Då var det dags igen..

.. för en liten uppdatering. Men bara en liten en, tänkte nämligen krypa ner i sängen och titta på Sex and the City tills jag somnar! i alla fall, vad har hänt sedan sist? Jag jobbar på! Känns som jag kommit in i det ordentligt nu, snart gjort två månader! Tiden går fort! Men det är väldigt roligt! :)

Vet inte vad jag gjort annars.. försöker hinna med att umgås med Rickard, vänner och familj. Har även fått en bra rutin på träning, snittar ungefär 3 -4 pass per vecka! Känner att konditionen blir bättre och bättre. Idag joggade jag 6 km! Det har jag nog knappt gjort förut, i alla fall inte i ett svep så att säga! :)

Uppdatering med viktklubb också. 3 veckor efter start ser det ut som följer: -2 kg och -3 cm i midjemått. Riktigt roligt att det händer något! Och jag lider inte eller svälter mig inte. I lördags unnade jag mig både pizza på Pappa grappa och biopopcorn! Bara att öka på träningen så är det lugn!

Nu - sängen! Får krypa ner själv, Rickard jobbar kväll/natt. Tråk!

Vi hörs snart (?!) igen!


Viktklubb.

Hej på er!

Har några minuter över och tänkte kika in här och skriva några rader. Lördag förmiddag. Klockan ringde 8.30 och vi har hunnit avnjuta en äggfrukost och nyhetsmorgon. Nu ska jag hugga tag i arbetsmiljöarbetet - det som är kvar att fixa tills nästa vecka. Bättre sent än aldrig - så jobbar jag! :)

Har ju inte berättat för er att jag (än en gång) börjat mitt nya liv. Dock mer seriöst denna gång. Har signat upp mig på viktklubb.se för att tappa några extrakilon. Målet = -5 kg på 10 veckor. Detta innebär att jag har begränsat intag av kalorier, ska äta ca 500 kcal mindre/dag än vad jag normalt ska äta för att kunna tappa 0,5 kg/vecka. Än så länge (började i måndags) så är det inga problem! Känns inte alls jobbigt, behöver inte gå hungrig. Men inget extra gott kan jag äta om jag inte tränar. Så vi får ser hur detta går - fortsätt följa mig här så ska jag försöka hålla er uppdaterade!

Annars så har åter en vecka förflutit. Ledig i torsdags, välbehövligt! Firat min kära Rickard och min kära far som haft sina födelsedagar i veckan. GRATTIS! Igår kväll umgicks vi med våra kära vänner. Några av dem åker till Thailand på fredag.. inte alls avundsjuk! Hade gärna tagit en resa till Thai om jag haft både tid och råd! Menmen.. någon måste ju hålla ställningarna här hemma! :)

Ska hugga tag i arbetsmiljön, sedan blir det en sväng till gymmet! Eventuellt ska vi på bio ikväll och för att jag ska få äta popcorn måste jag träna lite! :)

Ha det fins så hoppas jag att vi hörs snart igen!
Kram


RSS 2.0