Ops...

God morgon/förmiddag på er!

Inser att det var ett tag sen sist.. Har inte mycket nytt att berätta, antar att det är därför! Tänkte i alla fall att jag ska ge ett livstecken (åt de få som trots allt läser min blogg)! Just nu sitter jag med en inlämningsuppgift som ska vara inne senast kl 12.00 idag. Gissa när jag började.. Rätt gissat, igår runt 20-hugget. Var helt inställd på att vi skulle FÅ UT uppgiften idag kl 12. Tänkte bara att jag skulle gå in och kolla lite på studentportalen för att se hur det skulle gå till.. Då har vi tydligen fått ut uppgiften den 17:e (för tio dagar sedan) och den ska då vara INLÄMNAD idag kl 12.00. Japp. så det var bara att sätta igång. Inte har jag läst hela boken heller.. Men.. nu har jag trots allt lyckats få ihop snart tre sidor (som antalet var).. Dock misstänker jag starkt att det inte är mina bästa tre sidor. Men vad ska man göra? Kl 15.00 idag ska vi sedan gå in och läsa 4 stycken av de andras rapporter och sedan svara på ett x antal frågor och lämna in och diskutera på forumet. Det är tydligen så det funkar att läsa på distans. Tacka vet jag klassrum och sitta runt ett bord och diskutera! Men men..! :)

Annars? Helgen har kommit och gått.. I fredags var det "Halv åtta hos mig" hemma hos Linda och Andreas! Där bjöds på mycket god italiensk meny! Rickard har smått ångest över vad vi ska kunna bräcka dem med! :) Nåväl, det är Anna och Johans tur emellan.. Tror jag ska spana lite menyer sen när uppgiften är klar.. I lördags var det fest hos det sistnämnda paret inne i Norrkan. Finbesök från Göteborg var där och det var en trevlig kväll! Ingen utgång för oss dock! (Närmar mig ju faktiskt de 25). Igår spenderade jag ca 6 timmar hos mormor = 6 timmar ätande och rullade sedan hem. Men gott var det! Och visst ja, jag vann ju på kortspelet! :)

Utöver skoluppgifter idag så ska jag slita ner allt som finns längs väggarna i hallen. Jajamän, nu ska det (äntligen!) målas om! Härliga tider!

Oj, vilket långt inlägg det blev.. Hade visst lite att berätta trots allt. Nåväl. Nu ska jag fortsätta med uppgiften - mindre än tre timmar kvar...

Kram på er!


Födelsedagsfirande.

Torsdag redan! Och här sitter jag.. borde ta upp arbetsmiljön och pyssla lite med den. Och det ska jag också.. så smånigom. Det är det som är trixet med att kunna bestämma sina egna arbetstider.. Nåväl. Annars har jag pluggat denna vecka..Snart dags för hemtenta. Hua! Har nästan glömt hur man gör! Ikväll vankas födelsedagsfirande.. en moster (ingift sådan) till Rickard som fyller 50. Öppet hus vankas - hoppas på god mat! Har faktiskt tagit ändan ur och varit på gymmet under förmiddagen. Nu är det kilon som ska bort från denna något övergödda kropp! :)

Nu - iväg och fixa födelsedagsblommor!




Än är det långt kvar till vår och blåsippeplockande! Nu väntar höst! Mysigt! :)


Ny spännande vecka?

Så var det måndag igen! Den här måndagen har gått i pluggandets tecken. Har avverkat tre föreläsningar och ska försöka hinna med en fjärde innan jag ger upp för dagen. Annars är det bra grått och regnigt ute.. Usch! Och Rickard kommer inte hem förrän senare i em. Längtar till dess! Men ska passa på att utyttja tiden jag har ensam, det är mycket svårare att plugga när han kommit hem! :)

Kram
!


Hjärtadu.

Åh denna lördag hade inte kunnat starta bättre! Gick upp strax innan halv nio - tog mig ut på en promenad och stannade och köpte nybakat bröd på väg hem! Väl hemma väntade kaffe och dukat bord framför tidning och nyhetsmorgon. Underbart! Nu slappar jag i soffan.. ska kanske göra nåt vettigt snart. I eftermiddag väntar ju marschen/promenaden för att bekämpa bröstcancer (man betalar alltså pengar för att gå och dessa pengar går till just forskningen på bröstcancer).

skulle ju egentligen åkt till Liseberg i helgen men detta blev avblåst i princip dagen innan.. Så nu hoppas jag att det blir någon annan dag istället!

Nåväl. Vi hörs!



Mina finingar! Jag saknar er! Och Camilla såklart :)

Fredagsrusk!

Världens gråaste fredag utanför fönstret. Jag har spenerat förmiddagen inomhus framför datorn. Har dels skrivit jobbansökan och letat jobb. Har även beställt böcker till kursen jag läser (bättre sent än aldrig) och tittat på två föreläsningar samt antecknat till. Studietekniken sitter i än känner jag. Men det är ju inte jätteroligt att plugga.. Men men.. någon nytta har jag väl av det i framtiden förhoppningsvis!

Ska kika igenom en eller två föreläsningar till idag innan jag anser det dags att ta helg. Ska försöka ta mig ut på en uppfriskande promenad först bara. Om vädret tillåter vill säga!

Nåväl, nåväl. I helgen är det inte mycket planerat än så länge. Ska gå en promenad/marsch för kampen mot börstcancer imorgon, annars tar vi det som det kommer!

Nu - ut i regnrusket!


Ljuvliga torsdag!?

Åh denna Torsdag! Ska ta fram cykeln och trampa iväg till Sonstorp och farmor snart! Det var länge sedan jag var där sist! Och vad passar väl bättre än att passa på att cykla medan vädret tillåter? Och gratis motion dessutom! (att jag inte har tillgång till bil och det inte går några bussar så här dags gör beslutet att ta cykeln än enklare att fatta). Ser lite blåsigt ut, så förbereder mig på en jobbig tur! Måste nog dessutom pumpa däcken. I eftermiddag är det plugg som gäller samt lite miljöarbete. Ikväll hoppas jag på att ta mig till gymmet för lite Aktiv gång och Zumba Toning. Det senare är ett nytt pass, spännande!

Vi hörs!


Mannen min jobbar - såklart!


Nytt liv?

Hur många gånger har jag inte sagt det? "Idag ska jag börja mitt nya, sunda och hälsosamma liv. Jag ska träna och äta endast nyttig mat". Ja, ett ex antal gånger förut. Och detta lär väl inte bli sista gången heller om jag känner mig själv rätt. Nåväl, har i alla fall tränat idag ! :)

Hm. har inte mycket att rapportera .. dagarna rullar på. Jag försöker plugga, min kurs i personalekonomi har nu börjat. Har några föreläsningar att beta av. Utöver det försöker jag jobba lite med.

Nej. Rickard jobbar natt. Ogilla! Ska nog krypa ner i sängen och slänga på ett avsnitt scrubs.


RSS 2.0