentan avklarad ! Jag tror det gick okej.. men mer än så vågar jag inte säga! Nu ska jag strax iväg på kör. Sedan blir det tentafest! Lugnt för min del dock.. imorgon är det jag som ska sitta på ett områdeledningsmöte på Sahlgrenska och berätta om hösten för verksamheterna! Så det är bäst att hålla sig i skinnet ikväll! :)

Hörrni, lyssna på Du som reser mig på Lasses nya skiva! SÅÅ bra! Tyckte från början att den kändes sådär (skivan alltså) men nu när jag lyssnat in mig lite mer så känner jag JA! :)

Puss på er!


Tenta.

God morgon!
Tycker ni det är dags för en uppdatering här?! Må hända att det är.. men haft så mycket att göra (?) på sista så bloggen har hamnat längst ner i prioriteringslistan!

Om ca 1½ timme är det dags för arbetsmiljötenta.. Får se hur det går! En av anledningar till att det inte blivit några inlägg här är att jag spenderat all min vakna tid (?) åt att plugga till den! Vi får se , vi får se...

Har redan sjuk träningsvärk sedan poweryogan igår.. Har börjat träna seriös (?) yoga nu, en dag i veckan med Anna. Undrar hur lång tid det tar innan man märker resultat i form av vighet ? Känner mig fortfarande som ett kylskåp.

Har också börjat fixa inför flytten (började igår). Är väl dags då flyttlasset går i helgen! Igår började jag packa och städa ur.. samt en ordentlig rengöring av duschen.

Nä vänner, nu måste jag återgå till min makrillsmacka!

Ha en kanondag!


Time to study.

God morgon!

Ska snart åka iväg till Handels för en dags pluggande. Tenta nästa vecka vilket innebär hårt (?) pluggande hela denna vecka. Men känns ändå helt okej, särskilt när man har massa finingar där! Lär bli mycket diskuterande ! :)

I helgen har vi haft fejnbesök! Maria, Emil och Emma har varit här! Har hunnit med en dag (!) på Liseberg bland annat! Varit riktigt mysigt att haft dom här.. nu är man åter själv i sin lya. Dock är det ju flyttdags snart! Shit, måste börja packa och städa! Nåväl.. det får jag ta en annan gång.

Igår kammade jag hem en massa vuxenpoäng genom att gå och rösta i kyrkovalet! Känns himla tråkigt att så få röstar i detta val! Ett jäkligt bra argument till varför man ska gå och rösta är ju att se till att Svergiedemokraterna INTE tar sig in och får en massa mandat! Vill vi att ett ickedemokratiskt parti som säger nej till samkönade äktenskap och i princip förbjuda religionsfrihet i Sverige!?

Nåväl. Såg nu i morse att Sverigedemokraterna gick framåt i detta val. Kul för dem. Inte kul för Sverige.. ! Jag själv röstade på "Öppen kyrka" som är partipolitiskt obunden. Tycker inte att politik och kyrkan ska höra ihop, utan att människor som brinner för frågor som rör svenska kyrkan som organisation också ska hantera dem!

Nu måste jag kila! Plugg hägrar! Dagens ris går till dem som inte gick och röstade i valet och på så sätt är delaktiga till att SD växer! Aktivt passiv så att säga.


nyheter-ekonomi-sport&väder

Japp.. där här ni min 22-ritual! Måste ju hänga med i svängarna! Så mycket att jag varje morgon noga studerar (minst!) 2 nyhetssändningar + lokala nyheter. Jag läser dagligen Metro och när jag är på gymmet passar jag på att sno med mig GP (vilket påminner mig att jag har en OLÄST GP i väskan!). Jag är med andra ord en nyhetsslukerska! Vissa är ju mansslukerskor, pengaslukerskor. Varför skulle det inte finnas nyhetsslukerska!?

Nåväl. Idag har jag varit i skolan på en tre timmar lång föreläsning. Har hunnit plugga ett par timmar (överdrev jag nu?) och tränat, både 25 minuters crosstrainer och ett corebollpass. (att jag sen tryckt choklad hör inte hit).

Oj då. missar massa viktiga nyheter när jag skriver samtidigt. Får gå och hämta min GP.

Godnatt!

 

 


090915

Hm. kom inte på något bra att skiva i rubriken, så dagens datum får duga gott.
Idag har jag hunnit med en hel del; morgonprommis, plugg, gruppintervju på Sahlgrenska, skola, kör och nu nada, dvs slappa i soffan! Ska förflytta mig till sängen tänkte jag.

Imorgon blir det tidigt grupparbete (8.30!!) och sedan tänkte jag hinna med att träna och ta en fika hemma hos kära Maria!

Nu, kära vänner, nu stänger jag ner internet för ikväll.
På återseende!
Kramar!


Tinas Cookalong!

God kväll!

Ligger i soffan efter en kvällspromenad (fick ta igen för att jag valde att sova imorse istället för att ge mig ut då) och kollar på mitt nya favvoprogram; TINAS COOKALONG! Har alltid älskat Mat-Tina, hon är sannerligen min idol! Om jag inte minns fel finns denna dyrkan även dokumenterad i årsboken från gymnasietiden!? Mmm.. Tina är kvinnan hela dan! WE LIKE!


Annars idag?! Föreläsning, prut/pegasusmöte, träning, lite plugg - mycket facebook. Fy på mig! Men.. det blev bara så! har ju också hunnit laga god mat i form av köttfärssås och spagetti! Till detta kokt broccoli och en avocadosallad! Mat-Tina goes Mat-Malin!?


Imorgon drar jobbet på SU igång.. första intervjun, lite nervös! Skönt att vi är två imorgon iaf.. annars kommer vi mestadels vara ensamma när vi utför alla gruppintervjuer! (kan vara allt mellan 8-25 pers i princip!) Men nu känner man sig inte i "underläge" på samma sätt.. nu är vi inte jobbiga studenter, utan nu är vi ANSTÄLLDA av SU! Härligt! :)


Nu börjar det igen! Vi hörs!
Kram & Godnatt!
 


Åh, finfinfinväder..

.. Och jag sitter inne och pluggar! INTE OKEJ! Rent spontant sådär. Samtidigt som jag läser och sammanfattar arbetsmiljöns utveckling så snurrar maskinen i tvättstugan med mina grejer i.. Insåg att jag knappt hade några rena kläder och att jag imorgon åker hem (WIHOO!). Kan vara bra att ha något att ha på sig som inte är nedspillt med hemmagjort pizza, kycklinggryta, köttfärsröra eller kaffe.

Hade faktiskt tänkt göra något mer vettigt av den här dagen.. Som till exempel; gå promenad, dra ner en sväng på stan, städa, fortsätta tvätta och eventuellt träna. Känner att jag borde träna eftersom det inte blir något mer i helgen.. endast 2 ggr på en vecka, känns lite dåligt! Men å andra sidan, jag skulle ju börja med en mjukstart :)

Nä. jag måste fortsätta här!

HEAR YA!


Du är oförstörd för mig..

Hej på er!

Ligger i soffan, utslagen efter dagens aktiviteter; skola, coreboll och matlagning.. Borde verkligen pluggat, men av  någon anledning skjuter jag på det.. Ligger mycket hellre i soffan och lyssnar på Lars.. vår älskade Lars! Ingen kan skriva texter som han! Den 30:e oktober ska vi gå på Lasses premiär (av alla konserter han ska göra denna höst) och detta här i Göteborg! Kommer bli toppen!

By the way - om mindre än EN månad tar jag mitt pick och pack och drar till Johanneberg! Nu är det klart och bestämt! SKÖNT! Även det kommer bli toppen (hoppas jag)!

Om ca 2 veckor firar jag och Rickard 9½ år.. ! Det som sedan slog mig var att om endast 6 månader och 2 veckor så firar vi 10 (TIO!!!) år! SHIT! Det är stort! SÅ STORT! Vad gör man då? Detta måste ju såklart firas! Ringde min andra hälft och frågade.. Vi var båda överrens om att detta måste firas på något sätt! Men medan jag tyckte att vi skulle åka iväg på en weekend till exempelvis Paris, tycke min kära, älskade, fina, Rickard att ett restaurangbesök räckte för att fira våra 10 år tillsammans! :) Vi får väl kompromissa, en resa till paris och väl där ett restaurangbesök! Då får ju alla som dom vill! :)

Nåväl.. det är 6 månader kvar till dess.. först ska vi ta 9 ½ år! Det får väl helt enkelt firas nu i helgen när jag åker hem! 2 veckor för tidigt.. men vad göra när man ses alltför sällan?

Nåväl.. TIPS MOTTAGES GÄRNA! :)

Godnatt !


Mycket på gång nu!

Sorry för dålig uppdatering! Å hej förresten!

Blir bara en kortis för att uppdatera läget, är på väg ner till niss E för att möta upp Emma, Anna och Jessica! Sen bär det av till Camilla för en myskväll! Linda kommer också dyka upp! Trevlans trevlans!

DAGENS (el gårdagens) GLADA NYHET: Malin tänker lämna ön Hisingen för att bosätta sig (förhoppningsvis) i en lägenhet i Johanneberg, på fastlandet! Japp, har fått ett erbjudande på en studentlägenhet! Håll nu tummarna för att den är fin (ska titta imorgon). I så fall --> om en månad är Hisingen ett minne blott. (bränder, uppror, kriminella gäng, arga ungomdar, tror ni det kommer saknas?)

So long!


Bolsstämmorna!

Nu när skolan drar igång igen så drar ju även kören igång! Jag hade ju en liten svacka förra våren då jag tappade motivationen, men nu är den på topp igen!

Check this out:


Japp, där är vi! :)

Nu ska jag ner på stan en sväng! Vi hörs!


Göteborg!

God morgon!

Befinner mig på plats i det soliga (I KNOW!) Göteborg! Anlände runt halv 3-tiden igår och har inte fällt en endaste tår under min vistelse här! Har sysselsatt mig med matshopping, storkkok osv.. Nu har jag nyss vaknat (herre min, vad händer med morgonpigga mig!?) och tänkte mjukstarta mitt hälsosamma jag med en promenad.. det blir dock en lugn sådan, är ju fortfarande lite snorig och hostig! (Igår trodde jag allvarligt att jag smittats av svinflunsan och var beredd  att dö). Men idag mår jag bra!

Nä ni. Fullt upp idag! Möta upp Anna och Natalie (och Cam?) för lite shopping och inhandling av present till Elin. Ikväll blir det middagsmys!! :)

Ha det gött!


RSS 2.0