Åhh..soffan, min bästis.

God kväll raringar!

Soffan är verkligen min bästis efter en lång dag.. Jobbade ju mellan 07.00 och 16.30! Sedan blev det iväg till gymet för att köra Aerobics puls, å nu har jag nyss vräkt i mig grön ärtsoppa och makrillsmacka! Å nu vänner.. nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan för att invänta House! Kanske kryper över till sängen istället..

Imorrn ni.. då ligger jag inte på latsidan. checka allt jag har att göra:

06.30-07.30 -  Promenad med Linda
09.15 -12.00 - Föreläsning
12.00 - Pegasusmöte
LUNCH
15.00-16.00 - Prut/pegasus -möte
17.00-18.00 - Step up
19.00 - Middag hos Linda

GUD! fullspäckad dag!

Ingen sovmorgon här inte..!

Nej, precis.. precis efter jag skrivit inlägget igår, där jag njöt av att få en sovmorgon idag så ringde de från jobbet.. så nu ska jag jobba hela dagen mellan 07.00 - tidigast 15.00..  härligt.

Är sååå trött! Trodde inte det var sant när klockan ringde ! men men.. jag är i stort behov av pengar, så bara att bita ihop. Tänke iaf gå till jobbet, så får min morgonpromenad iaf! :)

Vi hörs!


Tjolahopp!

Hej på er allihop!
Extremt dålig uppdatering här, jag vet!! Men som ni alla vet har jag ju varit hemma i finspång i helgen och då lämnas knappt någon tid till att blogga! Men, nu är jag tillbaka i götet igen, så nu blir det mer rofylld läsning här på bloggen! :)

haft det jätteskönt hemma! mycket mys, mycket fika och sånt som hör en riktig slapphelg till! :) Åkte med tåget hem i morse, lyckades sova HELA resan! (credd!) Har också hunnit med en 2-timmars föreläsning i skolan och lite grupparbete på det! Nu sitter jag på handels och väntar på att kören ska börja.. inte alls sugen på det idag.. men bara att ta sig i kragen och gå dit!

Imorgon blir det en välbehövlig sovmorgon (som att inte mina 10-timmarsnätter från helgen är nog) och en skön morgonpromenad! har varit alldeles för mycket fika i helgen, så nu är det dags att köra igång med hårträning igen! Blir såklart ett pass på gymet imorgon efter eftermiddagens föreläsning!

Näpp.. nu får det vara nog! :)


Vad händer?

Kära hjärtanes, jag tappar läsare!! What is going on? Tror det beror på lågkonjukturen.. folk har inte längre råd att ha internet = färre läsare! Finns helt enkelt ingen annan förklaring! :)

By the way.. hemma i fimpen i helgen! Inte sagt något till familjen, så tänkte surprisa dom imorgon! (okej, nu vet ju antaligen du martin, men ändå!)..! Kom sent går och har idag varit på biblioteket och sett till så de fixat böckerna till kursen åt mig! :)

Ska på after work (JA! det finns i fimpen också!) i em! Trevligt! :) Dock mycket dyrare än i Götet.. här kostar käk och öl 69:- medans det i Göteborg kostar 25 för en öl/vin/cider och då ingår mat!! Göteborg - Finspång 1-0.

Vad hände med våren förresten? I götet sitter man numer ute och fikar och spanar på alla vårblommor i solen. I fimpen är det snöstorm.
Göteborg - Finspång 2-0.

MEN! I Finspång har jag min raring och min familj... Göteborg - Finspång 2-1.

Summa sumarum:
Göteborg har bättre (iaf billigare) after work och också bättre väder! MYCKET bättre väder! (snudd på sommar).. men vad spelar det för roll när det fattas en bunt underbara människor som inte finns där!?

Nu ska jag äta lite godis (ur rickards påskägg.. måste vara försiktig så han inte märker nåt!).. Ha en kanonhelg!
KRAM!

Riktig kärlek varar för alltid!

Hurra hurra hurra!! För mig och Rickard som idag firar nio år tillsammans, varav ett år som förlovade! Som ni kanske minns var vi för ett år sen i Venedig i samband med vår åttaårsdag och förlovade oss!

Gud vad tiden gått fort! Kan inte förstå att vi redan varit tillsammans i nio (NIO!!) hela år! Känns overkligt på något sätt, men ändå så himla underbart!! Att efter nio år fortfarande ha så starka känslor för varandra, att fortfarande känna pirr i magen, att fortfarande kunna skratta tillsammans, att fortfarande ha så mycket att berätta för varandra, att kunna ha ett fungerande distansförhållande fast man innan bott tillsammans, att fortfarande vara lyckliga tillsammans och längta efter varandra, att sakna varandra och att bli alldeles varm i hjärtat för att man älskar någon så mycket, DET ÄR KÄRLEK! Gud, jag blir nästan tårögd när jag sitter här och skriver och tänker.. Att jag ibland känner så stark kärlek att ord inte finns för att beskriva hur jag känner.. att en blick säger mer än tusen ord..

Okej. nu ska jag sluta! Men ändå, nio år, det är STORT! :)



Ett år som förlovade! Datumet stämmer inte! :)


I´m all for believing

God kväll rarisar!

Är sjuk trött! Blev en lång dag idag.. nästan 10 timmar.. å nu sitter jag och försöker få ihop min presentation för morgondagen.. Suck. Jag orkar verkligen inte! Min kropp är helt slut på krafter till detta arbete! Men sista momentet nu (förhoppningsvis..) .

Har inget kul att berätta heller.. känner mig trött och sliten! inte bra! Imorrn får det iaf bli en tur till gymet och köra step med Anna! Sedan har jag hört det ryktas om "tentamiddag" hos Natalie! Lovely!

Måste fixa klart här så jag får gå och sova någon gång!

Kram!



Jag orkar inte detta...Ge mig kraft!

Hualigen!

God (extremt tidig) morgon!

Checka klockan innan ni fortsätter läsa! :)
Känner mig ändå relativt pigg efter ca 5 timmar sömn..! Dags att åka och inventera snart.. idag blir det jobb mellan 07.00 till tidigast 16.00! En heldag med andra ord! Sedan direkt hem för att förbereda morgondagens redovisning! Ingen vila inte..

Måste käka frukost innan jag går till vagnen..!

Ha en bra dag!

Love is my drug.

God morgon! (eller snarare god förmiddag)

Nyss ätit god frukost efter mina sköna morgonpromenad i solen! helt otroligt underbart väder ute! Dags att plocka fram vårjackan!? Eller i mitt fall; köpa en ny vårjacka!

Jag var såå trött imorse när klockan ringde 7.30.. Sov en timme till innan jag till sist tog mig ur sängen! Ska iväg om en stund och "opponera" på vår referensgrupps arbete.. Sen hoppas jag att jag hinner till gymet en sväng innan det är dags för kör (igen!!). Imorgon blir det upp riktigt tidigt då jag ska jobba, börjar redan kl 07.00 i Kållered.. så måste nog åka vid sex någon gång.. med andra ord, upp kl 05 ca!! Det var inte igår man var uppe så tidigt! :)

Ska fixa håret och sånt nu..

Ha en kanondag!


Hemma!

God kväll vänner!

Hemma efter band camp! :)

Helgens reflektioner:

Lysekil är otroligt fint - det är jättekul att gå på barnkalas - det tär på rösten att sjunga i ca 12 timmar - det är mycket kallt i vattnet så här års - det är mysigt att basta 20 pers i en bastu som vanligtvis rymmer 10 - det är jobbigt att sova ca 9 timmar på en hel helg - att dricka för mycket alkohol ger en grym huvudvärk - hur mycket folk är villiga att göra för ett godishalsband - LÄGER ÄR KUL! :)

Åh vad jag är trött!! helgen innehåller alldeles för lite sömn! Sov hela bussresan hem (2 timmar) och en stund förut! Har nu legat och halvsovit till Beck och samtidigt läst en rapport.. känns som det gav väldigt mycket..

Måste sova nu!
Bilder kommer!

Natti natti!

Lysekil nästa!

Vänner!
Alldeles strax åker jag till Lysekil och är inte tillbaka förrän på söndag! Detta innebär att det blir tomt på inlägg här under helgen! hoppas ni överlever! :)

Ha en toppenhelg!

Kramar!

LYCKA!

God morgon!
Nyss kommit in efter en skön promenad i solen! Shit vad jag blir lycklig av solen! Konstigt egentligen, man vet att våren kommer varje år, ändå blir jag lika förvånad varje år när det börjar bli vår!

Ska iväg till skolan om en stund, dags för lite grupparbete (igen!).. denna gång ska vi dock kritisera en annan grupps rapport!

Nu ska jag packa och äta frukost!

Ha en skön fredag! Förresten.., HELG! :)

VÅR!

Ja! ÄNTLIGEN VÅR! Helt otroligt underbart väder ute! har nyss varit ute på en promenad i solen.. Gick ner till hamnen och satte mig på bryggan i solen en stund! lovely! :)

Annars har jag tvättat hela dagen.. har också shoppat nya träningsskor! Håller på att gå in dom nu!

Dagens grattis går till Nattis som fyller 1 år idag! HURRA!


Ska iväg på spinning ikväll med Anna..så nu ska jag sätta mig och läsa en rapport.

Hörs senare!







VÅR VÅR VÅR!

God kväll!

Hej på er raringar!

Nyss kommit hem från kalas hos Anna! mycket trevligt! Diskussionerna har förts om allt mellan himmel och jord! så underbart att bara få tjattra! :) Så nu är Anna också 23, inte bara jag som är en oldie! :)

Ska gå och lägga mig nu, se ett par avsnitt av Scrubs!

Sov gott!

Grattis Anna!

Hej på er !

Nyss kommit hem från föreläsning.. ska bara packa och åka igen, dags för träning! Idag blir det step!
Maria har lämnat min lya idag.. nu är det åter tomt och ensamt! Tur att jag har massa kul framför mig! :)

Dagens grattis går till min underbaring Anna! GRATTIS!!



Hurra hurra hurra!

Fejnbesök från fimpen!

Ett ord; UNDERBART!


Fucking melodifestivalen.

USCH!! Jag är sååå arg! HUR kunde Malena jäkla operaidiot vinna!!?? FATTAR INGENTING!! Hennes låt var helt KASS! Vad händer med Alcazar liksom? Eller Ugglas? Eller vad sjutton som helst utom Malena operaErnman? (okej, inte Molly men annars vad som helst).
I år blir det ingen eurovision för mig inte. Kan inte stå bakom Sveriges besluts att skicka denna löjligt urdåliga låt. (okej, hur många gånger har jag inte sagt så, men i år är det sant!)

Annars ska jag snart iväg till Norrköping för att hoppa på tåget mot Götet! På tåget ska jag göra massa nyttiga saker, såsom innehållsförteckning till vår rapport! med andra ord får jag INTE sova idag! (har en tendens att sova så fort jag sätter mig i något som för sig framåt. dock inte flyg).

Nää.. frukost it is!

Män som hatar kvinnor.

Hola!
Tänkte bara tiita förbi och säga hej! :)

Spenderar min helg i fimpen! Snart dags för mig att bli firad av släkten! Smörgåstårta står på kvällens meny! :)
Igår när jag anlände till Hallsberg stod Rickard där och väntade på mig med en STOR bukett röda rosor och biocheckar! (Nu ligger han rejält på plussidan!) Så vi såg Män som hatar kvinnor igår - såå bra film! Motsvarade verkligen mina höga förväntningar!

Imorse samlade Rickard in fler pluspoäng genom att göra räksmörgås till frukost åt mig! :) Många plus blir det!

Nu ska jag fixa naglarna!
KRAM!

Att angöra en brygga.

God morgon!

Uppe tidigt.. känner mig knappt som människa, ligger efter med så mycket sömn! Ska bli underbart skönt att komma hem till fimpen och bli ompysslad! Å få paket såklart!! :) Me like!

Nu är jag 23 + som min kära Rickard sa innan vi la på telefonen igår kväll/natt. TACK för den säger jag! Jag vill inte va en sån där åldersnojig person.. men ja.. känner mig inte riktigt bekväm med detta nya 23. TJUGOTRE. Det är så mycket på nåt sätt! När man är så här gammal skulle man mycket väl kunna ha familj, villa, bil, fast jobb osv, utan att det skulle vara något konstigt med det.. men Gud va långt ifrån det jag är!! Nåväl, behöver nog bara växa in i min nya ålder ! :)

Ialla fall så är det underbart roligt att fylla år! :)

Snart är det alltså dags för mig att ta mig ner till centralen för att ta 08.02-tåget mot Hallsberg! Gissa vem som kommer sova?! Brukar somna innan tåget hunnit rulla ut från persongen! finns inget mer sövande än att sitta i en bil/buss/tåg!

Gott folk! håll ställningarna i götet medan jag vistas hemma i skogarna!


Pjuh!

Hej goingar!
Är så trött nu! Har precis avslutat pluggandet för ikväll.. måste sova! ska upp tidigt ju för att hinna med tåget till fimpen imorgon!

Har i alla fall hunnit bli ordentligt firad av mina underbaraste underbara!! Såå mysigt! Har också hunnit med träning, grupparbete och informationsmöte under dagen.. är riktigt imponerad av mig själv! :) men gud vad jag kommer behöva sova när detta projekt är över sen!! (dock påbörjar vi ny kurs dagen efter.. å till den föreläsningen ska vi läst 9 kapitel. lycka till med sömnen malin).

I alla fall.. nu fyller jag bara år i 9 minuter till.. sen är jag defenitivt 23.. usch! känns lite jobbigt att vara 23.. vad är det för ålder? 22 kändes bättre.. men men.. nu är jag ialla fall 23, bara att vänja sig!

Ska packa nu, sen sova!

Tack ALLA ni som fögyllt min dag!!
KRAM!


Hipp Hipp Hurra!

För det är Malins födelsedag IDAG! :)
När man inte har någon som styr med sång och frukost på morgonen får man helt enkelt fira sig själv!
Tjoo! Nu ska jag iväg och fira in dagen med ett spinning-krafttagspass! Sedan fortsätter jag till skolan för finslipning på rapporten. Därefter ett informationsmöte på Academic innan det bär av hem! Senare ikväll kommer ju tjejerna hit! :)

Nu ska jag fortsätta fira! HURRA HURRA HURRA!



Födelsdagsfirande för 2 år sedan!

Tomorrow tomorrow! :)

God kväll kära vänner!

kom hem kl 20.30 ikväll, tillbringat heeela dagen i skolan (sedan 9.00 imorse!!).. Har nu hunnit laga två pajer, två tårtor och städat! inte illa och klockan är bara 23.30 typ! :)

Nu blir det sängen.. å imorgon när jag vaknar är det min födelsedag! har fått ett paket av ems som jag ska öppna imorrn! (får ju fira mig själv när jag bor ensam!!)

kram på er!

Jag spyr på uppsatsskrivande!!

Hej goingar!

Sitter fortfarande i skolan.. dock ska jag snart bege mig till gymet för att köra ett spinningpass.. skönt att få rensa huvudet lite från rapporten. usch vad det inte är kul!!! vill den ska va över och få sova ut ordentligt utan att ständigt ha detta projekt i tankarna.. Nåväl, inte långt kvar iaf!

Och gissa vem som fyller år om två (TVÅ!) dagar!? jajamän, rätt gissat, det är MOI! :)

Projektarbete klart?

God morgon raringar!

Så trött när jag vaknade imorse kl 6.00 för att gå morgonpromenad, så jag tog mig helt enkelt inte upp ur sängen! Först 1½ timme senare klev jag ur den sköna varma goda famnen..! Fattar inte varför jag är så trött? Hmm.. inne i nån tröttperiod. Aja, den uteblivna promenaden får det kompenseras för på gymet sen!

Strax iväg för att skriva uppsats.. ÅH ! bli färdigt någon gång då!!! SÅÅ trött på detta arbete!!

Bju´r på några bilder från helgens sittning i tema Skepp & Hoj!








Mycket på gång..

God kväll!

Hoppas ni haft en bra dag!?
Själv är jag mycket stressad över arbetet och har fullt upp hela dagarna! Därav den dåliga uppdateringen här! Hoppas ni har överseende med detta !

Måste gå och lägga mig nu, upp tidigt imorrn!
Lovar att komma med lite bilder från vår sittning! :)

nattinatt!

snyft.

Inte mycket gladare nu än förut! Borde gå och lägga mig, men vill inte sova själv..! ÅH! jag vet att jag är gnälliggnällignällig, men just nu kräks jag på distansförhållande! DET ÄR SKIT!

Ensam!

Rickard åkte för en stund sen.. å nu sitter jag här och gråter och tycker synd om mig själv..! Vi kommer ju ändå ses på fredag när jag ska hem, men usch vad ledsamt det känns nu! Är jag världens töntigaste eller vad!? Men vad snabbt man vänjer sig vid att vara två..Haft en supermysig helg!! så tråkigt att den redan är slut!! :(

Har hunnit skriva lite analys sedan rickard åkte, å det bidrar ju inte till lycka och glädje direkt...Usch! varför blir jag alltid så deppig när jag blir ensam efter en helg med Rickard?! Nu ska vi ju verkligen ses om några dar igen..! Men ju mer jag bor själv här, desto mer saknar jag sambolivet! Så himla mysigt det är att bo ihop! aja.. ska sluta gnälla nu! men ibland får man tycka synd om sig själv.

Nää. måste lämna tillbaka en film vi hyrde igår, There will be blood. Konstig film.


Come on!

Precis inkommen efter dagens 2:a promenad.. fick lite ångest över att det inte blev någon träning idag så var tvungen att göra nåt! har hunnit laga mat, diska, städa.. ja allt utom att plugga i princip. Helt blockerad.. hmm.. aja, hinner det någon annan gång.. !

Nu ska jag slänga på kaffebryggar´n! :)

Kärlek och tacksittning!

Goingar!

Har precis duschat och sitter nu med en ansiktsmask i fejat! Har även invigt mina skrubbvantar så är knallröd över hela kroppen för tillfället! Ska bli len som en babystjärt! :)

Rickard kommer ju också hit idag! Taskigt av mig att gå på sittning när han kommer.. men ska skynda mig hem!! Å vi har ju hela morgondagen att umgås och även söndag! Så hoppas han inte är alltför ledsen för det!

Ska måla naglar nu.. !

KRAM!

klantarnas klant.

Ja, det är jag som är!! Bara för att jag skulle slippa gå två gånger mellan kök och soffa så tog jag kaffekopp, glas med smoothie och äggkopp på samma gång. Det gick bra tills det var dags att ställa ner dem på bordet.. ja, jag hällde ut alltihopa, över bord, golv och soffa.. När jag sedan väl städat upp allt (usch vilken sörja!) så slår jag ut glaset med resterna av den goda hallonsmoothie, IGEN! men hallå! vad är mitt problem!??

God morgon förresten!
Hoppas ni haft en bättre morgon än mig! :)
Har gått en prommis och håller på och tvättar nu.. ska ägna dagen åt analysskrivning och mer tvättning.. måste även till stan en sväng och fixa lite grejer tills kvällen!

Dags att springa ner till tvättsugan igen!
Kram på er sötisar


KLANT!

Time to sleep.

Hopp.. min hjärna är blockerad.. el nåt.. kan inte få fram en enda bra mening längre.. lyckades knåpa ihop ett litet stycke, men mer än så blev det visst inte.

Jag ger upp och går och lägger mig! har ett berg med disk att ta tag i dock.. men får bli imorrn, eller om jag sparar det åt rickard! :)

Sov sött raringar!








Dom här goingarna hade jag sällskap av för en vecka sen. Sakna!
Så mycket mysigare att vara tre än en..

Pirat!

Kom ju på att det redan är i morgon som jag ska på sittning med tema "skepp o hoj"..! har inte alls haft tid att planera utklädnat och sånt..! Kollade igenom lite vad jag kan göra av det jag har hemma.. har ingen lust att lägga massa pengar på att köpa något.. Jag tänkte iaf köra på pirat! hittade scarf att ha runt huvudet, randigt linne, massa svart och rött smink, byxor.. ja, eventuellt göra eller köpa en sån där ögonlapp då! men kan ju inte kosta många kr!?

Ni ser ju vad jag sysslar med istället för att plugga som jag verkligen MÅSTE göra...




Inte min dag..

USCH! Jag är grinig, gnällig, arg, gnällig, irriterad, trött, gnällig, orkeslös, gnällig, gnällig, gnällig! Usch, är så stressad över arbetet att jag blir näst intill apatisk! Bara ligger i soffan och våndas och är superstressad, men gör inget åt det! Fatta vad mycket tid som går åt till att bara tänka på hur stressad jag är och hur mycket vi har att göra.. under den tiden hade jag väl nästan hunnit skriva hela rapporten själv! vill bara att allt ska va över nu!! att rapporten ska vara färdigskriven och inlämnad..

GNÄLL!!!!!!

Jorå, sååatte....

God morgon!

Ska alldeles strax iväg för att träffa gruppen! Därefter blir det möte med handledare och sedan ytterligare ett möte med våra uppdragsgivare! Vi får helt enkelt höras ikväll! :)

Ha en kanondag!

KRAM!

Plugg VS ligga i soffan..

God kväll sötisar!

Har inte hunnit med ett endaste inlägg idag, har haft fullt upp med plugg, plugg, plugg! Nyss kommit hem efter en runda på gymet med Anna! Alltid lika välbehövligt när man suttit på röven hela da´n!

Nu har jag precis ätit och borde verkligen skriva lite på rapporten.. men åh, jag orkar inte! Vill hellre lägga mig i soffan och kolla på TV! Måste också gå och handla .. har inga ägg (så kan inte äta mitt kokta ägg på morgonen) och ingen banan (så kan inte göra min morgonsmoothie).. måste pallra mig iväg.. men åh vad jobbigt!!

 Nåt kul annars är ju att rickard förhoppningsvis dyker upp här på fredag!! :) IHH! jag har ju sittning på kvällen, men han får klara sig så får vi mysa hela lördagen! Han kan få bjuda mig på bio tycker jag! ska framföra detta på ett smart och bra sätt.. :)

BY THE WAY!!!! Jag klarade ekonomitentan!!!!!! WIIIE! fatta, credd till mig för att jag klarat 2 tentor (varav den ena näst intill fullpott) samtidigt som jag jobbar hårt med projektarbetet! AH! underbart! jag är ju verkligen värd att bli bjuden på bio i helgen! :)

nu ska jag gå till affären!
KRAM!

Solbränna - kom och ta mig!

ÅHHH..! Sitter och kollar på en massa bilder från när vi var i Asien... alltså, finns det något snyggare än att vara solbränd!?? Alla andra skavanker man dras med blir obetydliga så fort du blir lite brun.. Å nu snackar jag inte "brun-utan-sol" eller "soldusch-alá gul pepparkaka" utan riktig solbränna som man fått av att vistas ute i solen! Man mår så himla mycket bättre när solen är framme..! Vi behöver sol och vi behöver bränna! Mer av sån´t här i norden!!!



Suck.. får fortsätta drömma, för nu är jag lika blek som det vitaste A4. SUCK.

Where I stood.

God morgon raringar!

En mycket regning tisdagmorgon här i Göteborg.. Varit ute och promenixat med Linda, men skulle varit bra mycket skönare utan regn! Tur man hade trevligt sällskap! :)

Sitter nu och sippar på min hallonsmoothie och mitt kaffe! bättre frukost får man leta efter! Ska om en stund iväg för att grupparbeta! Därefter har anna och jag bokat in oss på ett spinning 3 -pass.. Hualigen!! var länge sen, kommer antaligen inte kunna stå efter det!

Tänkte lägga upp en låt från youtube här, men fattar tydligen inte hur funkar! Hjälp någon!? :)

Lyssna iaf på denna donna: Missy Higgins. Min raring Linda som tipsat om henne.. lyssnat speciellt på Where I stood..
Helt underbar!!

Ha en toppentisdag!

Störst av allt är kärleken.

God kväll goingar!

Hoppas ni haft en bra dag? Själv har jag haft fullt upp, grupparbete mellan 9-16, sedan träning och nyss hemkommen från Kör. Är trött nu.. får lite sovmorgon imorr´n iaf, det blir skönt! :)

Morgondagens schema är faktiskt rätt lugnt, ser ut ungefär så här:

8.00
- Promenad med Linda
12.00 - Grupparbete
17.00? - Träning

Så ska väl faktiskt inte klaga på morgondagen! :)

Annars? Saknar Rickard.. var ca 3 veckor sedan vi sågs.. och än ska vi inte ses. Denna vårtermin har varit tuff! Vi har träffats 2 ggr med 1 månads mellanrum mellan båda gångerna..Shit vad jag saknar att bo med honom! Vad jag saknar att komma hem och krypa upp i soffan med en kopp kaffe tillsammans.. att äta helgfrukost tillsammans.. att bara ligga i soffan en hel dag och inte göra någonting.. att tjafsa om vilket program vi ska se (jag vinner jämt!).. att komma hem till någon som bryr sig, något som saknat en.. det är underbart!! Och jag längtar verkligen tills den dagen kommer igen.. Nu kan jag se det, har ju passerat över halva tiden redan! Och sommar snart, då får vi vara tillsammans i hela tre månader! Vilken lyx! :) Rickard, älskling, du är det finaste, mest värdefulla som gått i ett par skor på denna jord!











Måndag.

God morgon!

När min klocka ringde imorse för att det var dags för mig att kliva ur sängen och ge mig ut, vad möttes jag av då? Ja just det.. REGN. härligt. Jag som skulle ha mina chinos och tygskor idag, kan jag bara glömma! Jäkla skitväder!!!

Usch.. och tråkigt är det här hemma nu när jag är helt ensam! :( saknar mina babes! ingen att ligga och prata skit med när man ska sova.. ingen att äta frukost med när jag vaknar.. helt tomt!

Nåväl, inte deppa över det.. har massa att göra denna vecka (som vanligt).. rapport ska skrivas klar, eller iaf så mycket som möjligt.. och det lär väl ta lite tid! ska snart iväg för att möta min grupp! ska även lägga i 6:ans växel och gå ner alla kilo tills den 14:e.. INTE långt kvar nu!!! och jag som inte har någon våg hemma.. ! :)

Ha en bra måndag!




SAKNA!!

Underbar helg!

Hej vänner!!

Haft en toppenhelg här med mina vänner! Fick ju fejbesök i torsdags av både Linda och Emma! Ems skulle ju inte kommit förrän i fredags, men hon överraskade oss och dök upp här i torsdags! varit såå mysigt att haft dom här! har gjort en massa kul, dock finns inget tid att berätta vad just nu.. sitter med plugget som jag skjutit på hela helgen!! Ville bara berätta att jag lever! :)

noggrannare uppdatering kommer!
kram!

RSS 2.0