Festligheter och annat skoj!

Precis kommit innanför dörren efter middagsmys med tjejerna hemma hos Elin! Kan inte bli ett bättre avslut på en onsdagskväll! Har varit en givande dag med bland annat möte på företaget vi skriver uppsats för.. Efter det lite skrivande och sedan spårkhandledning! känns som vi verkligen kommit igång nu med uppsatsen och det känns jättekul! Motivationen har sakta men säkert återvänt efter en liten dipp!

Nu måste jag gå och sova - tvättid klockan 6.00 imorgon! Sedan blir det att bege mig till skolan för handledningsmöte och sedan --> Fimpen! :)

Godnatt med er!



Så här pigg känner jag mig inte direkt nu.. men skulle gärna tacka ja till solbrännan! Vitare än jag är nu går nog knappt att bli!


Det är mycket nu!

Nyss hemkommen efter en långdag! Klockan ringde 6.30 imorse och då var det bara att stiga upp och bege mig mot skolan där jag skulle träffa Natalie för uppsatsträff! Vi knegade på till sisådär 15.30 då vi tog en fika med örnarna för att sedan kl 18 gå på kör! När kören väl var slut vid niotiden hade jag precis missat min buss! Hade ine ork att traska hem så fick krångla lite, kom till slut hem vid halv tio och sitter nu här och pustar ut. Har slängt i mig lite linsgryta och ska snart gå och lägga mig för att upprepa samma procedur imorgon igen. (okej inte riktigt.. men uppstigning samma tid! Sedan är det möte på vårt företag där vi ska skriva uppsats, plugg, språkhandledning). Hade höga tankar om att gå till gymmet en sväng nu ikväll. Har avstyrt dem.

Nä. nu har jag hunnit diska och plocka lite, lägenheten blir lidande när man inte spenderar någon tid i den! (Konstigt det där.. när man knappt är här borde man ju inte hinna stöka ner?)

Hoppas ni haft en fin dag! Vi hörs snart igen!

Kramkram
!


Festligheter

Då har ännu en helg passerat! En helg som bjöd på mycket fint: Födelsedagsfirande, trerätters middag, grillpermiär (entrecot, halloumi & sparris), romantik, promenad, hund&katt-vakt, sömn, familj mm. Ni förstår såklart att det varit en helg, fin som snus! Hade helt glömt bort hur otroligt gott det är att grilla. Du kan grilla vad som helst och det blir så himla gott! Och entrecot är ju verkligen underskattat (iaf av mig). Oh ja! Min helg har varit fantastisk! 10 år har passerar, men än tar inte festligeterna slut! Nu längtar vi till Stockholm i mitten av april! Innan dess ska det hinnas med massa annat skoj! Redan på torsdag beger jag mig hem igen, denna gång för lite påskledighet! Helgen därpå kommer mor och Karin hit och helgen efter är det alltså Stockholm. Emellan alla festligheter ska det hinnas med att skriva kandidatuppsats! Det sista jag gör på denna utbildning! Wihoo! :)

Nu måste jag sova. Kan inte få nog av sömn verkar det som.

Nattinatti!


10 fantastiska år!

Jaaa! Idag den 25:e mars firar jag och Rickard hela 10 (!) år tillsammans, varav två av dom som förlovade! Känns fantastiskt! Förstår inte var alla år tagit vägen? I alla fall, det är fantastiskt, helt otroligt fantastiskt! Att träffa varandra när man är 14 respektive 15 år och fortfarande hålla ihop tio år senare! Vad är oddsen för det? Det vore ju mer troligt att man växer åt olika håll, istället för att växa tillsammans? Vad är hemligheten? Hmm.. tror hemligheten helt enkelt kallas kärlek! Kärlek och på något sätt frihet.. Att få göra det man vill och inte hindra varandra. Att jag har kunnat flytta ifrån Rickard 35 mil bort och plugga exempelvis, det var något jag var "tvungen" att göra för min egen skull! Och hade jag inte gjort det, vad hade hänt så? Slutat som en bitter människa som ångrat mina val kanske? Och nu kan jag inte vänta tills vi återigen flyttar ihop och startar ett nytt liv tillsammans! Och denna gång på riktigt! :)



Att efter tio år tillsammans fortfarande känna så starkt för någon, det är otroligt! Att fortfarande få pirr i magen, att bli nervös innan vi ska ses! Att den första personen jag vill ringa är Rickard, oavsett vad som hänt! Den första jag tänker på när jag vaknar, att längta, att planera och drömma om en framtid tillsammans. Att glädjas, att kunna vara ledsen, att kunna var JAG. Att veta att det finns en människa som bryr sig så mycket om mig att den personen skulle göra vad som helst för mig. För MIG. Att veta att det finns en människa som längtar efter en, som väntar och väntar på att jag ska studera färdigt för att vi ska kunna leva ett liv tillsammans! Det är stort. SÅ STORT!



Att känna så starkt för någon, att jag skulle göra vad som helst för honom. Att ibland tappa andan för att jag inser hur fantastiskt den här människan är! Att jag ändå inte kan sätta ord på det vi har, att allt jag säger blir klyschigt och fånigt! Men å andra sidan är jag fånig. Jag är otroligt fånig, obotlig romantiker och kanske något av en drömmare! Men förhoppningsvis är det en av de saker som gör att Rickard tycker jag är fantastisk!



Ett fånigt inlägg kanske! Men det är jag! Och det står jag för :)

Men ni måste hålla med om att 10 år är fantastiskt?!
Ahh.. kärlek! Denna kärlek!


En massa grejer!

Åh! Idag har jag verkligen inte gjort många knåp! Sov till 9.00! (vet inte vad som händer med mig! Jag som annars gärna går upp innan 7! Nu har det spårat!) Åt en seg frukost. Gick till sjukgymnasten mellan 11-12. Gick hem. Åt mat. Låg i soffan och kollade på SATC i sisådär 2 timmar. Gick till gymmet och testade mitt löpknä! Och det kändes kanon, skönt det! Nu är det löpträning som gäller framöver! Har hört det ryktas om vårruset i Maj! :) Efter gymmet gick jag hem, stekte pannkakor, åt dom och nu sitter jag här framför Halv åtta hos mig.

Jaja. Ibland är man värd sådana dagar! (ganska ofta på sista tiden enligt mig!) Imorgon är det uppstigning kl 06.00 för att tvätta, sedan simma och sedan vara i skolan kl 9.  Uppsatsstart!

Just ja! Helgen som gick.. Huuur mysigt som helst! Middag på Manana med bästa vänner ! Rickard kom ju också hit och firade! lovely! Åt gott. mycket gott! Kan verkligen rekommendera den restaurangen om ni befinner er i Götet! Lördagen blev det shopping (jag shoppade - rick betalade!) Nej då, men fick min födelsedagspresent, en fin jacka! Och köpte även ett par skor till mig själv. Kvällen blev lugn med middag hos Anna och Johan i trevligt sällskap. Sen blev  det söndag = hemfärd . Blev inte jätteledsen eftersom jag visste att vi skulle ses om 4 dagar igen, dvs imorgon kväll!! :)

Hem för att fira mig i efterskott med familjen och även fira (minifir) min och Rickards 10-årsdag! ! ! Vi ska ju fira mer ordentligt i april sen då vi beger oss mot Sthlm och Hilton ! 10 år! Shit, klart det ska firas ordentligt och gärna flera gånger! Lycka!


Tentamententamententamen

God eftermiddag!

Sorry för dålig uppdatering! Ska bara meddela att jag lever och ska snart gå att fika för att fira sista hemtentan! Lovely! Kommer uppdatering om helgen sen!

Kram!

I do anything for you.

Hej på er!

Var uppe med tuppen (iaf den som tog sovmorgon) i morse för att dona lite. Har varit och handlat, varit på apoteket, bakat tårtor, diskat och nu är det muffinsbakning som pågår. Känner mig tröttare efter helgen än innan.. Det beroendes på bandcamp (såklart!) där det varit fullspäckat schema! Tidiga mornar, sångsångsång, fikat sisådär hundra gånger (gymmet nästa!), sittning and so on. Men det var det helt klart värt!

Nu är jag även då ett år äldre.. 24. Nu när jag fyllt känns det inte så farligt! Får fortfarande visa leg på systemet! :) Har varit en annorlunda födelsedag.. har inte ätit en endaste liten bit tårta eller öppnat ett enda paket!

Åh, tack så hjärtligt (där kom det! Ett tecken på att jag blivit äldre! Vilken tonåring använder ordet hjärtligt!?) till alla er som grattat mig!

Nu ska jag återgå till bakningen! STOR kram till er alla!

  

Jag som 19, dvs fem år sedan!



Jag som 23.

Någon skillnad?


Ångest!?

Shit! Idag var sista dagen jag kunde ställa in ålder 23 på crosstrainern..! Nästa gång måste jag skriva... 24! Känns ändå sjukt på något sätt! Kommer ihåg när jag började plugget och det var en tjej som då var 24 (vilket jag inte alls trodde).. Vilken chock jag fick! Då tyckte jag det var "gamalt". Och nu är jag själv där!! 24 år.. Hm. För fyra år sedan var jag 20. Jag är alltså fyra år äldre än de som är 20. Okej. Jaja. Jag ska strunta i hur mycket jag fyller och istället fokusera på det roliga med att fylla år! :)

Börjar morgondagen med seminarium! Sedan blir det bandcamp för hela slanten! Yes, körläger i Åleviken fre-sön! Bra sätt att fira sin födelsedag måste jag säga!

Ska ta mig en titt på morgondagens semi och se om jag har några kloka tankar att delge övriga gruppen!
Ha en skön kväll hörrni!


En annorlunda konversation

Ca 5-10 minuter efter att jag upptäckte att min mobil var borta utspelade sig denna konversation:

Tjuv: Hallå? Min dotter Jessica.. hon hade en mobil i handen och jag bara "men jessica, vad har du i handen" och så var det en mobil. Och nu när jag kom hem till Majorna hittade jag den.
Jag: Du har inte hunnit hem till Majorna redan. Jag upptäckte att mobilen var borta direkt.
Tjuv: Ja och jag har använt din telefon och ringt till comviq.
Jag: okej, varför om jag får fråga? Det är ju inte din telefon.
Tjuv: (Upprörd och sur) Men jag säger ju som det är, jag är ju ärlig mot dig.
Jag: Okej?  Ja, jag behöver ju ha tillbaka den.
Tjuv: Ja men nu ska jag vila en timme eller två. Jag kan lämna den på Bellevu polishus om 3 timmar (observera att det inte finns något polishus där.. vad jag vet iaf!)
Jag: Ehh.. nej, jag vill ha den nu.
Tjuv: Jag kan komma till cafét om två timmar.
Jag: Nej, jag vill ha den NU, jag kommer och hämtar den i Majorna.
Tjuv: Äh, nej. Måste tänka ring tillbaka om 15 minuter.

15 minuter passerar (ca). Här är det camilla som pratar med tjuven:

Camilla: Ja, hej, nu har det gått 15 minuter.
Tjuv: (surt) nej det har bara gått tio! Ring tillbaka om 10 minuter.

10 minuter passerar och camilla ringer igen (jag var vid denna tidpunkt så upprörd att jag inte kunde prata):

Tjuv:
Ja, har pratat med en kompis. Vi kan ses på Burger king i Majorna.
Camilla: Det finns inget Burger king i Majorna.
Tjuv: McDonalds då?
Camilla: Det finns inget McDonalds i Majorna heller.
Tjuv: Domkyrkan om en timme?
Camilla: Okej.

Strax efter att Camilla lagt på ringer han upp:

Tjuv: Hur mycket kostar mobilen?
Camilla: Jag vet inte, jag har den på abbonemang hos tre.
Tjuv: 3000?
Camilla: Jag vet inte, du får gå och fråga hos tre i så fall.
Tjuv: Jag tyckte telefonen var väldigt fin. Vill köpa en sån till min flickvän. kanske nästa månad.

Japp. Det var det samtalet. Inte vare dag ens mobil blir stulen ur jackfickan på ett fullsatt café och sedan svarar tjuven när man ringer. Sjukt konstigt alltihop. Nästan så man trodde att det var dolda kameran.



Helgen

Ligger i soffan! Inser att jag spenderar sjukt mycket tid i soffan tillsammans med tv:n. Är det normalt? Men till mitt försvar har jag faktiskt varit på gymmet innan jag la mig här! Ett desperat försök att väga upp helgens frosseri (i bland annat godis i mängder, pizza å sånt) med en timmes crosstrainer. Förbrände faktiskt 600 kalorier.. Det var väl 1/3 pizza. Härligt!

I helgen har jag hunnit med detta:

* Flyttat Anna och Johan till världens finaste lya!
* Spenderat 5 timmar på handels
* Fikat med Natta och Linda
* Slapphäng med tacos hos mig med Linda, Camilla och Jessica
* Tittat på och följt Rickard som åkt vasaloppet
* Brunchat med Liz (+vänner), Anna och Johan
*
Gått en promenad eller två
* Tränat
* Städat

Summa summarum: Kan ändå känna mig ganska nöjd med denna helg!

Idag har alltså Rickard åkt vasaloppet! Har följt honom via sms! Mycket spännande! Självklart klarade han loppet och kom i mål på tiden (ca) 9 timmar & 40 minuter. Mycket stolt flickvän! Eller fästmö om man ska vara petig! :)

Nu ska jag ringa honom och säga hur stolt jag är igen!
Godnatt med er!



Jag och min bästa vasaloppskille!


Sweet dreams

Ljuvliga lördag! Avnjuter en smoothie framför nyhetsmorgon! Ska snart styra kosan mot handels för några timmars effektivt pluggande! Har massa att berätta känns det som! Upptäckte att jag inte varit här på ett X antal dagar.. Sorry för det! Men tid finns inte nu! Men lovar att berätta historien om när min mobil blev stulen! ska lägga upp konversationen med tjuven! Yes, det är sant. Någon stal min mobil och svara när jag ringer för att överväga om jag skulle få tillbaka den eller inte. Smart.

Vi hörs senare! Ha en ljuvligt ljuvlig lördag i vårsolen! 6 dagar --> Undertecknads B-day! Ålder förtäljer inte historien! :) (smått ångestframkallande)


Någon mer än jag som är sugen på sommar och sol!?


Träning coming up!

Wihoo! Idag är det dags att ta bort stygnen. Ska bli skönt att få bort det här snuskiga förbandet som suttit i över 2 veckor! Ska bli spännande att se hur det ser ut där under.. har inte en aning om hur stora hål dom gjort!
Måndag - ny vecka! Har spenderat helgen hemma i Finspång. Underbart har det varit! Jättekul 30-årsfest, mys, middag & bio bland annat! Vi såg Shutter Island.. Snacka om att den satte griller i huvudet på en! Men väldigt bra! Har också tränat (!) i helgen.. Rickard släpade med mig till gymmet och jag provade mitt knä på crosstrainern.. och gissa vad!? Det kändes riktigt bra! Så nu jädrar är det jag som ska hänga på gymmet framöver!
nu måste jag fixa i ordning mig innan det är dags att bege sig mot vårdcentralen. Måste även hinna med lite plugg idag..! måstemåstemåste.
Vi hörs hörrni!

RSS 2.0