Första advent

Idag är det första advent och man får tända ett ljus i adventsstaken. Det har jag också gjort..samtidigt som jag fortfarande lider av sviterna från sprutan i fredags. Febern håller i sig (om än dock lite lägre temp), och bölden på armen har blivit lite värre. Stor, röd, stenhård böld.. Börjar också ana en antydan åt det blåa hållet.. Har fått en ihållande värk i armen som stigit upp mot nacken. Nu får det väl ändå ta och ge sig snart!? Men hörde att de som reagerar starkt på vaccinet är de som antagligen blivit riktigt dåliga om man fått svininfluensan. Så i så fall är det ju bra att jag tog vaccinet.. Har proppat i mig värktabletter nu så hoppas att värken lättar lite!

Nu ska jag göra lite plugg och så Greys Anatomy-reprisen på TV! Försöker hålla mig positiv trots att jag missar glöggmyset hos Linda.. :(



Grissprutan

Hej på er!

Fy säger jag bara! Var och tog vaccinet mot svininfluensan igår.. idag har jag haft feber, frossa och känt mig allmänt hängig! Har dessutom spytt 3 ggr imorse och har en stor röd böld på armen.. ! jäkla skit! Roligare kan man ju ha en lördag liksom!! Har roat mig med att sova sisådär 14 timmar. När jag inte sovit har jag kollat på Scrubs. Effektiv dag. Borde plugga men har noll ork till detta. Hoppas jag blivit frisk tills imorgon!

Nåväl. Igår var det födelsedagspartaj x2 i lägenheten mitt emot! mycket trevligt! Orkade dock inte följa med ut så gick in och la mig istället.. och tur var väl det!

nää.. nu ska jag forstätta kurera mig.. Borde äta något.. har druckit ett glas oboy, ätit en banan och en isglass. Eftersom min mage är helkass så finns inget av detta längre kvar i min kropp.. ! Så ska samla kraft och ork till att bre en macka eller nåt.

Ha det bra!


Julklappskväll.

Hej å godkväll!

Nyss hemkommen från julklappskväll! Mycket trevligt med vin, snittar, kör och goodiebags! Inte illa! Två klappar inhandlades dessutom..! Inte illa alls.

Har idag varit effektiviteten själv (?). Grupparbetat hela dagen, dels i storgrupp och dels med bara Annis. Mycket bra grejer åstadkom vi måste jag säga! Just nu är jag INTE effektiviteten själv.. har insett hur sjuuukt mycket det är att göra innan jul och är stressad som aldrig förr. Min stress tar sig för stunden i uttryck att jag ligger helt apatisk på soffan och förmår inte att röra ett finger. Däremot tänker jag sjukt mycket på vad jag borde och skulle behöva göra istället. Hm. Konstigt det där.

Har känt mig lite småkrasslig under kvällen.. och rätt gissat visade tempen på en förhöjning, dvs 37,5. Måste sova bort detta nu, har INTE tid att vara borta från morgondagens seminarie (som jag förvisso inte kommer säga en vettig sak på?).

Okej. NU måste jag förbereda.

Godnatt!


Ohlalala!

Jag har åter dator! Min laddare la ju av häromdagen så har varit datorlös ett par dagar! Men nu har jag lagt sura pengar på en ny sladd så nu funkar allt igen! Frågan är bara vem som blir utan julklapp i år?

Iväg till skolan för grupparbete! Har träningsvärk i mina stackars lår sedan gårdagens krafttag, så blir nog bussen! Tror inte de bär mig hela vägen till skolan. Dessutom regnar det här som vanligt. Tror inte det blir mer sol i den här stan i år! Skitstad!

Nä ni, vi hörs!


Die schule.

Sitter i skolan och väntar på att dagens föreläsning ska börja! Har sjuk tråkigt, orkar inte ta mig för att plugga eller något annat vettigt, så jag bloggar istället. Klockan ringde tidigt, redan 6.30.. Sjukt omotiverande att gå ur sängen när det är kolsvart ute och kolsvart innte. Dock blev jag genast lycklig och slängde mig ur sängen när jag kom ihåg att jag satt upp adventsstjärnor igår! Hur mysigt är inte det att tända dem, tända ljus, dricka kaffe och äta frukost i mörkret till nyhetsmorgon! Då blev allt genast mycket roligare och min dag hade inte kunnat börja bättre!

Kära vänner. Jag hoppas ni är medvetna om att det är första advent på söndag? Det är massa som måste hinnas styra upp! Stjärnor, stakar, ljus, bak! You name it! När är det tänkt att jag ska hinna baka lussekatter egentligen? Shit. Måste typ ta ledigt från skolan för att hinna med allt! :) Har för övrigt en hel del saker på schemat under slutet av november och december.. här är några av dem:

* Sjunga på eknomernas diplmering
* Födelsedagsfest för Olivia och Tess
*
Gå på Rent
* Luciatåg x2
* Julbordskryssning
* Födelsedagsfest för Natta
*
Julkonsert
* Besök av familjen
* Seminarie x4
* Grupparbetet och en massa plugg

Utöver detta måste jag ju hinna med att njuta av julen! Men tror att det kommer bli en bra decembermånad!

Har tänkt att ta vaccinet mot svininfluensan imorgon.. Om jag törs vill säga!

Nä, nu är det snart dags för föreläsning! Vi hörs senare!


Helt slut!

Gud. är helt slut i kroppen! Var iväg och körde boxning med Anna förut.. Ett tag trodde jag att jag höll på att svimma på passet! Började susa i öronen och flimra framför ögonen.. men jag överlevde. Nu är min kropp helt slut och jag har intagit viloläge i soffan. Ska snart gå och sova.. behöver ha 8 timmars sömn någon natt i veckan! Godnatt med er!


Kändistätt i Sverige!

God morgon!

Dålig uppdatering under helgen, i know! Har befunnit mig hemma i Fimpen och bara tagit det lugnt! Välbehövligt! Har umgåtts med Rickard, familjen, Emma, Jenny & Börje + kids! Kan knappast bli bättre!?

Är rätt trött idag.. Tåget var nästan 2 timmar försenat igår.. JÄKLA SJ säger jag bara.. gött är ändå att jag får tillbaka pengarna för biljetten. Värt! Igår när jag satt på stationen i Hallsberg och förbannade SJ struttade Carl-Jan in, glad i hågen. Det muntrade upp mig för stunden! Och i fredags mötte Anna och Jag Claes Månson som strövade Vasagatan fram. Och häromdagen såg jag en tjej som var med i Tre kronor. Ujujuj. Nu har jag sett kändisar så det räcker för i år! :)

Nu är det snart dags för grupparbete och sedan föreläsning!

Hörs sen!


Julmys!

Ytterligare en kväll som gått i julens tecken! Glögg, pepparkakor, skumtomtar, nonstop, clementiner och såklart julmusik ! Åh vad jag älskar julen! Och vet ni vad det bästa är? Att det är mer än en månad kvar att njuta! UNDERBART! Har såklart haft fint sällskap här ikväll (har inte suttit i min ensamhet och mofflat godis och druckit alkoglögg om ni nu tror det! Även om det såklart skulle vara fullt möjligt att så var fallet) iform av Linda och Jessica!

Imorgon är det jag som tar mig till skolan för ett seminarie, sedan lunchmöte med min projekgrupp och därefter sätter jag mig på tåget som ska ta mig till nordligare breddgrader!

Nä ni. En god idé att göra innan det är dags att sova är kanske att packa? Eller varför inte diska? Hm.. vi får se! Nu säger jag godnatt här på bloggen så hörs vi!



Gottis!


Pjuh.

God morgon!

Hatet är som bortblåst! (Härligt att man inte är långsint!) Pratade med en jättetrevlig säljare på tre som fixade allt åt mig! Så nu är jag åter kontaktbar!

Vädret har spårat ur i denna stad.. Regnregnregn och åter regn. Lägg till storm så har du en vanlig höst i Göteborg.. Igår fick jag gå i spöregnet med mitt paraply ihopfällt. Logiskt? Nej, bara en vanlig höst i Göteborg.

Nu ska jag alldeles strax möta upp Anna för lite konditionsträning på gymmet. Hurtigt värre! Sedan ska jag försöka läsa lite till inför morgondagens seminarium, vara med på liveintervju (dock publik!), köpa glögg och lite sånt! Imorgon åker jag hem! <3

Nä, nu ska jag dra på mig träningskläderna!

Vi hörs!







 Bästa träningsbuddyn! :)


JAG HATAR TRE!

Alltså, jag är egentligen inte en människa som brukar känna så mycket hat. Jag kan ogilla folk och saker, men hat..? Det är nu en extremt stark känsla. MEN! PISSföretaget TRE hatar jag något enormt. Finns det något annat företag som kan göra allt fel JÄMT? Hur många gånger har inte jag suttit i telefon de senaste veckorna för att ingenting någonsin blir rätt? JO EN JÄKLA MASSA GÅNGER! Och så ringde jag då, vad jag trodde skulle bli mitt sista samtal, för att styra upp abonnemangs- och nummerflytten, förra veckan. Och vad säger då den äckligt trevliga människan till mig? "Jag förstår att du är upprörd, men nu gör vi så att ditt nr flyttas över nästa vecka. Jag lägger in om detta så det sker automatiskt, du behöver inte tänka på något mer". OCH som jag trodde på denna kille, igen. Jaha, när jag nu vaknar denna regninga onsdagsmorgon står detta på min telefon: INAKTIVT USIM. Tack för den din jävla idiot! Alltså jag är så förbannad ! HUR svårt kan det vara att göra något rätt? HUR kan 5 olika personer göra fel gång på gång? HUR fungerar 3:s rekrytering, har dom inga krav på vilka de anställer? HUR kan folk medvetet välja att ha sitt abonnemang hos tre? AAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Slappast i stan.

Haft en riktigt slappismorgon! Har knappt gjort något vettigt förutom att handla! Också bytt vårdcentral till en privat klinik så jag snabbt kan komma och ta vaccinet! :)

Nu bär det av till gymmet för ett krafttagspass med Anna!

Vi hörs
!


Papercup words.

Hej på er!

Hoppas ni mår bra denna måndagförmiddag? Själv så glömde jag helt av att jag hade en tid inbokad hos barnmorskan imorse -- illa! Tog bara en månad att få den tiden! Dock löste det sig, så jag får komma redan nästa vecka. Förstår inte varför jag är såå trött!? Har ju till och med börjat äta järntillskott utan verkan! Hm.. Aja. skyller på hösten!

Annars är det föreläsning och A-box som står på dagens agenda. Har även ett litet gruppmöte inplanerat. Mer än så har inte denna måndag att bjuda på..

Äsch. har inget kul alls att skriva om. Har hittat en ny favorittjej vid namn Elin Sigvardsson.

Lyssna och njut.


Off to tha gym.

God eftermiddag!

Nu är det jag som pallrar min förslappade ända till gymmet för lite träning!
Nu ska helgens godisätande brännas bort! :)

Hörs senare!


Juletid.

Rent spotant känner jag att det varit lite mycket gnäll från min sida här i bloggen. Kan bero på att jag haft några motgångar på sistone. Men istället för att gnälla kan jag berätta något skoj istället.

Som till exempel att julen startat här i Göteborg. Gårdagen spenderades i trevligt sällskap med pepparkaksbak och glöggdrickande. Till detta spelades såklart julmusik! Nu är det mindre än 6 veckor kvar till jul! Så om ni ska hinna med att njuta är det dags att ta tag i alla bestyr nu! Här har det börjat pyntas så smått.. ! Lite kul måste man ju få ha i höstmörkret!

Något annat som varit kul är att jag var och lyssnade på en föreläsning med Blondinbella på Handels häromdagen. Hon är grym den tjejen alltså. 19 bast och åstadkommit sjukt mycket! Mer driven person får man leta efter! Själv är man 23, lever på lånade pengar och drivkraften är för tillfället nere på noll. Men det funkar ju inte att det finns två blondinbella liksom. Jag är stolt över min få men trogna läsare!

Kära vänner. Har spenderat hela kvällen i soffan med täcke, tända ljus och popcorn tillsammans med endast mig själv. Och gissa vad? Det var helt okej! Trivs nog rätt bra i mitt eget sällskap ändå och tur är väl det.

Nu ska jag sakta förflytta mig till sängen, den ser mycket inbjudande ut.
Imorgon ska jag träffa Micke och Farah som är här och hälsar på!

Godnatt!


Född med otur eller bara fredag den 13:e?

Men hallå! Varför har jag sån otur!?

Ni kanske vet (eller inte) att jag, Rickard och Anna gav deras föräldrar biljetter till Riverdance i bröllopspresent. Tanken är att vi alla ska åka till Oslo, bo och umgås med Anna och alla gå på denna fantastiska upplevelse (hoppas jag!) som jag velat gå på i hela mitt liv! Å äntligen! Den 16:e januari bär det av. Tentan skulle vara på måndagen, så allt var kirrat! MEN! Idag säger någon "Åh, typiskt att tentan är på söndagen".. WHAT?! Nu ligger tydligen vår tenta på söndagen den 17:e oktober, dagen efter riverdance, mellan 9-13. Jaha. Finns det några tåg/bussar/flyg hem sent på lördagen? NEJ. Finns det några tåg/bussar/flyg hem på söndag svintidigt för att hinna till tentan? NEJ. HELT JÄKLA OTROLIGT.

Fuck this day.


Vad är oddsen?

MEEEEEEEEN!

Imorse när jag vaknade och undrade varför jag inte fått någon operationstid för mitt knä än, tänkte jag "Vad typiskt om jag skulle få tid samma dag som konserten, höhö".

Idag damp kallelsen till operation ner i brevlådan "Du är kallad till operation den 16:e december, vilket GIVETVIS är samma dag som vi har vår julkonsert och som min kära mor, far och mormor ska komma ner och titta på. Det var väl ett helvete med den här hösten! Dessutom är operationen i HALMSTAD. Tack för det.

Nu är det ju så att det är väääldigt svårt att ändra på tiden.. det står till och med i brevet att de har begränsade möjlighter att ändra tid.. och det passade ju bra att göra den precis innan jul så jag har lovet att vila på, eftersom det tar ett tag att rehabiliteras. Men suck. HUR GÖR JAG?

crapcrapcrap.


Suck.

God morgon.

Redan torsdag.. Ska försöka läsa lite inför morgondagens seminarium. Känner mig orkeslös och sjukt otaggad. Jag som verkligen gillar alla årstider och välkomnar mörkret med ljus känner att den här hösten faktiskt inte levt upp till mina förväntingar.. Kanske inte har så mycket med hösten i sig att göra.. men ändå.
Det är mycket nu som man brukar säga.


Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Shit vilken effektiv dag jag haft hittills! Imorse var jag uppe och simmade, har städat, pluggat och lagat mat! Inte illa måste jag säga! Snart dags att gå till skolan, föreläsning 13-15. I eftermiddag blir det spinning med Annis och ikväll...BONDE SÖKER här hos mig med mina finingar!

Annars är det inte mycket jag har att berätta för er.. Julen närmar sig och jag smygstartade med att sätta upp ett stjärndraperi i fönstret! SÅÅ mysigt är det nu hos mig! Har sånna julkänslor, så jag måste nog smyga upp något mer! Har hört det ryktas om julpyssel i veckan!? Är ju faktiskt bara 6 veckor kvar till jul nu! Om man börjar nu får man ju njuta mycket längre av allt! :)

Nej ni! Nu måste jag göra mig i ordning!

Måste tipsa er att lyssna på Melissa Horns nya skiva Säg ingenting till mig. Fantastisk!



För er som inte vet så har jag klippt mitt långa hår (okej, typ 4-5 cm!) och även en lugg till det! Dock har luggen redan blivit för lång så måste snart klippa den igen!


If ye love me.

God kväll på er!

Ligger i soffan och väntar på att nästa avsnitt av Scrubs ska börja!

Har idag hunnit med att plugga, göra en intervju på östra, pluggat lite mer och varit på kör! Imorgon blir det tidig simning och plugg innan det är dags för föreläsning! Imorgon är det obligatorisk Bonde-söker-fru-kväll!

Har annars inte mycket kul att berätta idag.. TVlincensmannen härjar här i huset och jag gömmer mig allt vad jag kan! Tur att jag inte är hemma så mycket på kvällarna!

Nu fortsätter vi med Scrubs!

Godnatt!


My heart still beats for you

Hej på er!

länge sedan nu! Har tillbringat långhelg hemma i Fimpen; onsdag - söndag. Underbart! Passat på att fira en himlans massa saker.. ! 25-årig bröllopsdag, födelsedag och fars dag! Världens bästa pappa (min alltså!) blev uppvaktad med pompa och ståt! (fryst köpetårta och kaffe!) Tänker på vilken tur man har som har haft en bra uppväxt (även om man var skitförbannad då för att man inte fick vara ute sent och ränna på nätterna, supa skallen i bitar, sova över hos Rickard, ja ni vet!) med världens bästa föräldrar! Undrar när jag senast sa det till dom? Påminn mig, jag ska skicka ett kort till mina päron där hemma!

Idag har jag hunnit med en simtur, föreläsning och stämrep. Nu ligger jag med magont efter att vräkt i mig för mycket popcorn. Imorgon blir det plugg och intervju med ett gäng läkare på Östra.

Nä ni.. borde sova snart om jag ska upp och simma tidigt imorgon bitti.. men Scrubs lockar ju också! :) Får sova igen i helgen!

Skickar med er en helt underbart låt med Anna Ternheim.




Mitt känslotillstånd karaktäriseras för tillfället av bergochdalbana. Men det är väl så livet är.


She who dares to stand where I stood.

God morgon vänner!

Har varit uppe sedan innan sju och har hunnit med att simma, läsa två case, baka scones, duschat och påbörjat packning! Älskar att gå upp tidigt, man får ut såå mycket mer av dagen då! :)

Ska iväg till skolan om en stund.. Lämna in artikelanalysen och ha fyra timmar diskussion kring casen vi gjort. Sen vänner, sen är denna kurs slut! Och nu tänker jag njuta av lite ledighet hemma i Fimpen! (att den nya kursen börjar på torsdag tänker jag ge blanka i!) och ikväll blir det födelsedagsmiddag hos älskade Cammi med alla mina finingar! UNDERBART! :)

Åh! Imorgon åker jag ju som sagt till fimpen med Annis!

Nu måste jag fortsätta med packningen!



Hellllloooo

Hej på er!

Sorry för dålig uppdatering under helgen! Men ni vet ju varför, har haft min fining här ju! Då vill man inte blogga! Men nu är jag åter ensam så.. nu finns tid! Helgen var UNDERBAR!
Winnerbäck var kanon, enligt mitt tycke iaf! Jag som gillar hans depplåtar! Heaven 23 tog överpriser men var mycket gott!

Lördagen sov vi till 11 ! (å jag som får panik om jag sover längre än nio!!), Rickard bakade scones, vi tog en snabbsväg på stan, Rickard borrade upp hyllor och lampa, vi åt sushi, fikade, lagade mat, kollade film och somnade i soffan! helt underbart! Behöver jag säga att jag har världens bästa Rickard!? :) Så skönt att ha kavlitetstid tillsammans, utan massa måsten och krav! Så som det ofta blir när jag är hemma i Fimpen.. så mycket man måste hinna med då.. ! Men nu fick vi verkligen tid att umgås bara vi. Kan säga att det behövdes! Så på onsdag åker jag hem igen, tillsammans med Anna, för att stanna till söndag! :)

Nu sitter jag här och fixar till det sista på artikeln som ska vara inlämnad imorgon.. Har tränat A-box med Anna (Träningsvärk på intågande), gjort lite sahlgrenskajobb och ska snart sätta mig in i och läsa case till morgondagen!

nä ni.. har en del att fixa här!
Vi hörs snart igen!



Min bästaste bästa! <3


RSS 2.0