Snö!

Hello darlings!

Hemma i mitt kära Östergötland, och gissa vad!? Här snöar det!! WIIE! Dock tyvärr blötsnö.. men ändå! Vill ha jul nuu.. längtar otroligt efter att få hänga upp mina julkulor och pynta gran och sånt! mmm.. underbart!

Igår blev det en långprommis med Anna, Jenny och söta Nattis! hann även träffa Petra en snabbis..! På eftermiddagen "råkade" jag somna och sov i sisådär 2 timmar.. = sammanlagd sömn under gårdagen 13 timmar. I natt har jag väl sovit typ 10.. vad är det för fel på mig!? I göteborg räcker det med att jag sover 6 timmar typ.. och så fort jag kommer hem hit så kan jag inte sluta sova!! :)

Ska ge mig iväg ner på "stan" här snart.. ! tänkte även passa på att baka lite.. ikväll sen blir det att åka till kyrkogården och tända ljus .. fint blir det.

Ha en skön fredag vänner!

By the way... har ni några tips på vad vi kan klä ut oss till som inte kräver för mycket.. ??

Hugs & kisses!




Så här såg det ut för några år sedan.. gissa vad jag är? Snygg pose jag står i förresten.. ser inte alls gravid ut! :)

God morgon!

Shit, innan ni börjar läsa, kolla klockan! Jag vet 06.00 typ! Var uppe kvart i till och med! det va länge sen man var uppe så här tidigt! men var inte ens jobbigt att gå upp :)

Ska ju iväg och jobba min sista dag idag, 8.00 - 17.00. Sen äre slut på detta uppdrag och jag återgår till att enbart vara heltidsstuderande! (hmpf!)

Känner mig så där lycklig som man gör när man vet att man ska få träffa en massa underbart folk som man inte sett på länge! Jajamän, iväg hoppar jag på tåget till Norrköping! Och där, där, väntar Rickard på mig,! trevlans trevlans!!

Nä. måste packa det sista och käka frulle och sånt! Värsta med mitt jobb är att om jag ska hinna i tid så måste jag åka redan kl sju.. kommer inte sakna det sen! :)

Ha en bra dag! KRAM!

Tisdag-en dag kvar till tha fimp! :)

Oh yes! Tisdag idag. tenta avklarad.. håll tummarna för mig! Tentafest avklarad..! Nu är det två dagars jobb och imorrn är det jag som beger mig mot mina östgötska trakter igen!! underbart!

sitter nu och kollar Love actually.. också den en underbar film!! :)

Ska som sagt snart iväg och jobba här.. suck, känner inte alls för det.. men men, bara och bita ihop de sista dagarna!

Ha det gött vänner! Får bli en bättre uppdatering ikväll!




Vännen. I mina ögon är du perfekt. Du & jag ju, vi är lika.


Wish me luck!

Okej, då var det dags... 15 hp i juridik med särskilt Arbetsrätt.. Vet inte riktigt hur det känns.. men har ju pluggat så mycket jag kunnat, så kan ju inte annat än att göra mitt bästa!

Lång tenta idag.. mellan 9-14..!

Okej då.. nu drar jag. Wish me luck då!! :)

Söndag.

Den vanliga söndagsångesten har inte ännu infunnit sig.. tror det beror på att jag pluggat sisådär 16 timmar denna helg.. har inte dirket känts som helg.. är helt slut nu.. känns som jag blandat ihop allt nu och inte kan nåt!! Aja... nu kan jag inte göra mer iaf..!

Skönt när tentan är över! då är det den sedvanliga efter-tentan-lunch med dom bästa!! :) Sedan blir det såklart tentafest!!! var länge sen nu!

Hm.. lovar att det efter tentan nu kommer bli mycket roligare att läsa min blogg ! då är det slut på det eviga pluggtjatet! looovar !!

By the way.. ett litet filmtips: The Holiday! I LOVE IT! se den!! Såå mysig och man blir så glad av den!!



Får se om det blir någon bowling imorrn då!?? Ser ju ut som jag är rätt bra på det annars! ;)


Kortis..

God morgon!

Ingen längre sovmorgon här inte! Blir ett kort inlägg, snart iväg till skolan för plugg! Nu börjar tentaångesten smyga sig på.. nu är det ju bara idag också! sen imorrn.. då är det tentadags..!

Igår pluggades det också för fullt.. roligare skulle man ju kunna ha mellan 10.00 och 18.30 på en lördag! men tur att man har så mycket raringar att plugga tillsammans med! gör det hela mycket roligare!! Blev en slapp kväll sen hemma hos olivia.. där det bjöds på mat och uppträdanden av diverse slag! :)

Nu sa jag äta frukost! Känner inte för att ge mig ut sen i detta väder.. regnet verkligen öser ner..!

Ha en skön söndag!


I´m so sorry.

Be verkligen om ursäkt för det extreeemt tråkiga, gnälliga inlägget innan. Kändes inte lika gnälligt när jag skrev det.. men ja, förlåt för det. nu är det slutgnällt!

Nu är vi glada! FREDAG! CSN! :)

Ohhlaaalaa!!

Åh! ge mig mitt liv tillbaka!

Sorry för dåligt uppdatering igår.. men blir så när man måste plugga!! Shit, hänger på handels i i princip mellan 9-18...! å det blir ju inte annorlunda idag eller i helgen (jo okej i helgen, för då har de bara öppet till 16). Fattar ni vilket liv jag har nu? Går upp-pluggar-tränar-sover.. och så samma visa igen.. känns sådär att behöva ägna hela helgen åt plugg också..  men men..

Ska inte gnälla mer, ni fattar hur jobbigt det är!? :)

Något positivt då? klirr på kontot idag! wiiee! passar mig bra som måste inhandla träningskläder !!

Ändå skönt med fredag, även om jag ska ägna helgen åt plugg. känns faktiskt roligare att plugga när det är helg :)

Idag blir det inte plugg längre än till 17 iaf, tänkte passa på att gå på spinning sen.

Å shit, ser rent ut sagt för djävligt ut här hemma!! disk-kläder, ja you name it! men när hinna städa!?? måste också tvätta, men det kan jag ju glömma att jag hinner!!!

Nä. måste packa. Ha en skön fredag raringar!!

God morgon!

Torsdag redan... i vanliga fall skulle jag vara jättelycklig över att det snart är helg.. men eftersom denna helg går åt till att plugga så känns det inte lika kul nu :( Stört att ha tenta på en måndag!!

Har ont i kroppen idag! mina vader är inte att leka med -ajajajaj!!! hade ju tänkt gå på funk i em, men det blir nog inget!!

Hade tänkt lägga upp lite bilder å sånt nu.. men då jag laddar ner säsong 6 av scrubs så är mitt internet segare än vanligt!!

Måste kila. laaater!



 


Lång dag..!

Pjuh.. har varit en lång dag. Nyss hemkommen från ett Steppass. trodde ärligt att jag skulle dö. gjorde jag ju dock inte som tur är!

Jag behöver shoppa!! måste ha nya träningskläder och träningsväska!! + nya skor ja..! hm. tur att man får csn + lön på fredag då! :) någon som har tips på bra träningsskor.. ska passa till vanlig träning, aerobics å step å sånt!  Får inte va för dyra bara.. student ni vet ;)

Ligger här i soffan och kollar Bonde söker fru! älskar det programmet!! :) riktigt nice!!

Näää.. har inget kul att komma med känner jag.. nya tag imorrn.




Bjur på den gamla! När ögonbrynen var smalare än smalast... :)

Dags för bonden igen! Hade gött!

Soffhäng!

AHH! underbart! Har hunnit med en hel del idag så är förtjänt av lite vila i form av soffa och That 70´s show! Var på plats på handels redan 8.45 i morse (en kvart efter de öppnar!!) och sedan blev det flitigt plugg fram till 13.30 då vi gick och tränade krafttag! kände mig stark (och jag ska ha en sån snygg röv som eva longoria!!) så jag lassade på mer på stången än vanligt.. snacka om att undertecknad kommer ha träningsvärk imorrn... ajaj ! :)

Som sagt.. nu ligger jag här i soffan... nyss slängt i mig äggröra och mackor. Äggröra är mitt nya, love it!! ska bara ligga här en liten stund till, sen försöka plugga lite mer. ska även laga mat.. tror det blir potatismos och ungsfalu!! jummie!

Hoppas ni också har det lite gött som jag just nu!



 



Kolla vilken fin jag hittade :)
Kolla mitt knä.. min stackare .. är skadad!! (om jag bara inte vore så klumpig..!!)

Morning´s here.. mooorning´s here...!

God morgon!

Någon som kände igen varifrån rubriken kommer ifrån?? En mycket mycket bra TV-serie kan jag nämna.. klura på den ni ett tag!

hoppade min morgonprommenad då jag tittade ut och regnet i princip pissade ner. usch. we don´t like. Konstigt, har regnat och blåst storm här sista dagarna.. helt galet. men välkommen till västkusten som man brukar säga! :)

Ska iväg till skolan.. tentaplugg för fulla muggar . (yeah, härligt utryck det där!) Ska ta en break mellan allt plugg och gå iväg och köra krafttag! ännu en vecka med träningsvärk...härligt!

Min deppighet är, by the way, som bortblåst! har inte tid att deppa nu!! å snart ses vi ju igen ! <3

Kära vänner. Nu går jag, Ha det gött!!

(förresten.. rubriken är ju tagen ur vänner! daaah! :) Joey som står och sjunger tillsammans med sin granne!)

Ångestvecka!

Ny vecka igen.. veckan innan tenta = mycket ångest! Känner mig just nu rätt lugn, men kan tänka mig hur det kommer att vara i slutet av veckan! Sitter här hemma med plugget idag.. ska ju jobba i em.. Usch känner inte alls för det.. skulle helst vilja krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet och stanna där idag!  men.. tid finns inte till det..

har iaf varit ute och promenerat i regnet.. var ändå rätt skönt.. iaf att komma in igen och käka frukost! :)

Nää. måste fortsätta med plugget här.

ha en härligt regning måndag!

Forts depp.

Åh nej.. det känns inte bättre nu, inte det minsta. okej lite, efter jag fått äta min goda gulasch. men ändå.. det som känns jobbigt nu är att jag måste gå och lägga mig ensam ikväll.. hatar det!! Ska krama kudden rickard sovit på.. den luktar fortfarande han!  usch vad fjantig och patetisk jag låter!! Uppryckning!!

Imorrn blir det tidig uppstigning för att hinna med promenad och plugg innan jobbet. Snart tentadags..! så denna vecka blir det hårdplugg!! ska kirra denna tenta!

Hopp.. är trött.. borde diska, men ska nog krypa ner i sängen och titta på scrubs istället.,. har faktiskt hunnit läsa i min älskade bok arbetsrätt sedan rickard åkt... så jag är värd att slappa nu.

Sov gott kära vänner


depp...

Usch.. Rickard har precis åkt och jag känner mig jättedeppig... :( känns alltid mycket värre när han åker härifrån än när jag är hemma och åker iväg till Gbg igen.. vet inte om det är att det är jag som blir lämnad som gör att det känns så jobbigt..?  att det är mycket svårare att bli lämnad än att lämna..? Har haft helt underbart här i helgen.. så mysigt att vara två igen.. å nu är jag åter ensam i min lägenhet.. känns inte alls kul :(

ska försöka rycka upp mig ur soffan som jag hamnade i när Rickard åkte.. sluta tycka synd om mig själv och plugga lite. Har även planer på att göra storkok i form av gulaschsoppa..

nää.. ska deppa lite till innan jag gör något annat.

Wiiee! helg!

Underbart! älskar verkligen helger om ni inte märkt det :)

Rickard är ju här som ni alla vet !! Igår var det mys med indisk mat! loveley! till det idol-tittande..mest från min del då min käre vän somnade ca 20.30..! men ändå mysigt med sällskap!

Har idag käkat långfrukost med färska frallor! har också varit och inhandlat mig en micro, en kaffebryggare och en elvisp! (nej jag hade ingen elvisp heller!)

Ska snart iväg till anna och johan på kaffe!

Ha en skönt lördag vänner!



Bild från i somras...!

Åh, underbara fredag!

God morgon!

Fredag idag! Älskar iinte ni den känslan man har när man vaknar och kommer på att det är fredag!? Det känns i hela kroppen! Love it!!

Har nyss varit ute på min promenad.. skönt! Hade planerat en skön sovmorgon till 7.45, men det blev ju inget av med det eftersom min kära cammi ringde och väckte mig kl 7.00! Jag menar, vad är oddsen på att hon är vaken kl 7!!?? ;)

Måste verkligen köpa en ny kaffebryggare. mitt kaffe smakar verkligen skit i den jag har nu. en liten bismak av typ el eller nåt. låter gott?

shit, ser ut att bli riktigt bra väder idag! skönt för en gångs skull. ! :)

Nåväl. ska bjuda på ett låttips innan jag drar.. Pink is back med So what! jag gillar´n! :)

Ha en bra fredag! hoppas jag hinner med lite uppdateringar under helgen även fast Rick är här!

I städartagen!

Måste ju bevisa Rickard att jag visst är en ordningssam tjej. (HRM. tror jag bevisat för länge sen att jag INTE är det..!) men ändå.. vill ju göra ett bra intryck liksom -kolla hur duktig jag är på att städa älskling! ÄH. vem tror jag att jag lurar?! men städas behövs i vilket fall som helst.

ägnade hela förrgårdagen åt att bara plocka i ordning på prylar! tog sisådär 2 timmar -kände mig nöjd och klar efteråt. Nöjd tills idag när jag kom på att damma,damsuga och moppa då!??
 
så. nu sitter jag här.. damsugaren står i hallen och blänger på mig.. antagligen för att han alltför sällan får se dagens ljus. särkskilt när jag väljer att släpa fram honom kl halv tio en torsdagkväll.

I alla fall.. idag har jag ägnat hela dagen åt plugg på handels.. mellan sisådär 10.20 - 17.20. Credd till mig! Sedan blev det ett stört jobbigt aerobicspass. trodde seriöst att jag dog ett tag. Såg suddigt, golvet försvann under mina fötter.. det gick över ungefär samtidigt som min andning blev normal igen.

Imorrn blir det handels igen, sedan ytterligare ett aerobicspass och sen mina vänner! Då är det Rickardtime!



Bju´r på den här fina! nån som längtar till sommar!?

Nu är det dags för städning igen. break is over.

Pluggpluggplugg..

Godmorgon raringar!

Idag blir det en riktig pluggdag..! Tänkte åka och sätta mig på handels hela dagen..! Tur att man får sällskap då av Anna och Olivia! Inte dumt det! Känns faktiskt riktigt roligt att plugga! (ähh.. nej, jag det har inte salgit slint i min skalle!)

Ska även gå på aerobics ikväll..! Var länge sen jag var på ett sånt pass!

Och imorrn ni, imorrn...! DÅ kommer Rickard! WIIE! :)

Äh.. jag har inget kul att komma med alls känner jag... jo förresten, vi var ju på bio igår och såg Patrik 1,5. Ah, vilken underbar film! se den! en riktigt feel-good-film! älskar sånna! :)

Nu ska jag sätta i mig min lingongrova och kaffe!

Ha en kanonerstorsdag!


Hola!

Que tal!? Tänkte ta hela detta inlägg på spanska, men min ordföråd tog slut efter que tal. Nåväl, det får bli svenska istället.

Allt bra med er? Själv är jag stört trött!! Har pluggat och jobbat hela dan.. inte legat på latsidan här inte! Dock gör jag det nu.. i min sköna soffa.. mmm.. Ska snart iväg på bio med örnarna minus natta! Ska se Patrik 1,5! :)

Hm. min hjärna dog. . .


Mm.. popcorn = ett måste på bio!

Onsdag - två dar kvar till helg!

Hualigen! Snart helg och då kära vänner, då vet ni vem som kommer hit och gör mig sällskap!! :) Äntligen få äta helgfrukost tillsammans med någon!

Hade stallt klockan på 7.00 imorse..skulle upp, powewalka och plugga.. okej, nu är klockan 8.15 och ska nu bege mig ut en sväng.. förskjutning på en timme och en kvart. varför blir det alltid så när jag ska va duktigt och gå upp tidigt även då jag inte har något att passa..? När jag har skola, då är det minsann inga problem att ta mig upp..! Lustigt det där!

Nää.. nu ska ge ge mig ut så jag kan komma tillbaka och göra lite nytta så snart som möjligt! :)

Trevlig onsdag!

Godnatt!

Behöver jag säga mer...?



Sov sött raringar!

HURRA!

Ja! Min teve funkar!! Det är ju bra om man satt i alla sladdar för att den ska funka..! Så man inte missar Scartkabel och antennkabel... bara ett tips till er som inte är lika teknisk som mig (hrm) och har en teve som inte funkar! ;)
Wiiie! nu kan jag iaf kolla teve igen! dock bara ettan, tvåan och fyran! men i helgen blir det inköp av en boxer!

Har hunnit med en massa idag, shit! känns som dagarna bara rinner iväg! (mm.. jag älskar ordspråk och dåliga uttryck och klyschor!) Ska nu sätta mig med plugget en stund så jag känner att jag gjort lite nytta innan jag får slänga mig i sängen med Scrubs! (ja, som ni alla märk är jag besatt av Scrubs. jordens bästa serie!!)

vill hitta min sladd till mobilen så jag kan lägga in lite bilder å sånt crap..! ska bjuda på en fin en från Asien som min kära Liz lagt upp få fejjan! (facebook)



Fin va!?

Shit vad jag kan längta tillbaka till den tiden! När man var fri att göra vad man vill.. Att kunna bara ta dagen som den kommer.. upptäcka nya platser, hänga på stranden och bara umgås med varandra... Jag lovar er alla, det ska bli en långresa till någon gång! Det bästa man kan göra! :)

Här är hon igen min raring.. Det är alldeles för långt mellan Malmö och Göteborg! och desto längre mellan Göteborg och Uppsala...men för tusan, friends for life liksom.


Nu kära vänner såg jag visst att House började på fyran.. kan bli så att jag slötittar på det och försöker plugga lite samtidigr! (ja, för det brukar ju funka..!)

KRAM!!

I´m still dreaming of you

Gud, har haft så mycket konstiga drömmar på sista tiden.. ! Har hunnit med att få en lillasyster (hmm.. okej mamma å pappa över 50 liksom!) även Anna har hunnit skaffad kid och jag har hunnit med att dejta Peter Jidhe och Jude Law.. (den sistnämnda...mmm..ögongodis som heter duga..!)

Ska snart bege mig till skolan.. sedan blir det krafttag ju..!  har börjat köra ca 2 sådana pass i veckan! Riktigt roligt !



Får inte igång min nya TV! Rickard kom! får helt enkelt klara mig utan tills fredag...!

Ska passa på att tipsa om en riktigt bra film när jag ändå är i farten.. om ni inte sett Juno - se den!! Grymt härligt! Man blir på bra humör av den..! egentligen är det ju en rätt sorligt story.. men ah. riktigt bra!


Se se se!

Nu måste jag kila! ha en bra dag!

Teven på plats!

Japp nu står den där så fin å blänker. bara fixa en kanalsökning.. tur att rickard kommer hit på fredag!! :)

Kära vänner, nu väntar Scrubs!

God natt!!

Heute ist mein tag!

Jajamän! mina tycksakunskaper sitter som ett smäck! Känner att jag fått STÖRT MYCKET gjort idag! lyssna här då: Uppe tidigt som attan för en skönt prommis. Därefter skola på fm.. Jobb på em (passade på att plugga där också!).. kör nu på kvällen och så iväg nu och firra TV. Hetue är verkligen min dag liksom. känner mig fortfarande full av energi!! :)

Imorrn blir det skola, träning och sen möta upp Emspems från Borran! niice :)

Okej.. ska försöka hålla något jag lovat angående min blogg.. här kommer kvällens låt!! :)
Kan just nu inte sluta lyssna på den här gamla dängan Dreaming of you med The Coral! lyssna på den! Sjukt härligt! Hade glömt bort att den fanns tills jag såg ett avsnitt ur Scrubs där den var med! :)

OH GUSH! måste dra! KRAM!


God morgon!

Kära folk! idag är min vanliga tokmåndag! alltid sjukt jobbig, borta mellan morgon och sen kväll! ikväll ska jag dessutom hämta en TV kl 22! min har ju pajat ni vet...!

Har varit ute på en riktigt powerwalk nu på morgonen.. kan beövas för att orka denna dag.. plugg-jobb-kör! as ususal! ska snart iväg till skolan.. ska göra övningar i arbetsrätt.

Måste kila! har lite kvar att fixa här!

ha en kanondag!



// Kram Malin


Välkommen!

Jajamän, här finner ni nu mig! Jag kommer i min nya blogg syssla med det jag tidigare gjort.. att blogga om min vardag! Dock lovar jag mer bilder! Har också stora förhoppningar om att jag ska hålla er uppdaterade med musik, film, mode mm! (haha, vi får väl se!!)

Nu när blodninbella är ute ur bloggvärlden är det maelins tur att erövra er läsare.. och då måste jag ju ha något att komma med! :) jajamän.. Blondinbellas 500 000 läsare ska bli maelins (för nävarande sisådär 20 läsare)!! :)

Gott folk. Ikväll blir inte mer gjort, nu ska jag (som vanligt) titta Scrubs och sova! Netdoktor får vila ikväll.. har just i denna minut ingen sjukdom jag behöver kolla upp! :)

Så kära vänner! maelin is back in a new shape! Sov sött kära medborgare.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0