Skärgårdshäng!

God morgon!

Inte illa vad tidigt jag är uppe.. somnade runt 3-tiden inatt efter gårdagskvällens beachparty! Läget idag skulle jag vilja sammanfatta med två ord; bakis och skakis.

Ska bli upphämtad av Linda nu, ska bege oss mot sol och vatten någonstans (Askim?) för att diskutera kommande tenta! Hoppas jag får massa nya lärdomar idag!


See ya!


Beachparty.

Hej raringar!

Har legat i solen med mina sötnosar Anna och Linda! Skulle pluggats mer än vad det gjordes (iaf för min del!) men.. det är ju trots allt lördag och strålande väder ute!

Ska snart iväg och förbereda kvällens beachparty! Har rakat benen dagen till ära, så man inte behöver ha leggnings! Är asså minst 25 grader ute el nåt!

Hoppas ni får en underbar dag!

Kram på er!



God natt!

Pjuh! Nu är det dags att knyta sig.. haft en riktig håll-igång-dag! Konserten gick mycket bra! (inte bara som jag säger.. utan även vad publiken tyckte!) Så det känns jättekul!! :) Skönt att det är över ändå.. bara att se framåt mot tentan nu.. snartsnartsnart sommarlov!

Måste sova nu.. Klockan står på 07.30 imorgon. Sovmorgon, wiie.

God natt sötnosar!

Yoga

Yes! Dags att börja packa, ska om en stund åka iväg för en timmas yogaträning! Det är bra för min vighet (kylskåp ni vet)..! Har läst Mabon här.. sjukt mycket, inte en aning om vad som är relevant! Får väl utgå från det som Tomas tagit upp på föreläsningar.. Shit, vet, det är mycket pluggsnack i bloggen just nu.. men det är för det är vad mitt består av just nu! Nedräkning 6 dagar kvar --> SOMMARLOV!



God morgon!

Klockan är endast 8.30 och Malin har redan börjat plugga! Inte illa! Jag ska ta mej tusan klara den här tentan! :) Ska möta upp Anna kl 12 för ett yogapass! Lite lagom en fredag! Och ikväll mina vänner, då är det dags för konsert med Bolagsstämmorna! Kom gärna! :)

Nu ska jag återgå till Mabon och testproblematiken.

See ya!


Värk.

Hej på er goingar!

Ligger och jäser i soffan efter sisådär en fjärdesdel vattenmelon! Nja, inte riktigt.. men nästan! Stört gott är det.. men stört kissnödig blir man! Vilar mitt knä här i soffan.. var ute och gick en sväng förut.. vad som skulle varit en 30-minuters promenad blev en 105 minuters promenad! Hade inte dom bästa skorna och nu får jag lida för det!

Annars har jag klickat hem dessa idag:
 




Tyvärr var underdelen slut till den zebriga.. men det funkar väl med ett par vanliga svarta till!?



Välförtjänt paus.

Den karibiska köttfärssåsen blev utomordentligt god! Ni måste testa! Akta er dock när ni river ingefären, jag slant och rev mitt finger istället. Och herre jösses vad blod det blev.

Nu är jag värd en paus efter allt pluggande. har utifrån sammanfattningar och anteckningar gjord ytterligare en överskådlig sammanfattning av 4 böcker! tycker det är bästa sättet att lära sig, att skriva, skriva å sammanfatta!

nu ska jag gå och köpa ett mors-dagkort till min underbara mamma! Kan ju inte vara hemma och fira, men min käre bror skulle fixa något! :) Tänkte också köpa mig ett linne i pastellfärg (för jag har ju inte redan shoppat ett par haremsbyxor -hakat på trenden och I LOVE IT, och en tunnika/klänning).. detta är dock till för konserten imorgon! Dresscode: Vitt och pastell! Har vitt, men har inget pastell!

Måste kila så jag hinner lite mer plugg sen!
Puss på er!


Vilket flow!

Ojojoj! Hamnade i något slags pluggflow.. där försvann två timmars effektivt läsande, skrivande, jämförande och sammanfattande! Lovley! Å visst känns det som man kan en hel del nu!?

Tog ett break för att göra Karibisk köttfärssås! Recept finns på ICA! Doftar ljuvligt i min lilla lya :) För er som vill testa men är för lata för att kolla ICA, så kommer nu receptet:

Ingredienser
Portioner: 4

500 g nötfärs
2 gula lökar 
½ msk smör
1 burk krossade tomater (á 400 g)
1 msk curry 
2 tsk ingefära
2 tsk salt
1 tsk grovkrossad svartpeppar
1 msk tomatpuré
1 msk vetemjöl 
2 bananer 
2 msk jordnötter


 

Gör så här
Skala och hacka löken. Fräs den i smöret. Tillsätt färsen och bryn.

Sila av den mesta såsen från tomatkrosset. Rör ner tomatköttet, curry, ingefära, salt, peppar, tomatpuré och mjöl. Koka i 5 minuter.

Skiva bananerna. Vänd ner i såsen. Strö över nötterna vid serveringen.

Bjud ris och en sallad med exotisk frukt till detta. Lite riven kokos passar att strö över färsen.



Pluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggplugg....

God morgon på er!

Har precis avnjutit mitt morgonkaffe tillsammans med äggmacka! Inte dumt inte.. har varit jätteseg nu på morgonen.. har haft svårt att ta mig upp tidigt i flera dagar.. idag klev jag inte ur sängen förrän typ nio! ILLA! Har inte heller orkat tagit mig ut på en promenad.. vad händer? Tänkte att jag kan gå en senare, efter lunch brukar man bli lite seg! Ska ägna dagen åt plugg.. sista tentan går av stapeln om exakt en vecka. SÅ NU ÄR DET SERIÖST PLUGG! Åh.. orka, har typ noll motivation.. men men.. nedräkning till sommarlov har börjat.. 7 dagar kvar! :)

Dags att ta tag i det nu då. Vi hörs senare!

KRAMAR
!

Middagsmys.

God kväll raringar!

Har precis kommit hem från Natalie där vi käkat middag och snackat en massa skit hela kvällen! Att också få träffa Anna, Linda och Camilla är alltid lika underbart! :)

Har dessförinnan hunnit med att träna Step tillsammans med Annis! Riktigt jobbigt var det.. tycker jag iofs efter varje onsdagspass! Men det måste ju betyda att det är bra!?

Förmiddagen tillbringade jag tillsammans med Linda och det pluggades för fullt! Har hunnit med att läsa en hel del idag, hoppas bara att det fastnat någonstans också!

Nu ska jag gå och lägga mig och titta på ett avsnitt av Scrubs!

God natt sötisar!




Saknar!

.Manne.

Vila i frid.



 





Världens underbaraste hund. Vi kommer sakna dig något enormt!

Jag vill hålla kvar den känsla jag har..

.. att jag älskar..! Har nyss kommit hem från en fyra timmar lång körövning och har som vanligt huvudet fullt med sång och musik! Sista rycket nu innan konserten på fredag! KOM FÖR TUSAN!

Redovisning och opponering gick bra idag! Skönt att ha det klart! Har även varit och gjort MR på mitt knä.. det var en riktig skräckupplevelse kan jag säga! Fick åka in i en sån där stor maskin, som tur var stannade dom innan huvudet hann in! PJUH! Sen fick jag ligga där i ett jäkla oväsen (tur jag fick lurar med musik) i sisådär 20-25 minuter. Kändes som en evighet.. jag är ju inte big fan av små utrymmen så att säga. Man fick ju inte ha smycken på sig (magnet ni vet!) men det var tydligen ok att ha min förlovningsring kvar.. så jag låg där i godan ro med armarna inne i maskinen och när den drog igång kände jag hur det plöstligt stack och vibrerade i fingret där jag hade ringen.. så bara att ta ur armen och ligga med den över huvudet! SJUKT OBEHAGLIGT!

Nu är det klart iaf och får invänta besked! Slapp ta sprutan jag var förvarnad om, underbart! Hade nog inte pallat det.

Ska hoppa i säng nu, måste sova.. blev inte många timmar inatt.. tar alltid några dar att vänja sig vid att sova själv igen. Imorgon är det plugg som gäller för hela slanten!

Sov gott med er!

Underbar helg!

Folket!

ligger efter med bloggningen sisådär 3 dagar! Men som alltid när jag gör det så har jag ju mina skäl!

har spenderat en UNDERBAR helg med Rickard och mina vänner! Haft det helt toppen! Har hunnit med lite shopping (mest rickard, jag fick bara 2 nagellack!), mycket lunchande och fikande, förfest, utgång, en tur i botaniska, ännu mer mat och massa mys! ÅH! varför går en helg så fort?

Sitter i min ensamhet nu.. förebereder morgondagens opponering, men har ingen ork! Ska skriva ihop något nu, kan ju vara på tiden! Upp tidigt imorgon för en förmiddag med redovisningar och opponeringar av alla gruppers projekt!

Måste skriva nu!

KRAM!




Min farvorit från Botaniska!

Kristi himmelfärd

God förmiddag!

Hoppas ni mår bra?! Själv var jag uppe redan innan åtta idag.. tog mig ut på en promenad, men AJ tusan vad mitt knä inte mår bra idag! Ska ju träffa Anna på gymmet kl 12, får se hur det blir med det!

Är mitt uppe i tvättning och ska snart ta fram dammsugaren och dra ett varv här inne! I dessa stunder (när det är dags att städa) är jag mycket lycklig att jag bor på endast 33 kvm! Hur sjutton ska det gå med städning när man bor i ett hus sen!? Shit vad jobbigt!

Annars går jag mest runt och väntar och längtar på att Rickard ska dyka upp här! SKYNDASKYNDA! :)



Lovestory.

Hej på er!

Halvligger i soffan och funderar på vad jag ska ta mig till härnäst.. Någon idé att börja dammsuga och dona? Har plockat och städat lite, men har inte riktigt ork att göra det andra jobbiga.. (dammsuga och moppa). Hm.. kanske sparar det till morgondagen!

Idag har vi varit duktiga i vår grupp och gjort opponeringen som vi skulle! Så nu är slutet nära vad gäller detta grupparbete! Har också hunnit med att träna! 

Imorgon tänkte jag ge mig ut på en promenad rätt skapligt, har förhoppningen att ta mig ur sängen kl 8.00! Har också bokat tvättstugan, måsta tvätta lakan och handdukar å sånt.. Har även bokat in en sväng på gymmet med Anna kl 12. Får se när herr Karlsson behagar dyka upp.. Kan ju inte stå på gymmet och lyfta skrot (ha, tjena) när han kommer och plingar på dörren!

Nu ska jag titta på nyheterna!

KRAM!


Tjoohoo! :)

God morgon på er!

Jag är på strålande humör, trots vädret! Har varit ute och gått en sväng och ska snart bege mig till Anna för grupparbete! Sorry för dålig uppdatering under gårdagen (ingen alls) men detta berodde på att jag åkte hemifrån 07.20 och kom hem 23.30, ork fanns inte då!

Efter heldag i skolan igår mötte vi upp Cathrine, vår mentor, för en fika och snack! Som vanligt mycket givande! Därefter blev det middag hemma hos Anna tillsammans med the eagles. Underbart! Det var länge sen nu.. Och så mycket som jag skrattade igår, det var länge sen!

Anledningen till mitt strålande humör är att Rickard kommer hit imorgon! Just nu struttar jag omkring på små rosa moln och ser endast gott och godhet! Ingenting ska få mig att tappa detta humör..! Nu ska jag ju få träffa Anna, Camilla och Linda dessutom, pricket över i:et! :)

Nu ska jag fixa och dona!
PUSS!

Bedtime, gott folk, bedtime.

Goingar! Nu är det Malin som ska knyta sig! Hon ska sakta knoppa in till ett scrubsavsnitt. Här ruckas inte på några traditioner. Då är man ute på farlig mark. Jag - konservativ?

Godnatt!

Azerbaijan !

Hej sötisar!

Just nu ligger jag halvdäckad i soffan efter en dag av föreläsning, 8 - 12, därefter möte och har nyss kommit hem efter en sväng på gymmet! Ligger och väntar på att klockan ska bli 18 då det är dags för kör till kl 21.. Så där har ni min måndag!

Annars? Saker och ting rullar på... längtar ihjäl mig efter Rickard som kommer på torsdag! ÅHH! måtte denna vecka gå fortfortfort! Iaf fram till torsdag, sedan får det går hur sakta det vill.

Ska slänga på en kanna kaffe!


Här har ni Azerbaijans bidrag i Eurovision, huuur bra som helst!
VI GILLAR - A LOT!


EUROVISION 2009!

God kväll, god kväll!

Har suttit med plugg i 3 timmar och är ÄNTLIGEN färdig med min del! JAA! Skönt! :)

Har spenderat helgen i Borås! När jag kom till Borran igår så mötte Ems upp mig med picknick! Sedan spenderades några timmar i parken! Hur skönt som helst! Sedan var det ju dags för Eurovision! (ÅRETS HÄNDELSE!) Som jag längtat!! Mycket bra startfält i år, skulle vilja säga det bästa (någonsin?)! Så mycket bra musik! Emma och jag förde protokoll och betygsatte alla bidrag.. hade typ Ukraina, Azerbadijan, Turkiet, Rumänien och Grekland på topp 5! (GO EASTSIDE! "Malin din gamla öststatare som Johan kallar mig) Efter mer lyssnade så har jag fortfarande dessa i topp 5, men med annan rangordning! Numer är Rumäninen nr 1, så bra låt! :) Gissa om vi ska skaka rumpa till den i sommar! ;)

Grattis till Norge som vann förresten! Den låten tyckte jag också var bra, så jag är nöjd! Så skönt att för en gång skull inte bli upprörd och förbannad över vinnaren! Och Malenas 21:a plats, vad säger vi om det? I DON´T GIVE A SHIT! Jag sa ju redan från början att låten var stört dålig! Å nu fanns det ju massa annan bra musik, så mig gör det inget! Visst att det varit kul om Sverige vann, men visste ju med den låten att så icke skulle bli fallet!

Nåväl!
Nu tänkte jag ge mig ut på en promenad för att rensa skallen lite..!

VI hörs senare!




Till Ems. <3

Ballade pour Adeline

God morgon!

Är vaken sedan ett tag tillbaka.. styr med lite tvättande och scrubstittande! Inget bra på TV så här dags ju.. Om man inte vill titta på Powepuffpinglorna som min kära Linda.. ! :) På tal om Linda ska jag möta henne för en promenad i det underbara vädret om en halvtimma!



Denna låt är så fin! Den ska vara med på mitt bröllop! Typ som ingångslåt eller nåt! :)

Emspems imorgon!

Hej på er!

Ligger helt apatisk i soffan.. haft föreläsning mellan 9 och 16 idag.. hade tagit med kläder för att träna efteråt, men orkade verkligen inte! Min kropp är trött, jag är trött.. så tror helt enkelt att det är bra med en lugn hemmakväll! Har bunkrat upp med choklad och grejer så det går ingen nöd på mig inte! :)

Imorgon ska jag till Emma ju! Ska bli jättemysigt! Ska också bli fint väder, underbart! Imorgon kväll är det ju också Eurovision final! WIIIE! Måste tittas på, missa inte för Guds skull! Ska bli toppen med lite Emmasällskap, det var ett tag sen.. <3

Vi kanske hörs senare ikväll!












Jag bju´r på´t! :)

Freitag!

God morgon!

Tror det eller ej, men jag tog mig ur sängen och gick en promenad imorse! Det var riktigt länge sen.. promenaderna har legat nere den senaste månaden.. men nu är det dags att återuppta dem! Känner mig redan full av energi! :)

Nu ska jag iväg till skolan!
Ha det bra goingar!

KRAM!

Effektivitet och coreboll.

God dag kära, kära vänner!

Hoppas ni mår bra så här en dag innan fredag! Jag mår toppen! Har nyss hävt i mig en kopp kaffe och skrivit grupparbete.. känt mig riktigt effektiv den timmen jag suttit här! Har varit på skolan idag med Anna och Linda och finslipat på vårt arbete.. börjar arta sig! Äntligen! :)

Nu är det jag som ska iväg för att träna coreboll tillsammans med Anna. Ska bli riktigt skönt att köra ett pass som inte är så konditionskrävande.. känner mig trött i kroppen! Men träning är ju alltid bra.. så det här passet blir perfekt en dag som denna!

På lördag ska ju jag åka till Emma i Borran! Kom precis på att jag inte bokat biljett än (alzeimers hej!). Dags att göra det.. hinner inte nu, men påminn mig gärna ikväll!

Vad mer roligt? Jo att det är kval nr 2 till Eurovisionfinalen ikväll! Gissa vem som kommer sitta bänkad!? :)

Nu måste jag byta om! KRAM!




Sovdags?

Hej på er!

Är stört trött, funderar på att gå och lägga mig redan nu.. hur sjukt är inte det? Har massa annat som jag borde göra, typ gå ut med soporna (har stallt dom i trappuppgången) och diska.. men är helt orkeslös! Har varit i skolan heeeela dagen och sedan tränat det jobbigaste passet ever!

Kan ju gå och lägga mig iaf och vila.. titta på TV å sånt..!  :)

God natt då! :)

Ems, tack ! Du är min stöttepelare! :) läääängtar massa tills lördag! <3

Froooooot. Doooonaaatts!

Hej på er!

Blev på jättebra humör när jag läste min underbara Jennys kommentar! Kunde inte varit bättre.. kommer hem, seg efter lång dag, trött och orkeslös och så möts jag av den! Tack babe! Skrattade som tusan :) Åh! saknar er!

Haft en riktig långdag idag.. hann med ett träningspass efter skolan, dock ett inte så jobbigt pass! Men ändå.. bättre att träna nåt än inget iaf!

Känner att det är dags att tagga till nu! Så nu ni.. nu är det jag som ska njuta av de här sista veckorna innan skolan slutar! Inget att deppa över ju!? :) Pepp pepp!

Mer pepp blir det ju av att det är massa bra på TV ikväll.. lite mindre pepp över att allt det bra är samtidigt! Det är ju min favoritdoktor, House på ena kanalen och Eurovisionkval på andra! (ja, jag har tre kanaler att välja på!).. What to do? Får bli att blippa mellan kanalerna helt enkelt! (å jag är medveten om att jag sagt att Malenas låt är den sämsta ever.. men va tusan, man är ju ändå svensk och måste såklart heja på sverige! Om inte annat finns det säkert massa bra öststatslåtar med.. Shake å trummor å sånt.. ME LIKE!)

Puss på er!



Sveriges bidrag  - hiss eller diss?

Åhh.. tuff vecka framför mig!

God kväll raringar!

Nyss hemkommen från en lååång dag! Grupparbete mellan 10-17 och sedan kör mellan 18-21.. Borde verkligen gå och lägga mig nu då jag bröjar kl 8.00 imorgon, men är inte trött! Har skola enda till 16 imorgon.. var länge sedan man började kl 8.00! Åhh.. känner inte för det.. har fullt upp med långa skoldagar denna vecka och utöver detta vårt grupparbete som ska vara inlämnat på fredag.. Jag vet med andra ord vad jag gör denna vecka..

Annars känner jag mig lite smådeppig till och från.. Känner att motivationen till att plugga sakta sjunker.. saknar min Rickard, är sjuk trött på att ha distansförhållande.. Dessutom saknar jag min familj, mina vänner hemma och ja.. hem liksom! Men.. sånt är livet! Det går upp och ner.. bara att facea att jag har en down-period nu!

Hoppas ni mår bra och har haft en bra dag!
Ska lägga upp bilder på mina nya skor med.. men får bli en annan dag, orkar inte nu!

KRAM!

Toppenhelg!

Hej på er!

Har haft en underbar helg tillsammans med mamma & pappa! I fredags hade ju jag styrt upp käk.. mamma hade med vin och vi hade en mysig fredagskväll! Lördagen spenderade vi på Liseberg! Mamma och jag gillar ju att åka.. inte pappa, men tro det eller ej, vi fick med honom upp i Balder! :) Han var så nöjd att han var tvungen att köpa bilden på oss! :) Vi tre åkte också Kållerado & mamma och jag passade på att testa den nya, Hanghai och Kanonen!

På kvällen var vi ute och käkade på Meze.. helt underbar mat! Rekommenderar er att gå dit och käka! Otroligt gott och prisvärt, jätteportioner och trevlig service, kan det bli bättre?

Idag har vi tagit sovmorgon och gått på stan en sväng.. har införskaffat mig ett par nya sandaler.. bild kommer!

Nu är jag åter själv.. var riktigt deppig när dom åkte, så var tvungen att bege mig till Anna & Johan.. klarade inte av att komma hem till en tom lägenhet! Men nu är jag hemma igen.. ska gå och lägga mig snart, upp och grupparbeta imorgon.

Sov gott !


Fejnbesök från Östergötland!

Hejsan!

Japp, väntar på att mamma å pappa ska komma snart! Jag har donat här med paj, kladdkaka och lite mer städning! Här ska man visa sig från sin bästa sida såklart! :) "titta mamma å pappa. Er dotter kan baka, laga mat, städa.. med andra ord ta hand om ett eget hem. Se så väl ni uppfostrat henne"! :)

Idag har jag haft seminarie i skolan.. var väl helt okej! Kändes som man pratat om det vi diskuterade ett antal gånger förut.. men men, alltid lär man sig något nytt! Om inte annat är jag gärna där för att lyssna på Tomas.. man fastnar i allt han säger.. han skulle kunna prata om träplankor och spik, jag skulle sitta fastklistrad och lyssna fascinerat!

Imorrn blir det liseberg! Hoppas vädret bli bättre!

Ha en fin fredagskväll! (och helg om vi inte hörs!)

Mammi & pappi!

Hej på er!

Sitter och smuttar på en kopp te! Var jättelänge sedan jag drack te, men gott är det! Känns som det är något man dricker mer på hösten och vintern! Konstigt.. varför är det inte så med kaffe?

I alla fall..! Haft en fullspäckad dag.. träning, grupparbete, handling och städning! Måste förberedas inför mamma och pappas ankomst imorgon! Åh så mysigt det ska bli! Skönt att äntligen få bli "barn" igen.. så fort dom är här, eller jag är hemma, så behöver jag inte lyfta ett finger.. det donas, fixas och styrs med allt så att deras lilla dotter ska ha det bra! Å vem gillar inte det!? Tror lätt att det blir så när man är yngsta barnet.. man kommer alltid vara den där "lilla".. men jag klagar inte! (Gör du Martin?!) :)

känner mig inte trött direkt, men borde ju sova liksom.. ska upp tidigt imorgon och ha seminarium. Känner mig inte direkt förberedd.. menmen.. det går nog bra ändå hoppas jag!

Näpp! Nu blir det till att göra något (gå igenom alla bloggar för femtioelfte gången).

Kram och godnatt!





Mammi & pappi!


Träninggrupparbeteärtsoppapannkaka

God morgon!

Ska alldeles strax iväg för ett 85 minuters spinning/krafttagspass! Skönt att starta dagen med! Sedan blir det hem till Anna för ätsoppelunch! Och efter ärtsoppa ska man ju äta pannkakor! :) Efter detta blir det grupparbete hela em! Så jag har att göra idag!

Ha en bra dag!




80-talsfest för fyra (!!??!!!??) år sedan


Jag blir så trött på mig själv...

... för att jag aldrig tar tag i saker! Varför tog jag inte itu med städningen till exempel? Hade jag gjort det för två timmar sedan som jag tänkte, så hade det ju varit klart nu! Nää då, istället har jag hängt på internet. smart drag. IMORGON är det jag som MÅSTE städa. Påminn mig gärna några gånger.

Godnatt på er!


Jag (minus städgrejer + soffa)

I städartagen! (NOT)

God kväll raringar!

Har nyss tryckt i mig en massa raggmunk! Så gott! :) Är trött nu och ligger i soffan.. borde verkligen börja städa här hemma, men är sjukt otaggad! Har varit det den sista tiden.. (eller alltid).. ser verkligen för jäkligt ut här.. men orkar liksom inte börja! Å mamma och pappa kommer ju på fredag, vill inte att dom ska få slag!

Har haft grupparbete idag.. har även hunnit med att träna en snabbis! Imorgon blir det träning på fm, spinning/krafttag och grupparbete på em..

åh.. har inget kul att berätta i övrigt.. ! Är lycklig över att min TV funkar igen :)

Ska se om jag orkar städa nåt.. (inte så troligt)..


Älska frukost!

God morgon på er!

Har precis ätit frukost (kokt ägg, youghurt med banan, musli och kokos) och sitter nu och sippar på mitt kaffe! Mmm.. frukost är underbart!

Något kul (om än mystiskt): Ni vet ju att min TV strejkat.. har gjort hur många nya kanalsökningar som helst utan resultat! Bara den där "SÄTT I ANTENNKABEL".. Nu på morgonen iaf skulle jag dra ut antennkabeln för att se vad det var för någon slags sladd jag ska köpa.. Men, den satt fast! Jag slet och drog mig svettig, men den vägrade lossna! (mycket konstigt).. Så jag gav upp och tänkte "TV-jäkel, du får en sista chans att visa vad du går för". Gjorde ytterligare en kanalsökning, och VIPS så är kanalerna tillbaka. MYCKET KONSTIGT.

Nåväl.. jag är glad när jag åter kan se mina 6 nyhetssändningar per dag! (har något slags nyhetsberoende.. älskar nyheter, på TV, på internet, i tidning)..

Ska strax iväg för grupparbete hos Anna med Camilla och Linda!

Ha en toppendag!

Bröllopslycka.

Vänner!

Ska knyta mig, nyss kommit hem från Brännö, är riktigt trött och ska upp tidigt imorrn! (eller tidigt och tidigt, men rätt så skapligt iaf för att göra grupparbete!)

Har tittat på bilder från ett bröllop.. ÅH! jag vill jag vill! Så underbart! Some day, some day!

God natt på er och sov gott!

Man klarar sig tydligen utan TV?

Hej på er!

Ja, min TV har fortfarande inga kanaler.. och jag lever än! Det värsta är att jag missar nyhetsmorgon till frukosten! Men.. ska åka och köpa en ny antennkabel när jag får tid!

Har hunnit med en ordentlig sväng på gymmet, är riktigt trött nu! Ska ju snart till Brännö också.. och sol är det nu! underbart! :)

Såg förut, en höggravid ung tjej som stod och rökte som en borstbindare..! ÅH, sånt gör mig så förbannad! Hur tänker dessa personer? Fattar man inte att det är farligt för barnet? Det får ju inte direkt de bästa förutsättningarna för ett friskt och bra liv..! Är cigaretterna viktigare än att få ett friskt barn?

Hm.. ska fixa lite. Kram på er!

Regn!!?

God morgon på er!

Usch, inte kul att vakna av att det spöregnar ute! Men antar att det behövs regn också!? Skulle träffat Natalie på gymmet kl 8.00, men då jag inte somnade förrän halv två inatt så sov jag lite längre.. Ska snart åka iväg istället. Har inte tränat på en vecka (förutom promenader och cykling, men vet inte om det räknas?).. Så dags att ta tag i det igen!

I eftermiddag ska vi till Brännö med alla personalvetare.. hm, har en känsla av att det inte kommer komma så mycket folk i detta väder!

Hann inte med att blogga något igår.. hade ju skola mellan 9 och 16, därefter stämrep, så var inte hemma förrän efter halv tio! Fattar inte varför jag hade så svårt att sova? Aja..

Nää, nu ska jag bege mig till gymmet!
Vi hörs sen!

ARRGGGHH!!

Jag blir galengalengalengalen!
SKITTV! Dra någonstans!! Missade jag dessutom nyheterna! (hörde det ryktas om första fallet av svininfluensan i sverige!!)

ÅHHHHH!


Ojojoj!

Hej på er!
Ser att det var extremt länge sen jag uppdaterade er om läget! Blir så när man är hemma, har inte tid helt enkelt!

Nu är jag i alla fall tillbaka i Göteborg och försöker få ordning på min TV samtidigt som jag lagar matlåda till morgondagen! När jag satte på min TV så finns inga kanaler! Bara att göra en ny sökning trodde jag.. men INTE! Då säger den med ilsket röda bokstäver: "INGEN STATION FUNNEN. SÄTT I ANTENNKABEL". Men den är ju för fan i!! ÅHHH! Teknikens värld.. I HATE IT!

Nu ringer klockan i köket och säger att mina grönsaker är klara (ja, jag fick ta vad jag hade i frysen.. sommargrönsaker och en gammal fisk).

Hörs snart igen.
KRAM!

RSS 2.0