sjuk :(

Usch! vill inte vara sjuk ju! ska ju på nyårsfest imorrn!! Bli frisk nu då!!
Mår dock bättre nu (efter ett antal alvedon) än jag gjorde i natt och imorse! Då trodde jag ärligt att jag var döende!

Min kära kära Rickard kom nyss hem med massa välbehövliga grejer från apoteket och en krya-på-dig-ros! Jajamän, ni hörde! Det är min karl det! :)

Nu ska jag återgå till soffan, film och blåbärssoppa.

Puss!

Önska mig krya-på-mig!


 


Knep & knåp.

God kväll vänner!

Sitter här och knåpar på min hemtenta.. (ja jag vet, jag blir aldrig klar!!!) dock snart skrivit halva! :)

Denna dag har varit ganska betydelselös.. har legat inne mest, känt mig allmänt hängig. Tog mig iaf ut på en promenad.. passade på att knalla till biblioteket för att låna artiklar/böcker.. men fanns något av det jag ville ha? NEJ! hur göra nu? Hittade en bok på Norrköpings bibliotek, så får väl ta mig dig för att låna den! Har skaffat lånekort iaf!

Funderar på att gå och lägga mig redan.. kolla scrubs å sånt! Rick jobbar, så helt ensam är jag.. :( men får ha säng och täcke för mig själv! (även om det såklart är mycket mysigare att dela.. )

Vet inte om jag får ut något mer vettigt idag av plugget? Klockan är ju ändå nio liksom..

ÄH. lägger upp lite bilder från min promenad förut, dock blev dom ganska suddiga!

                                                       
                   

Fimpen, hell yeah! :)


Feber å skit!

Hej hej hallå!

Ja, som ni märker av överskriften så har det inte blivit någon solning eller promenad. Kommer inte heller bli någon spinning ikväll.. har haft värsta feberfrossan på länge i natt! :( Men mår ändå rätt hyfsat idag, lite hängig bara..! Sitter vid datorn här och skriver på min hemtenta.. måste ändå pallra mig iväg till bibblan för att hämta artiklar! Tur att man har en söt man som springer omkring här med ipren, vatten och sånt! :)

Måste ju vara helt frisk till nyår! VIKTIGT!

aaa.. usch, vill verkligen inte plugga mer nu!! Var ändå duktig igår å satt uppe till halv elva! (med små avbrott av annat skoj man kan göra på internet såklart!)
Knåpade ihop en sida iaf på tentan och han läsa en artikel och skriva frågor..
så får väl trots allt känna mig rätt nöjd va!?

Mitt mål idag: hemtentan klar!!

Nää.. back to work så att säga!
Ha en bra måndag!


Anlysera hit, analysera dit..!

God kväll!

Hoppas ni har en trevligare söndagskväll än mig! Själv sitter jag med plugg upp över öronen..! hmm.. men ändå skönt att göra lite nytta ! :)

Ska försöka skriva lite på hemtentan också innan jag får gå och lägga mig i soffan..!

Lyssnar på Marit Larsen.. mycket bra musik!

Vet inte riktigt vad jag ville med mitt inlägg? Trött på att läsa dåliga artiklar kanske?

Vad står på schemat under morgondagen då?
* solning med ems
* prommis med ems och anna
* plugg... (stora planer på att sätta mig på fimpens bibliotek!!)
* spinning.

Roligare än så blir det helt enkelt inte...

Nää.. nu ska jag återgå till plugget..!

Sov gott!

mer mat!!

God förmiddag!

Kan visst inte få nog av att trycka mat! Ska snart iväg för att fira sen jul med Rickards släkt från australien som är här! Tråkigt nog åkte de på magsjuka lagom till jul, så firande fick skjutas på! Nu är det iaf dags!

Nyss (ok, nyss å nyss, men vid kvart över åtta sisådär) varit ute och gått en härlig morgonpromenad med Lizzie och Pelle! Härliga 8 minus ute :) Mycket skönt! nu ska julmaten bort!

I em blir det plugg för min del. Rickard har fotbollsträning och jag ska försöka börja skriva på hemtentan och läsa lite artiklar! känner mig sjukt laddad.. not.

Har även fått ordning på min fina Ipod som jag fick i julklapp! HATAR itunes! tog bara 4 dar innan jag kunde börja lyssna :)

Nää.. nu ska jag fixa lite här!

PUSS!



Glömde jag säga att min nya Ipod är rosa!? :)

Bilden lånad från Appels hemsida

Mer julmat åt folket!

Hej allesammans!

Hemskt ledsen för så dålig uppdatering, men fullt upp med att äta, mysa, umgås, inta kopiösa mängder alkohol, spela nya spel till Ricks Wii, leka med mina egna julklappar, gå promenader, äta mer, osv.. ni fattar va!?

Ska snart iväg till mormor för ytterligare ett julbord! är så glad att jag nu för tiden älskar julmat!!! å i år är min nya favvo JANSSONS! :) aldrig gillat förut, å nu är det det ända jag vill äta :)

Ska kila!

Bilder från juldagen kommer.. RIKTIGT KUL var det!! :)

PUSS!

God jul!

Vänner!

Ska nu iväg på sedvanlig juldagsmiddag hos farmor och farfar! Alla äter lutfisk utom Malin som får specialare, köttbullar och brunsås! :)

Uppdaterar mer sen! måste kila!

KRAM!

Santa Claus is coming to town.

God dag!

Nyss färdig med mitt andra försök till julgodis, och tro det eller inte, men tror det blev bra!? Gjorde sånna där cokladgrejer med cornflakes! mumma :)

Annars har jag hunnit med att sola, gått prommis med Emma, Anna, Lizzie och Maria, shoppat mina sista julklappar! äntligen färdig med allt tror jag! :)

Sitter och väntar på att Rickard ska komma hem!! Inget kul att vara själv hemma ju!

Nu kommer en bild på  vår fina gran.. ber om ursäkt för den dåliga kvalitén, men fick ta min mobil då jag inte hittade kameran! Granen gör sig verkligen inte rättvisa på bilden, men ändå...! :)

Here it is:


 


Den är stooooor å fin! :)

Pjuh!

Precis slitit färdigt med att paketera alla dessa kolor i smörpapper.. dessa små paket har jag sedan slagit in med snöre och allt, så nu ser dom ut som minijulklappar! :)

Nu blir det sängen.. imorrn ska det hinnas med att gå promenad, sola, plugga, mer julpyssel!

nattinatti!

IHHH!

Hej vänner!

Förlåt för extremt dålig uppdatering! Som ni säkert förstår är jag nu sambo på De Wijks väg i Fimpen, med min kära Rickard! Känns underbart! :)

Anledningen till den dåliga uppdatering är att jag helt enkelt inte haft tid på grund av alla julbestyr! Det pyntas, letas gran, kläs gran, kokas kola, slås in julklappar, dricks glögg.. ja, you name it! Helt otroligt underbart med andra ord!!!!! :) Om bara 2 dagar är det julafton..alltså, känns så sjukt konstigt att det redan är jul!?

Idag kommer Anna hit för att förbrereda vår intervju som kommer äga rum senare under em. Jajamän, här är man inte ledig inte.. ska faktiskt nu innan Anna kommer hit, läsa lite i min älsklingsförfattare Silvermans bok.. YEAH!

Gott folk, bild på vår extremt stora och fina gran kommer! ska bara hitta Ricks kamera!

Ha det bra!

TJOHOOOO!!

Sista dagen i skolan! WIIIE! (okej vet att jag har stört mycket att göra över jul, men ändå!!)

Just nu ligger jag i soffan, har nyss käkat och har lyckats bli relativt klar med packningen! Har alltså en stor resväska, en bag, en dataväska och en stor julklappspåse! :)
Hur orkar släpa allt till station och bära upp på tåget?

Ska bli underbart med sällskap på tåget, i form av Anna och Emma! anna & jag ska även passa på att få lite skolarbete gjort, eller hur!? ;) får väl se hur det går..

Nää..gott folk! Nu ska jag njuta vidare av min juliga lägenhet innan jag måste lämna den!!

PUSS!



God morgon!

Hello darlings!

Känner mig så effektiv! uppe tidigt, mailade iväg grejer, packade lite, fixade med mina sista julkort osv.. ! Har även tjuvtänt sista ljuset i ljuststaken.. och anledningen till detta är ju faktiskt att jag åker hem ikväll, å man vill ju utnyttja max av julgrejerna man har va!! :)

Idag blir det skola mellan 9-15, därefter hem å köra sista packningen innan mitt tog mot Norrköping går kl 18.42. Ska då även ta hand om disken.. kan tänka mig hur fräscht det kommer lukta här annars när jag kommer tillbaka om tre veckor!

Å min fina, fina, fina Rickard! Han jobbar ju kväll/natt denna vecka å då skulle ju jag fått komma hem till en tom lägenhet.. men så ringde han igår kväll å sa att han bytt å fixat så att han skulle jobba fm så han kan vara hemma när jag kommer ikväll! underbart!! :) KÄRLEK!!

ÅH! Jag är i sån julstämmning! Mmmm... underbart underbart underbart! (känner mig aningen hypad.. undrar om man kan bli hög på julen?)

Gott folk, måste kila!

Ha det kanoners!

Iväg!

Har fått otroligt mycket uträttat idag måste jag säga!
Nu ska jag iväg för lite välbehövlig träning! Step som står på schemat!

Sen blir det kalas för natalie!

Vi hörs!



Uhlalalaaa!

Hejhejhej!

stresstresstress! känner mig helt hypad! Donar med packning, matlagning, skriva frågor och "diskussion" inför seminariet imorrn..! Dessutom ska jag hinna åka och hämta mitt nya körkort, packa färdigt, träna och åka till Natta! Varför är dygnets timmar så få!!??

Nåväl. nu tänker ni säkert att om jag nu har så mycket att göra, hur hinner jag sitta här? Jag förstår er synpunkt.. men matlagningen sköter sig själv just nu och packningen gör det inte.. men var tvungen att få ett break, ok?

Imorrn blir det hemåtdags! FIMPEN HERE I COME! :) ska bli otroligt mysigt att få träffa alla och bara umgås!! Åhh! Christmas, christmas.. varför infaller julen så sällan!? (ja okej, jag vet att man bara kan födas en gång per år, men ändå!)

Nää. ska återgå till spisen!

soo loooooooooooong!


Vår gran förra året! ska bli ännu finare i år! :)


Mitt utomordentligt snygga pepparkakshus förra året! :)
(bör tilläggas att det var ett rent helvete att få ihop det.. å att den dagen inte var min dag så att säga)

Have yourself a merry little christmas..

God kväll!

Har verkligen, verkligen, kommit i julstämning nu, efter att ha haft vår vinterkonsert!! Nyss kommit hem.. känner mig sjukt trött och sliten nu.. förra veckans bravader med extremt lite sömn börja komma ikapp mig nu..

så tänker faktiskt gå raka vägen till sängen nu!

Måste ju bara nämna också, att jag tog mig ut å sprang (okej, intervallträning) i ca 45 min idag. kanske det som tog mina krafter? i alla fall är det väldigt skönt i luften att springa nu, dock är det inte lika skönt i lungorna att andas ner kylig luft.! (Hm, intresseklubben antecknar förstår jag?)

Nåväl. Imorrn blir det kalas för Natalie! MYSIGT! :)

Puss på er å sov sött!

Fly me to the moon.

Guten morgen! Eller snarare god förmiddag! (kan dock inte säga detta på tyska!)

Sitter här vid datorn i mitt kök och försöker sammanfatta ett stycke ur den älskade boken Interpreting qulitative data.. HM. inte det lättaste.. får sitta och leta upp och översätta sisådär varannat ord! Tur att det finns ordböcker på internet, mycket smidigare än att sitta och leta i en bok! :)

Tog sovmorgon idag.. min klocka ringde 8.00, men vaknade inte ordentligt förrän 8.30, mycket skönt!! Varit ute en snabbis, ätit frukost och nu sitter jag alltså här! Vill hinna träna idag, men vet inte om tid finns? Får väl annars bli en promenad till eller en springtur nere i hamnen!?

Måste nog återgå till detta.. hade som mål att vara kvar till lunch.. min lunch får nog bli vid tidigast 14 i så fall :)

Glöm inte, konsert ikväll!! :)





Urspårat.

God kväll kära läsare.

Om ni undrar vad det är som är urspårat så är det det nya delmomentet vi började med idag! Den kvinnan begär inte lite av oss. MY GOD säger jag bara. när hinna allt? Jo, det hade hon minsann svaret på: I JUL. Jag menar,  JUL!!!?? Vet inte folk att julen är helig för mig!!??

i alla fall.. hemma efter lång dag i skolan, direkt till kör efter det.. ska sova nu, imorrn blir mer plugg.

Sov sött!!



Hittade denna på facebook från fredagens sittning! MY LOVELYS!


Söndag..

God kväll!

Ledsen för dålig uppdatering under helgen..! Men har varit fullt upp kan man säga! I fredags hade vi vår julsittning, vilket resulterade i en mycket lyckad fest!! :) Igår var det sittning med kören, vilket också resulterade i en mycket trevlig kväll! Har med andra ord haft en väldigt bra helg
:)

Nu ska jag sova.. imorrn börjar nytt moment inom metodkursen.. denna gång kvalitativ metod och analys..
roligare låter det som man kan ha..
känner mig inte direkt motiverade att börja med nytt några dar innan jul! men.. köra hårt, slutar ju på torsdag, å då bär det av hem!

Emmis har varit här i em, mycket trevligt sällskap!
 vi har även hunnit fika med anna, johan och elin.. och jag har i princip shoppat färdigt mina julklappar idag!

I alla fall..
nu är det dags att sova.. upp tidigt imorrn, ska försöka ta mig ut en sväng innan skolan..

Godnatt kära vänner!

Sankta lucia..

Innan jag säger  god morgon, ta bara en titt på vad klockan var när jag skrev detta!
I know, typ kvart i sex!

Så där ja, God morgon!

Min klocka ringde kvart över fem efter knappt fyra timmars sömn. Känns bra det här.
Ska ju iväg å lussa ju :)

Så ,god lucia på er!

(ja, detta inlägg var nog det mest onödiga ever. var nog bara att jag ville visa er hur tidigt man kan vara uppe som student. det händer inte ofta, men när det väl händer så vill man ju visa liksom!)

..and everything was gone..

Herre min!

Okej, 6-poängstenta? Snarare 15 poäng!! Ursäkta, men vad hände med "ni ska inte kunna räkna, ni kommer få givna siffror blalblabla"!!???? bara undrar liksom, eftersom 5 av 6 frågor var räkna från scratch så att säga.

Kan ha gått hur som helst, antaligen kasst. men gott folk, nu tar jag jullov! (okej, börjar ny kurs på måndag, men ändå..) nu äre festligheter på gång!

PUSS

MY GOD, EVERYTHING IS GONE!

Morr´n morr´n!

Varför är det alltid så när jag vaknar på tentamorgonen.. att jag känner att allting jag lärt mig via råplugg de senaste veckorna, är borta!? Nu när jag försöker gå igenom saker i mitt huvud så är det.. ja, borta! Men som jag alltid då brukar intala mig.. jag tror det sitter någonstans där bak i skallen.. å när det väl är dags så kan man bara plocka fram det! Vi kan ju hoppas på det iaf, annars är det ju garanterat kört för mig!

Tänkte nog efter tentan hinna med lite träning, klänningshopping och janssons-matlagning! Stora planer här!

Nä, nu är det ägg, kaffe och smoothie som gäller! en riktigt energikick! :)

Wish me luck!


tentaångest var är du?

God kväll kära vänner!

Börjar undrar var min sedvanliga tentaångest tagit vägen? Fattar inget, var är min ångest, saknar den! Det är ju den som ger mig det där extra..! (tror jag!?) hm.. vet inte om jag ska tolka detta som ett bra eller dåligt tecken?

nåväl.. idag har jag, as ususal, spenderat dagen på handels bibliotek! även blivit en hel del diskuterande.. det är bra det! får väl se hur det går imorrn, vill bara ha tentan gjord!!

Nu är jag trött på plugg, nu vill vi ha fest! :)
och fest ska det verkligen bli dagarna framöver! Party torsdag, fredag & lördag!


Suck.. bort med detta...



å fram med partyhumöret! :)

Godnatt!

By the way..

världens vackraste namn har ju namnsdag idag! :)
Jag står redo att mottaga era grattis! :)

Sista rycket.

Härliga onsdag!

Imorrn är det tenta.. bara att köra på idag.. man säger ju att man inte ska lära något nytt dagen innan, utan bara repetera.. shit, jag har massa kvar jag inte kan! Å jag vill inte gör omtenta!!!

Ser verkligen ut som kriget här hemma.. en veckas disk..stökstökstök. men får ta tag i det efter tentan! har inte tid för det nu!

usch.. varför har jag inget vettigt å kul att komma med?

lovar att snartsnart vara back on track med lite roligare inlägg än tentaångest!

nu måste jag kila. handels väntar.

puss!

JAG BLIR GALEN!

Hade skrivit världens inlägg å vad händer!?? JO DET FÖRSVINNER HELT PLÖTSLIGT!!!!!! (ja okej, jag råkade trycka på någon annan knapp än jag skulle, men ändå!!!)

GAH. nu blire inget nytt ialla fall. jag orkar inte!! Är trött.. borde sova, så dags att krypa i säng om jag ska somna innan tre eftersom det tydligen tar stört lång tid för mig att somna! (kan det ha något att göra med att jag vägrar somna, utan istället ligger på helspänn å lyssnar efter potentiella mördare å tjuvar!? å att jag måste gå upp då och då för att kolla igenom alla gömställen?)
Tror mitt sovmysterium är löst... :)

Nu är det nog för ikväll. mitt huvud är tomt,har inget vettigt att skriva, så återkommer imorrn!

Sov gott!


Den här raringen har jag hjälp med håret ikväll! Och som tack? Hemmagjord kycklingsallad! MUMMA :)

Tisdagspepp!

God morning!

Sovit helt jäkla kasst inatt.. som vanligt! stört jobbigt att va inne i en sova-dåligt-period. särskilt när jag inte har tid att varken vara trött eller sova! hm. knepigt.

Ska iväg till skolan för pluggpluggplugg. ska faktiskt en sväng till gymmet också! var senast i onsdags.. 6 dar sen.!! PANIK! ÅNGEST!


Nåväl.. är man busy så är man.

Jag lämnar er med denna underbara låttext.
Hörs såklart ikväll! :)


You are my everything
My head and my heart mind my wing
i could give all again
I'm never sure
of anyything
with you

The jokes the laughs the teardrops too
The games the fun the travels too
Yes I won't do them all with you
All good things now come from you

I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you

You are my everything
My head and my heart mind my wing
The past the present tomorrow too
I'll spend my final day
with you

I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you

I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you

Anna Ternheim - What have I done

Underbar.

Bingen!

Shit! kom hem nu typ! åkte hemifrån kl 8.30 imorse och kommer hem nu..
sjukt trött så måste bryta mitt löfte om ett innehållsrikt inlägg! Sorry! men ni får ha överseende med tanke på kommande tenta, konserter och andra festligheter! :)

Sov sött!

All good things come from you!

God morgon!

Måndag igen, härliga måndag.. tycker veckan bara består av måndagar! nåväl.. de ska genomlidas ändå.. idag blir det plugg på handels mellan sisådär 9-17.30.. lång dag, men ett måste då tentan hägrar allt närmre! Så blir det såklart kör efter det. Snart dags för lucia ju :)

Var inte kul alls att sussa själv inatt! tog rätt lång tid innan jag somnade.. tur att jag har stört mycket på dagordningen i veckan, så kommer förhoppningsvis somna som en stock sen!

shit. märker att jag har NADA att skriva om. hm.. får helt enkelt bli en bättre uppdatering ikväll, promise!

Nu ska jag återgå till min smoothie :)


Älskling. överskriften är tillägnad dig.. ! Fler ord överflödiga...

What have I done?

Hej raringar!

Sorry för dålig uppdatering under helgen..! men ni vet ju anledningen.. :)


 

Haft en kanonhelg:
mys-glögg-julpåliseberg-vänner-kärlek-kaffe-fika-ljus-pussar-spelkväll-tacopaj-kramar-sovmorgon-promenad-sunesjul-musik-vin-advent-mermermerkärlek.

Nu är jag åter alena i min lya! Känns inte så farligt ändå..! Har verkligen fullt upp kommande veckorna..! Sen vänner.. då är det JUL! underbart!

Denna vecka blir det iaf plugg fram till torsdag då det är tentadags..! kan ju bli spännande.. NOT.

Ska ta tag i att kolla lite anteckningar från föreläsningar och sånt.. så jag känner att jag gjort nån nytta :)

By the way... dagens låt What have I done med Anna Ternheim. UNDERBAR! både som acuostisk och inte!



What have I done to fall so hard for you ?

Boka in 12/12 och 16/12! NU =)

God kväll!

Nyss hemkommen från stämrep med oss sopraner! för er som inte hänger med så handlar det om sång, nämligen körsång! :) Ni MÅSTE komma och kolla på oss den 12:e i Hagakyrkan (lucia) och den 16:e, vår julkonsert! kommer bli riktigt stämmningsfullt! så har ni inte bokat in detta än, gör det! :)

Nyss ätit fisk. väntar på att Himlen kan vänta ska börja.. Cammi säger att det måste ses så jag ska ge det en chans. finns risk för mycket gråt vad jag förstått! (har smygstartat genom att sitta och grina till bröllopsform här..!)

imorrnimorrnimorrn... RICKARDTIME! =)

KÄRLEK!

God morgon raringar!

Nyss varit ute och gått i ca 1½ timma! sköönt! hinns nog ingen träning idag så då får man gå lite mer! hade ju lovely sällskap också i form av Linda! :)

Ska iväg och köpa en julklapp sen blir det plugg för hela slanten!



KÄRLEK KÄRLEK! Är det inte det bästa som finns på denna jord!!?? Det kan vara kärlek till sin partner, sina vänner, sin familj, sina barn, djur.. ja oavsett i vilken form så är kärlek det finaste vi har!!
KÄRLEK!

Världens finaste låt?

Goingar!

Sitter här och lyssnar på en massa musik! hittar massa finingar som man typ glömt bort.. försöker komma på vilken låt jag tycker är världens finaste.. men jag vet inte!? hur ska man kunna välja det? finns så många fina låtar ju..

En av mina bästa är ändå 9 crimes med Damien Rice.. den är underbar! bara ryser när jag hör den...! 

Hörde en låt idag som också är otroligt fin, No one wants forever med Laruel music..

Vilken är din finaste låt? Tipsa mig! :)


Anova, korrelation, varians, standardavvikelse...

God kväll!

Mitt huvud är helt proppat med ovanstående.. shit.. fattar nadanadanada!! Men tänker att det kanske lossnar så smånigom!? (hm verkar troligt)

har nyss kommit hem från träning, step, och ligger nu och jäser i soffan efter en god portion med potatismos (egengjort såklart!), stekt fisk och en god sallad! MUMMA! :)

Tänkte ge mig på att öppna böckerna en snabbis, men måste ju se bonden först!! spännande! någon mer än jag som känner hat mot Magnus!? jag tål inte karln!!!

Nu tänkte jag (för att göra nåt annat) skriva lite saker som mig som ni kanske/kanske inte vet...! spännande va!? :)

* Jag har extremt kort stubin, tänder skitlätt
* Fiskbullar i hummersås är något som verkligen kan ge mig cravings
* Jag är hypokondriker och de vanligate sjukdomarna jag lider av är cancer och hjärtsjukdomar
* Om tre år vill jag vara gift
* Jag har snöat in på att jag måste ha en berså på mitt kommande hus tomt
* Jag var jätteelak och konstig under min tonårsperiod
* Mitt vänstra lår är mindre än mitt högra (efter en knäolycka för lääänge sen)
* Jag är född med förstorade menisker vilket min läkare bara sett 7 fall av under hans 20 år i yrket
* Innan min operation (se ovan) frågade jag på allvar läkaren om det var säkert att jag skulle vakna igen
* Jag har aldrig haft hål i tänderna
* Jag får ångest om jag inte tränar
* Någon gång i mitt liv vill jag åka till ön Zanzibar
* Jag tror på Gud
* Jag skulle vilja testa att leva i serien vänner (aldrig jobba-bara hänga på coffehouse liksom!)
* Jag är otroligt klumpig
* Jag har sjukhusskräck
* Jag har bra självförtroende (oftast iaf!)
* Det jag värdesätter högst i livet är min familj och mina vänner
* Jag kan inte prata med normal röst med djur
* Jag gillar att kalla Rickard för massa smeknamn som han hatar.. men efter 8 år börjar han äntligen lyssna :)
* Rickard är min enda stora kärlek och är den jag vill leva mitt liv med
* Jag blir förbannad inombords när det är fullt på spårvagnen, men ändå bara MÅSTE folk knöla in ytterligare en barnvagn.
* Jag gråter väldigt lätt

Ja.. det var några saker om mig som ni kanske inte visste!? vem vet.. kanske kommer en fortsättning på detta om jag orkar någon annan dag... finns massa saker ni inte vet :)

nu äre bonden igen

This is me! :)


God onsdag!

God morgon!

Hoppas ni sussat gott!? Jag har sussat sisådär.. vaknat massa gånger och så..sover inte alls så bra just nu, är inne i en sova-dåligt-svacka! Not good.

Ska snart iväg för ett möte med pegasus och därefter till skolan för att göra onödiga dataövningar i 3 timmar..  GASH! känner inte alls för det... men men.. i eftermiddag blir det step i alla fall!

Jag vill ha snö nu!! en hel hög med snö, några minusgrader och solsken! kan det bli bättre!??

Nää.. ska packa och dona lite innan jag drar. Roligare uppdatering ikväll! :)

Ha en skön dag!

Effektiv tisdag!

God kväll!!

Tisdagkväll och gissa vad jag gör!? (rätt svar ska vara ligger i soffan och kollar TV!) Har dock varit mycket effektiv idag och hunnit med en hel del plugg, promenad, möte med mentor bland annat! Får summera min tisdag som nöjd tycker jag!

Känner mig lite småhängig.. hoppas verkligen inte jag börjar bli sjuk.. har INTE tid med det!

Längtar till helgen..då kommer nämligen min kära rickard på besök!! :) finfint som snus! ska hänga på liseberg bland annat! supermysigt nu i juletid!

På tal om jul har jag varit hemma hos linda idag (mestadels plugg där faktiskt!) och klätt hennes rosa gran i rosa belsyning, rosa kulor och glitter! MYCKET FINT!!

Nää.. nu ska jag ringa till min kära linda som nyss ringt!

                                                                                      


Min fina! :)


Jag lever! :)

Har dock haft en riktigt busy helg i fimpen, no time för bloggning! Nu är jag i alla fall åter i götet.. väntar på att åka och sjunga snart.. som sagt.. haft det kanon i helgen..
kan sammanfatta den såhär:

* Fredag - bubbelbad och kebab med rickard, julpyntning!
* Lördag - träning på gymmet, julbord, förfest, utgång
* Söndag - bakis, hälsa på ricks föräldrar, fika med min släkt, matlagning, film, mys
* Måndag - adventsmys, albert&herbert, X2000

Såå.. underbart!

Denna vecka kommer mest bestå av promenad, plugg och träning! hoppas på att slänga in lite mys (gärna julmys!) med mina örnar! :)

Ska återgå till that 70´s show!

Hade gott!

RSS 2.0