Valborgsmässoafton.

God eftermiddag på er!

Spenderar min valborg i Finspång, eller nämare bestäm i Sonstorp (min hemort!!). Ska snart iväg för grillning och grejer!
Har det toppen här hemma! Har hunnit med en hel del plugg, promenader och cykling!

Hoppas ni mår toppen!

Återkommer imorgon!

Miljoner kramar till er
!

MR - min dröm!?

Hej igen finingar!

Tänkte bara uppdatera er om läget på knäfronten! Undersökningen gick jättesnabbt och läkaren konstaterade att någon inte var som det skulle "Oj, du är väldigt instabil i din knäled".. Så nu ska jag få en remiss till att göra en MR (magnetröntgen/magnetkameraundersökning). Tror ni man kan få något mer röntgat när man ändå är där? Typ hjärnan? eller helkropps.. I alla fall.. detta ska man göra för att se om det är en gammal skada eller om det är något nytt som blivit.. och då avgör man om operation behövs.

Farbror doktorn ville också att jag ska gå i gympadojor 24 h/dygn för att avlasta knäleden! "Hej restaurangen/krogen/utestället.. Det är jag som är nördarnas nörd"..! Jag säger som Anna sa: "Ja, du går ju inte på Chalmers!!" :) haha! Riktigt bra sagt! Nu ska jag iaf inhandla mig ett par nya bra skor.

Väntar på att klockan ska bli dagsattåkatillcentralen för att hoppa på bussen som tar mig mot varmare breddgrader (?).

Kram på er!


Hur många sjukdomar får man fråga om?

God morgon!

Hoppas ni mår bra denna härliga tisdag! Jag har nyss kommit in från en skön promenad! Sitter nu och äter gröt och dricker kaffe.. har tvätten igång samtidigt och funderar på dagens läkarbesök. Cam berättade att man fick ta upp 3 grejer med doktorn vid samma tillfälle.. Dock skulle det ju inte vara tre stora grejer.. så det kanske bara blir knät idag då för min del! :) Håll tummarna för att det inte är samma läkare som sist jag var där (med en fejksjukdom).

Ja, ni vet ju alla (?) att jag är hypokondriker.. inget att hymla med liksom! Som Linda sa till mig... "enligt Freud har ju alla människor ett viss mått ångest som  komma ut.. du tar ut det med dina sjukdomar och andra gör det på andra sätt.." Hon förklarade att hon kanske istället gör så att hon tar på sig för mycket (jobb, skola) och blir stressad = ångest kommer ut. Så det är väl inte så farligt att vara lite hypokondrisk!?

Nåväl.. nu ska jag tvätta mina vita tygskor som inte är vita längre.. !

Återkommer inom kort! :)



God natt!

Nu ska jag knyta mig och sova sött.. som den här söta!
Åh vad mysigt det skulle vara att ha sällskap av en luddig kattkunge!


You spin my head right round..

God kväll sötisar!

Hoppas ni mår bra? Själv har jag nyss kommit hem från kör..! är stört trött och ska nog snart sova - upp tidigt imorrn och tvätta! Hade tänkt träna men min kära särbo (åh längtar till att bli sambo igen) förbjöd mig att träna under morgondagen eftersom jag ska till farbror doktorn! Så vi får väl se då...

Nähänähä.. brist på fantasi känner jag..

återkommer så småningom..

Kolhydrater ?

Hej!

Har faktiskt sedan sist jag hängde här hunnit läsa nästan 3 kapitel och antecknat till. Jag är nöjd med dagen plugg!
Har precis ätit köttfärsröra och broccoli med liiiite bulgur till. Har fått tips från Stina att dra ner på kolhydraterna (iaf pasta, bröd, ris, potatis..) för att kicka igång kroppen att gå ner dom där sista kilona! Så nu ska jag försöka minska ner mitt kolhydratsintag.. kommer inte klara att utsluta helt, men bulgur känns väl helt ok!?

Nää..nu måste jag göra mig iordning..

Kram på er!

Måndag - schmåndag.

God morgon raringar!

Det är måndag förmiddag, men inte deppar jag för det! Tycker faktiskt att måndagar är helt okej! Ny vecka - nya tag! Jag ska nu på förmiddagen fortsätta i Mabon - måste läsa undan nu! Därefter blir det föreläsning mellan 13-16 och senare ikväll är det ju kör!

Fick faktiskt ändan ur vagnen och tog mig ut på en promenad imorse! Skönt när det inte blir någon annan träning idag! Imorgon hoppas jag att jag hinner till gymmet men måste ju hinna tvätta, packa och besöka läkaren! Vi får se helt enkelt!

Imorgon eftermiddag bär det ju av mot fimpen! Ska ha sällskap på bussen av min kära Ems, underbart! Så mycket roligare det blir att resa då! :)

Nu måste jag fortsätta med plugget här!

Ta hand om er! KRAM!

Sova skavfötters med Mabon.

God kväll vänner!

Känner att det är dags att knyta mig.. har läst Mabon nu, nästan 1 ½ kap.. men nu får det vara nog med arbetspsykologisk testning. Tar med mig Mabon till sängen så får vi se om det blir någon mer läsning.. (antaligen inte, har ju Scrubs i dvd:n..)

Imorgon borde jag träna (måste samla pluppar!) men borde också plugga.. så antar att plugget får dra kortaste stråt imorgon.. träning på tis istället!

Nu är det bedtime. Sov sött raringar.


Godnatt!

Ensam - varför går helgerna så fort?

Hej på er!

Då var jag åter ensam i min lya.. Stina har tagit sitt pick och pack och dragit hem till sitt skåne igen.. Haft en kanonhelg! Gjort en massa skoj! Får bli en snabb sammanfattning:

pannkakor - fika - shopping - vindrickande - fest - vänner - häng - skärgården - sol - fika - restaurang - mer häng - smoothies - mer shopping - fika - mys.

Denna helg har alltså inneburit mycket shopping (mitt konto gråter redan!) och mycket mat och sånt! :)
Har nyss varit på gymmet med Anna, så det känns lite bättre iaf!

Nää.. ska se om jag orkar plugga något.. borde verkligen läsa!

Kram på er!

Finbesök från Skåne.

God kväll kära läsare!

Stina har anländit från södra sverige och vi sitter nu och slappar i soffan! Vilar efter att ha gjort Mensas lilla IQ-test som visade en IQ på 119, dvs bättre IQ än 90 % av Sveriges befolkning! Jag är nöjd! :)

Imorgon blir det föreläsning på fm, sedan möta upp Stina för lunchdate och shopping! CSN och lön trillar ju in på kontot imorgon, så dags att bränna! har för närvarande typ 60 spänn på det!

Nää.. ska kolla nyheter och slappa lite till!

Sov gott!


Peppeppepp!

Hej!

Dags att bege mig till gymmet strax för ett spinning/krafttagspass! Får sällskap av Anna och Natta, såklart! Har lite ont i kroppen efter yogan igår.. men det ska nog gå bra! Sedan behöver jag (framförallt mitt lilla knä) vila ett par dagar från träning! Stina kommer ju hit ikväll, får se om man får med henne på en promenad eller två istället!


I alla fall.. efter träningen måste jag hem och städa! Vid 15 kommer min kära grupp hit (Linda, Camilla och Anna) för skriva vidare på vår rekryteringsprocess!

Solen lyser på en klarblå himmel därute! Underbart! Känner mig väldigt tillfreds med livet i skrivande stund.. träffa mina raringar idag, solsolsol, Stina kommer, ska nästa vecka hem och träffa andra raringar!
Det går bra nu! :)

Ha en skön torsdag! En dag kvar till fredag, WIIE! :)





Alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt..Det berättar att du saknar mig inatt, det gör jag med.

God kväll!

Sitter här med plugget! är riktigt effektiv, har på ca 40 minuter fått ihop nästan en hel sida! Tack för den! :) Fick för mig (innan jag skulle ta tag i plugget..gör allt för att slippa) att jag äntligen skulle sy dom där kuddfodralen till mina soffkuddar, av tyget jag haft legat i garderoben i ett år. Så fram med tyget, klippa och dona.. (vet ju så väl att jag inte har någon symaskin, så fattar inte vad jag tänkte mig).. Påbörja själva syningen (för hand då såklart) med gott mod och tänker att "det här kommer ju inte ta lång tid".. Nävisst, när jag sytt 1/4 av den ena sidan så ger jag upp med insikten att detta kommer ta sisådär 5 dygn. Så inga nya kuddfodral idag heller.

Har varit och tränat poweryoga med Natalie och Anna ikväll. Hej smidig som ett kylskåp! Men förhoppningsvis kommer det bidra till att man blir lite smidigare och vigare vartefter! Kanske som en liten micro eller nåt? Jag är nöjd så länge jag slipper kylskåpet.

Imorgon blir det till att träna spinning/krafttag! Hoppas mitt knä klarar det! Mina tidigare läkare/rehabmänniskor har sagt att cykling är bra ju! (okej spinning VS cykling?) Och vid krafttag så gör man ju bara jobbiga saker med biceps och sånt! Så det ska nog gå kanon!

Okej.. frågan är nu - återgå till pluggandet eller gå och lägga mig och kolla scrubs? Hmm.. svårt val.

Ni som varit uppmärksamma har kanske märkt att jag citerat fraser ur Winnerbäcklåtar de senaste inläggen? Har kommit in i en Lasse-period igen! Hans musik är underbar!

God natt kära vänner! Sov sött!



Åh! Vill utomlands och bli brun! kanske i sommar?!

Ett fönster vi kan sitta i och blicka ut mot ån.

Hej på er raringar!

Sitter här hemma och har precis ätit mat..! Har haft en relativt seg förmiddag.. läst ett kapitel till dagens föreläsning, gått en promenad.. men mer än så är det knappt! Skönt! :) Ska strax iväg på föreläsning.. Läser ju Rekrytering & Omställning och just nu pågår blocket som handlar och personlighet och testning.. Riktigt spännande!! Vill man inte missa!

Fått mitt schema för sommaren.. ser ut som jag ska jobba en hel del.. men 3 veckor ledigt innan jag börjar skolan.. INTE DUMT ALLS! :) Kan behöva lite cashing på kontot.. just nu har jag 122 kr på kontot! :)

Ska fixa mig innan jag ska bege mig mot psykologen.

Ha en kanondag!

För din och för min, men inte för kärleks skull.

God kväll!

Hoppas ni mår bra!? Jag sitter i soffan (som alltid på kvällarna, inget nytt här inte!) och har nyss kollat på House. Min bästa dokor!

Har grupparbetat idag! Har också spelat in intervjuer.. var jättekul att intervjua, inte lika kul att titta på dem och se vilka tics man har! Eftersom jag hade mitt hår uppsatt idag (annars pillar jag i det) så tog min fot över ticsen istället! :) men det var jättekul och kändes mycket givande!

Har också tränat ikväll, Aerobic Puls med Natalie och Anna. Och ja, jag vet, ska inte träna när jag har ont i mitt knä.. men just nu skiter jag i det! ska ju ändå till läkaren nästa vecka.. och bättre att träna och ha lite ont än att dras med ångesten jag får av att inte röra på mig :) Så Emma, jag tror allt att jag kan följa med dig på en springtur på onsdag! får väl iofs se vad farbror doktor säger på tis, men jag räknar med att dra på mig löpardojorna! :)

Imorgon ska jag plugga på fm, eventuellt städa också inför Stinas ankomst på torsdag! På eftermiddagen blir det föreläsning, sedan möte med Pegasus och sist men inte minst ett Styrkeyogapass! Så nu vet ni vad jag ska syssla med under morgondagen..

Hopp.. säger nog godnatt nu... så, sov gott!



Tänkte ge ett bidrag till debatten om piratebay. Natti!

Så skimrande var aldrig havet..

...och stranden aldrig så befriande..fälten, ängarna och träden.. och blommorna aldrig så ljuvligt doftande..

Åh hej, god morgon!
Gissa vilken låt jag har på hjärnan för tillfället? Vaknade i princip av att jag sjöng den imorse!

Hann inte med någon uppdate igår.. hade föreläsning mellan 9-16, därefter plugg innan det var dags för kör ju! Sedan var det på plugget igen när jag kom hem, så blev ingen tid över!

Nu ska jag iväg till skolan för att testträna på att intervjua och bli intervjuad.. (läser ju en kurs i rekrytering & omställning nu) Detta ska också spelas in så man kan titta på sig själv, se vad man gör bra och mindre bra.. Sedan blir det grupparbete hela dagen! Hoppas på att kunna träna på kvällen.. (mitt knä ni vet.. men har iaf bokat tid hos läkaren nu!)

Nää.. nu ska jag koka ägg och fixa kaffe!

Puss på er!


netdoktor.se

Nu är det dags att knyta sig! Upp tidigt imorrn, hoppas på att jag orkar ta en promenad innan skolan!
Har ägnat senaste timmen åt (förutom intervjun då!) netdoktor.se, världens bästa sida! Där hittar du ALLT! Camilla har efterfrågat dagens sjukdom, vet inte om det är dags att börja med det, eller om det är stötande? Kvällen sjukdom rör i alla fall menisken.. och detta är ju en sann sjukdom! Så inget påhitt här inte! :)

Har också ägnat tid åt att kolla upp vad det innebär att arbeta som inköpsassistent på H&M! Så nu har jag koll på det också! Har dessutom ändrat bloggdesign. Skulle vilja göra något själv, men orka sitta och pilla med det? (förlorad tid från netdoktor = inte OK.)


Hejdå söndagsångest!

Hej på er!

Jag som brukar lida av såndagsångest (en av många saker jag lider av) har idag känt "Vad skönt det är med söndagar".. en gång utbrast jag till och med "jag älskar söndagar".. Såå.. I guess att jag är botad från min söndagsångest.. se där..!

Idag har jag ju träffat gruppen hemma hos Anna och åstadkommit en del! Alltid svårast innan man börjat ju, men nu hoppas jag arbetet kommer flyta på! Har också varit och tränat Step puls med Natalie och Anna. Trevlans! Något som inte är trevlans är att mitt knä börjat krångla igen! (jag vet, inte så smart att träna step då..).. jag har haft ont ett tag men försökt att ignorera smärtan i hopp om att den ska försvinna.. börja sakta märka att det uppenbarligen inte funkar, hittade idag en knöl (?) på knät som inte finns på det andra.. det knäpper och klickar oroväckande vid böjning dessutom.. utöver det går jag runt och haltar och tänker "hmm... kan jag tänka mig att leva med denna smärta resten av livet".. mitt svar blir följande: JA det kan jag! Hellre det än ännu en operation alltså! men tror ändå jag ska ringa läkar´n och boka in en tid för att se över mitt knä.. (och ni som känner mig och vet min hypokondriska sida, så är detta faktiskt sann smärta!! Promise!)

Nåväl.. nog gnällt om mig och mitt knä.. Nu sitter jag och förebereder tisdagens övningsintervju med gruppen! Ska intervju Anna som sökt arbete som inköpsassistent på H&M. Men svårt är det.. vet inte riktigt hur jag ska få till det på bara 15 minuter.. hjälp någon?

Imorgon blir det skolan mellan 9-16. Därefter kör 18-21.. så måste bli så gott som klar med intervjun ikväll. Ska fortsätta då.. Ha en fortsatt skön söndag! Det ska jag!



Where you gonna run to?

God förmiddag!

Åh. fick totalt hjärnsläpp! Vad ska jag skriva.. det är ju inte så intressant att veta att jag tvättar och städar.. inte heller att jag ska träffa min grupp (nya grupp!) för att göra arbete.. knappt värt att nämna att jag ska träna Step puls med sedan? Men värt att nämna att det ska göras med Anna och Natalie! :)

Nåväl.. Gårdagen spenderades i alla fall i Hovås.. underbart väder, vi kunde ligga och sola i bikini! Det ni! Gissa vem som brände sig? rätt gissat, det var jag. Bränner mig alltid på bröstet.. måste ha extra känslig hud där eller nåt! Idag är det iaf inte så rött, utan börja övergå åt det bruna hållet! Även ansikte och armar har fått färg.. så snart kommer man nog se mänsklig ut igen!

Nu måste jag fixa lite här!
Ha det gött!





Skärgården!

God morgon vänner!

idag är en underbar dag! Solen skiner, det är lördag och jag ska umgås med mina bästa örnar hela dagen! Vi ska ta vårt pick och pack och åka till skärgården! Där ska det också bunkras upp med en smarrig picknick! underbart! :)

Igår blev ingen kort dag som jag hoppades.. Gick runt och kände att vid 15-tiden hade ju varit gött att sluta.. men jag kom iväg från jobbet kl 17.. Så nu har jag jobbat 20 timmar på två dagar! Nu är det enough! Det blev sedan att åka direkt hem från jobbet för att slänga mig i duschen och sedan bege mig till Elin där det vankades middag! Där väntade också alla mina eagles, minus cam, plus Louise! Så mysigt var det!

Nu puttrar kaffebryggaren för fullt i köket.. blir att ladda upp med mycket kaffe! måste packa lite.. men jag hör av mig ikväll!

Ha en toppenlördag!




Fredag! Woohooe!

God morgon!

Uppe med tuppen idag igen!Åh, hade mycket hellre sovit.. men men.. man kan inte få allt. Sitter och knaprar morot och knäcke.. svårt att äta så här tidigt.: jag måste få va uppe några timmar innan jag äter.. ! Därför jag går upp typ 3 timmar innan jag börjar (när jag börjar senare än 07 förstås).. så man hinner gå promenad, duscha, fixa god frukost med ägg och sånt.. och så se nyheterna och sånt.! Underbart.. men idag blev det inga 3 timmar innan inte.. då hade jag fått gått upp vid 4 !

Nää.. slutblajat.. nu ska jag strax åka!

Ha det bra! Och glöm inte att det är fredag! tjoo! :)

Pricken får ett nytt hem!

God kväll kära läsare!

Sitter här i soffan och gråter till Hitta hem.. I kvällens avsnitt får Pricken (som blivit dumpad och lämnad att dö) en ny ägare! Åh så lyckligt! Så det är glädjetårar och inget annat! :) Jag vet.. jag är en blödig en.. men så är jag!

Blev en stört lång dag på jobbet, mellan 07.00 - 18.00... 11 timmar med andra ord! hade ju massa planer till kvällen, träning eller långprommis.. men blev inte mycket av något. För att dämpa min ångest över den uteblivna träningen gick jag av bussen 3 hållplatser innan min.. tog även en extra runda för att kunna känna mig hyfsat nöjd..

Ser ut som kriget här hemma också.. men det finns varken tid eller ork till att städa.. tvätta behöver jag också göra.. men ingen tid till det heller.. med andra ord vet jag vad jag ska göra i helgen..

Nu ska jag slappa och kolla på Hjälp! Jag är med i en japansk TV-show. Imorrn är det upp kl 05 som gäller igen!

Kram på er!

Heldag på Coop.

God morgon!

Klockan ringde 04.45 och jag känner mig pigg! Trots en alldeles för dålig natts sömn! Men.. kommer nog sova gott inatt iaf! Sedan upp lika tidigt imorgon igen för ett likadant pass.. snacka om att jag kommer vara trött på imorgonkväll! Tur det är helg sen!

Nää.. nu drar jag! Ha en skön torsdag ute i solen! (iaf i södra sverige..! älskar att bo i södra delen!)

Kram!

Sjukt nöjd!

God kväll!

Sitter och mumsar popcorn för att fira att redovisingen gick bra!  (har ju tränat ikväll också.. så inte så farligt!?)Shit, var så skönt! Var ca 65-70 pers där, bara massa chefer, överläkare osv.. Men när jag stallde mig upp så rann all min nervositet av mig och jag bara tänkte att "det här kan ju jag göra 8 timmar om dan"..! ÅH! vad skönt!! Å SU är riktigt nöjda med oss! Har redan börjat använda våra rekommendationer! såå skönt!!

Nu ska jag sova - upp kl 05.00 imorrn! Jobba mellan 07.00 - tidigast 17... LÅNG dag!

Sov gott!


Vårtecken!

Hej på er finingar!

Har varit ute på promenad, ska nu öva lite på vad jag ska säga på SU sen! Ska bara kika in här och uppdatera er om läget! Har under mina promenader, både här och hemma i fimpen, dokumenterat alla dessa vårtecken! Här kommer några smakprov!




Korkus i park i Göteborg



Promenad i samma park med Olivia, Elin och Anna



Blåsippor i Östergötland!



Promenad med finaste!



Påskliljor på Hisingen



Vitsippor på Hisingen



Promenad i slottsparken i Finspång med Jenny, Petra och Nattis



På min och Rickards promenad



En tur med Ems i Götet!



Mer blåsippor! (en aning suddig dock!)

Summa sumarum: Våren är underbar!


Läggdags..

Japp.. nu får det vara nog för kvällen! Nu har jag suttit och filat på morgondagens redovisning.. känner mig faktiskt rätt nöjd! :) Något som är skönt är att då man hållt på med arbetet i över 2 månader så kan man det mesta.. behöver inte lära in något helt nytt, bara lägga upp det på ett proffsigt och bra sätt!

Ska förflytta mig till sängen och slänga på Scrubs! vad annars!? :)

Sov gott raringar!


Is that alright with you?

Leave me out with the waste
This is not what I'd do
It's the wrong kind of place
To be thinking of you
It's the wrong time
For somebody new
It's a small crime
And I've got no excuse

Is that alright?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright?
If you don't shoot it how am I supposed to hold it
Is that alright?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright
With you?

Leave me out with the waste
This is not what I'd do
It's the wrong kind of place
To be cheating on you
It's the wrong time
She's pulling me through
It's a small crime
And I've got no excuse

Is that alright?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright?
If you dont shoot it, how am I supposed to hold it
Is that alright?
If I give my gun away when it's loaded
Is that alright
Is that alright with you?

Is that alright?
If I give my gun away when it's loaded
Is that alright?
If you don't shoot it, how am I supposed to hold it
Is that alright?
If I give my gun away when it's loaded
Is that alright
Is that alright with you?

Is that alright?
Is that alright?
Is that alright?
Is that alright?
Is that alright?
Is that alright with you?

No...


Helt otroligt underbar låt.. kommer aldrig tröttna på den! 9 crimes med Damien Rice..

Du är du och jag är fortfarande jag..

Hej på er!

Ska snart iväg till skolan för ett lunchmöte med vår grupp! Planering och övning inför morgondagens redovisning på Sahlgrenska. Kan bli spännande.. HRM.. Ska redovisa på ett stormöte.. massa överläkare, chefer och sånt.. Är rätt nervös!! Håll tummarna för mig!

Har nu på morgonen hunnit med en promenad med Linda, frukost, matlagning, knåpat med redovisning.. inte illa va!? I kväll blir det träning dessutom.. Aerobic puls! Fastnade för det passet sist jag tränade!

Näpp.. nu ska jag kila!

Ha det toppen!

Förresten.. lyssna på Vi blundar med Caroline af Ugglas..! så fin!

Dags att förebereda..

God kväll vänner!

Istället för att förbereda redovisningen som är på onsdag, sitter jag här! kollar bloggar, modesidor, nyhetssidor.. Åh, känner mig seg! men hoppas jag hinner göra det imorgon istället! Har planerat in en promenad med Linda kl 08.00, sedan är det inte föreläsning förrän kl 13 = massa tid att förbereda!

Har handlat mat, packat upp (VAD HÄNDER!? ok, allt är inte uppackat, men jag har börjat! det är stort!) och bokat bussbiljett till nästa hemfärd! Denna kommer att äga rum lagom till valborg! :)

Åh. vill shoppa! har inga kläder!! längtar tills man får ett jobb och inte behöver spara i 3 månader för att köpa en tröja. ILLA. hatar att vara fattig student!

Åh.. så här vill jag se ut i vår!

Åh!! Vill inte åka ..

God morgon!

Idag är det måndag den 13:e april och jag har varit hemma i 10 dagar och ska åka tillbaka till Göteborg.. Känns inte alls kul! Vill inte, vill vara hemma lite till!! SUCK. Visste att det skulle gå stört fort.. Men jag har iaf massa att göra kommande veckor, så jag får sysselsätta mig med det.. Det handlar om mycket plugg, stor redovisning på SU och jobb! Så.. jag har att göra..

Nu ska jag umgås innan jag åker.

Kram på er!

Glad påsk!

Hej på er finingar!

Sitter hemma i hos mamma och pappa.. väntar på att mamma ska bli klar, så tänkte passa på att kika in här och önska alla en GLAD PÅSK!


Hoppas ni alla får en jättehärlig påsk med massa godis, god mat och trevligt sällskap!
Själv ska jag fira påsken med islandshästriding i morgon! kan bli spännande! :)

GLAD P ÅSK !



Dans blir det garanterat i påsk! :)

Världens bästa flickvän..

.. japp det ska bli jag! Ska sluta gnälla, göra min stubin längre och vara allmänt söt och trevlig, för alltid! Vadan detta undrar ni? Insåg idag efter jag fick ett utbrott över klädtvättning (vilket resulterade i att jag kastade alla Rickards kläder på golvet) att detta är ohållbart! (att Rickard också sa att jag måste sluta tända till så snabbt bidrog ju såklart).. Nu ska jag jobba på mitt humör (mycket sväninga och snabbombytliga humör). Hur gör man bäst detta? Har hört att när man känner att ett raseriutbrott är på gång, räkna till 10.. kan det funka tro? Det får bli min nya melodi! Underbara, trevliga, ickeutbrottsbegägna Jag, here I come! :)

Nåväl. . sitter och kollar på scrubs.. väntar på att Rickard ska komma hem! Han jobbar sent.. Och igår var det Malin som var med i truckern hela kvällen! jajamän, fint som snus! :) (bilder kommer! har inte hittat sladd än..ok, inte letat).

Har hunnit med en hel del annat också.. kompishäng, besök hos farmor & farfar, tvättning, handlning, plantering av blommor.. ja, you name it! (dock inget plugg än.. men det kommer...HRM.)

Nää.. ska fortsätta med scrubs här!
Sov sött!

Tisdagsträning och fika!

God morgon mina raringar!

Drog mig upp ur sängen för en stund sen.. kunde ändå inte sova, något pucko som blåser löv el nåt utanför! Rickard ligger fortfarande och sussar.. han kom ju inte hem från jobbet förrän vid två inatt! När han vaknar sen är det dags för årets första löprunda ute! :) Har inte sprungit på länge, så vi får väl se hur det går! Vi har sedan bokat gymmet, så det blir lite mer träning sen.. I em hoppas jag också på en promenad ! (måste ju tänka förebyggande.. ni vet, man äter ju rätt mycket i påsk!)

Igår umgicks jag med Petra, Jenny och Nattis! Tog en promenad, käkade glass och hängde hemma hos Petra och Dele! Sedan blev det korpenträning med mamma! Träffade kära annis där också! (och jag minns varför jag slutade träna på korpen). Har även hunnit städa här hemma! Drog runt med dammsugaren vid 22-tiden igår! Det var fint innan jag kom hem, men har tydligen lyckats stöka ner under bara en helg!

Förresten! haft grillpremiär! I lördags tjatade jag så pappa drog fram grillen!! LOVELY!! Vill grilla hela tiden!

Nu ska jag fixa frukost! Se om karln min har lust att vakna snart! :)

Ha en toppendag!

Ny vecka - nya tag!

God morgon vänner!

Det efterlyses uppdatering från livet i fimpen! Jag ber hemskt om ursäkt för de inga inläggen under helgen! Nu är jag iaf back on track så att säga! :)

Så skönt att vara hemma ! Solen skiner, blommorna blommar och det är allmänt skönt att bara vara! Har tagit en massa bilder, ska bara hitta sladden så jag kan föra över alla bilder hit!

Ska iväg till norrköping en sväng nu, återkommer senare med mer nyheter från det sköna finspång! :)

Ha en skön måndag!

Ljuvliga torsdag!

God förmiddag (morgon!?) kära vänner!

Jag fortsätter må snuskigt bra, kan inte annat än när man vaknar av strålande solsken typ halv åtta! :) (Kanonbra att INTE dra ner persienner och sånt, vaknar mycket bättre och lättare utan!) Har hunnit tvätta och städa nu på morgonen! Här är man effektiv, klockan är inte ens tio! :) Sitter nu med mitt kaffe och min fruktsmoothie!

Ems kommer hit idag, ska möta upp henne på stationen i em! Då blir det skoshopping! :)

Nu ska jag ge mig ut på en lååångpromenad! Måste ta tillvara på soltillfällena!

Kram!


Ljuvliga onsdag!

God morgon på er!

Åh, jag mår så där snuskigt bra idag! Startade dagen på absolut bästa sätt, en timmes promenad med Linda! Det har fortsatt lika bra, med god frukost bestående av kaffe och lingongrova med makrill! :) ÅH, det absolut BÄSTA : DET ÄR SOL!!! Shit, helt underbart väder! Ska tydligen bli sisådär 12 grader här idag!

Åh, en dag som denna kan man inte annat än att älska livet! :)

Nu ska jag till skolan!

Puss på er!


RSS 2.0