Forts Rhodos,








































Okej.. det tar fruktansvärt lång tid att ladda upp bilderna! Bara dessa har tagit över 30 minuter.. med andra ord; fortsättning följer... :)


Rhodos.















nu ballar visst datorn ur.. fortsättning fölljer..


Back to reality.

Jahopp. Då var man åter på svensk mark sedan i söndags kväll. Och tydligen är det redan onsdag idag. Herre min vad dagarna går.. och ångesten kryper sig på. Vi skjuter den åt sidan för ett tag..

har i alla fall haft en underbar vecka på Rhodos! Varit stört varmt, både i luft och vatten! Har solat - badat - vilat - umgåtts - balkonghäng - matmatmat mm.. Ätit så dålig mat under den här veckan! Men nu är det nya tag, här hemma görs det linsgrytor till  höger och vänster (och till Rickards stora förtjusning...) Börjar känna mig lite småkrasslig - halsont, lite tjock sådär och huvudvärk. Hoppas inget bryter ut, måste börja träna igen!

Annars-- ångesten rör såklart detta med jobb. Men jobbar ju lite hos Rick och dom på kontoret, just nu med arbetsmiljön. Känns skönt i alla fall - men jag ägnar mycket tid till jobbsök, samtal mm.. Men ska hålla humöret uppe! Klart jag ska få ett jobb! (någon gång..)

Nää. Bilder från resan kommer så småningom!

Kramar!


Städa är också jobb.

Nyss kommit in efter en promenad med Emma. Skönt att komma upp tidigt, trots att jag somnade sent igår. Anledningen till detta är att Rickard och jag tittade på filmen Paranormal activity i söndags och då han jobbade natt så skulle jag sova själv. Det gick alltså sådär - försökte hålla mig vaken in i det längsta. När jag väl lyckades somna så vaknade jag av att jag tyckte mig höra konstiga ljud och se skuggor från övernaturliga väsen.. Usch! Jag överlevde natten i alla fall och ser fram emot att ha en man bredvid mig i sängen i natt som kan skydda mig från otäcka saker!

Annars har jag påbörjat tvättning här hemma. Ska även städa och fixa käk. Jobbar på att vara bästa sambon ever. Tror minsann jag ska åka och handla blommor tills karln kommer hem! Förhoppningsvis vill han aldrig mer åka i från mig så jag får sova själv! :)

Ska gå ner med ytterligare tvätt och sedan bege mig till affären.

 Ha det gött!


Jobb några dagar till..

Hej !

Nu närmar det sig slutet på min jobbkarriär på B-hallen. Blott två pass kvar, varav det ena påbörjas kl 13 idag och slutar 22.15 ikväll. Det sista går av stapeln på fredag.. Sedan beger vi oss till Rhodos och sedan börjar mitt liv som arbetslös. Eller mellan två jobb som det så fint heter. Okej, nu är jag ju inte helt arbetslös.. men endå!

Nåväl. Nu ska jag kolla på Top model-reprisen ett tag till innan jag måste gå.

Kraaam!

Kära nån.

Ojoj. Veckorna går visst lite för fort! Vet inte riktigt vad gör jag med min tid? Har nu endast 4 jobbpass kvar innan jag slutar - då är 8, veckor över. Shit vad fort det går! Dock har jag en vecka på Rhodos att se fram emot tillsammans med Rickard, Anna, Johan, Linda & Andreas! Yeahyeah! Reunion från Zakyntos 2005! :) Känner verkligen att jag behöver lite ledighet nu!

Annars? Inte mycket.. jobbar mestadels. Håller igång med löpningen.. Körde body pump i tisdags för att få lite styrka också.. det var sjukt länge sedan jag körde styrkepass.. så igår kunde jag knappt gå på grund av all träningsvärk.. Fy tusan alltså! måste börja köra detta lite mer regelbundet tror jag!

Ska snart bege mig till jobbet, 8-18 idag.. Inte kul tid! Menmen.. Bara att gilla läget så länge jag har ett jobb!

Kram på er!


RSS 2.0