Dag 8/10..

Hej på er!

Som ni märker finns inte riktigt orken för bloggen just nu. Mitt jobbmaraton är inte riktigt slut än - har tre dagar kvar! Men gissa om jag räknar ner nu.. sedan väntar 6 dagars ledighet! Härligt!!

Annars har det inte hänt så mycket skoj sedan sist.. Är duktig med löpningen fortfarande.. snart dags att öka på sträckan tror jag! Tänk att jag hatade att springa för typ 1½ år sedan.. och nu tycker jag det är jätteskönt och rent av roligt! Jag kan längta efter att få ge mig ut i spåret! Idag blir det dock en lugn kväll.. Jobbar idag 8-18.. sedan måste vi städa lite och jag hoppas på att få med mig Rickard ut på en promenad!

Har för tillfället drabbats av sömnproblem! Vaknar ca 5 ggr/natt och ligger vaken en stund.. Massa oljud utanför - skrikiga fiskmåsar (som håller på typ hela natten) och massa idioter som kör bil som galningar och verkar tycka det är helt normalt att spendera natten med att gasa sönder bilen och förstöra min nattsömn. Så just nu är jag rätt trött och grinig.

Ska strax bege mig till jobbet! 10 timmar.. känns lagom motiverande!

Kram!


En månad går fort..

Det var så länge sedan jag var här att adressen inte längre fanns kvar bland mina sparade internetadresser. Med andra ord var det en månad sedan sist. Om inte mer? Nåväl. Jag vet inte vad jag ska börja skylla på? Det är sommar? Det är mycket jobb? Det är andra saker, såsom träning och försöka hinna umgås? Eller - jag orkar helt enkelt inte blogga. Jordens största bloggtorka har inträtt. Tänkte i alla fall bara kika in här och berätta att jag lever. Ja, jag jobbar och styr mestadels, idag börjar mitt maratonpass - 10 jobbdagar i rad. Härliga tider. När jag inte jobbar så försöker jag hinna träna (mestadels löpning) och jag ska faktiskt säga att det går bra! Har nog iaf snittat 3 pass/vecka, vilket jag är nöjd med. Det är ju trots allt högsommar och 100 grader ute (och inne. Kan verkligen inte sova.. 29 grader i sovrummet.)

Annars har jag verkligen anpassat mig till livet i småstad (läs håla). Jag saknar inte Göteborg alls för tillfället och när jag häromdagen var nere i Götet så kände jag mig som en turist och irriterade mig på allt folk. Det kändes inte längre som hemma. Trots att det fram tills för 1½ månad sedan var mitt hem i 3 år.

Nu ska jag fixa iordning mig. Idag startar vi med jobb 12-20. Ändå okej.

Ha en fin dag!


RSS 2.0