Uppsatsen inlämnad...

... men än är det inte över!! Ska snart iväg till skolan för att få reda på vilken uppsats vi ska opponera på och vilka som ska opponera på oss! Hua! I kväll är det även konsert för hela slanten. Det är mycket nu. Bloggen kommer lite längre ner på prioriteringslistan! Dessutom kommer kära Rickard hit ikväll! Nu ska jag nämligen flytta ur lägenheten.. (jag vet! Redan!!) Flyttar in hos grannen sista veckan innan jag flyttar ifrån Göteborg för gott.. Konstigt. Men det får vi ha ångest för en annan dag!

Kram!

ÅNGEST.

Fet ångest.

Vi hörs på torsdag efter klockan 10.


GI - LCHF - ATKINS..??

Hej på er!

Ligger utslagen i soffan.. Efter all packning (och hur mycket som helst återstår) förtjänar jag att ligga utslagen! Har dessutom varit ute och sprungit. Men vad varmt det var! Jag var helt slut den halvtimma jag var ute.. Stackars satar som sprungit Göteborgsvarvet idag. Tydligen över 60 personer som kollapsat.. Usch!

Har lagat en god GI-måltid! Köttfärsbiffar med broccoli&blomkåls-mos. Istället för vanligt potatismos då. Blev mycket gott, dock snålade jag lite på saltet (för ovanlighetens skull).

För tillfället kollar jag på 27 dresses.. men ska försöka packa lite till sen, måste ta itu med kläderna tror jag!

Ha en skön kväll!


Kickstart!

God morgon!

Underbart att vara uppe redan klockan åtta, känns som man får ut så mycket mer av dagen! (ja, det får man ju också). Men ni vet.. Morgonen kan nog vara den bästa tiden på dygnet! Gick upp och tvättade, gick en powerwalk och har nu ätit frukost och ska hugga tag i flyttpackningen. Vet bara inte var jag ska börja!? Nåväl. bara att hugga in!


Nu är det nog slut på vitsipporna.. men attans vad grönt och fint det är ute! Det här måste vara bästa tiden på året!


Ge mig tid och pengar!

Gud, vad krävande jag blivit. Andra gången jag kräver något på ca en vecka (förra gången ett jobb). Men skulle VERKLIGEN vara i stort behov av mer tid och pengar.. Men, säg någon som inte är det? Nåväl, ligger hemma i soffan. har varit en lång och seg dag, känts som jag gått runt i dvala hela dagen. Beror kanske på åskvärmen som hägrar i stan. Försökte råda bot på denna känsla genom att ta mig till gymmet, det gick sådär.. Nya träningstag imorgon!

Ska påbörja packning här.. insåg att jag flyttar nästa helg och har noll tid till packning (se önskemål i rubrikraden) i veckan.. Måste därför göra detta nu i helgen! Inte allt såklart, men mycket. Måste även skruva ner hyllor, spackla och måla.. Åh, vad roligt!! Måste också köpa examensklänning (se önskemål nr två i rubrikraden).. För om TVÅ veckor tar jag min examen inom personalvetenskap och kan då titulera mig som PERSONALVETARE! Härliga tider!

Nu ska jag vila lite till. Imorgon ska jag dessutom upp och tvätta klockan åtta.

Ha en fin kväll!


Daaaaaaaaah.

God morgon!

Befinner mig i skolan (var annars?) tillsammans med min kära uppsatspartner. Är ganska trött. Gick hemifrån 7.30 igår och kom hem 21.30, det vill säga 13 timmar i skolan. Och så har det sett ut ungefär hela denna vecka. Nästan iaf. Träningen har blivit extremt lidande under denna period.. men lyckades att gå upp klockan 6 imorse för att hinna med en promenad innan skolan. Hoppas den ger mig energi att orka denna dag! Men det bästa av allt är ändå att vi i princip är klara!! Idag är det finslipet kvar, innehållsförteckning, sidnr osv.. Sedan skickas uppsatsen till vår handlerdare på fredag morgon klockn 8.. Sedan är det bara att invänta hennes åsikter. Skulle uppsatsen vara åt helskotta, ja.. då har vi två dagar på oss att åtgärda det innan den ska vara inlämnad.. Så håll tummarna nu!

Vi hörs senare. Nu måste jag kolla lite i Maslow.
Ha en fin dag!


Det närmar sig deadline!

Hej på er!

Har kommit hem sent idag efter 11 timmar på skolan. Härliga tider! Men har varit sjukt effektiva idag, så känner mig mycket nöjd med dagen trots allt! Just nu har jag en ugnspannkaka med bacon i ugnen. Blev sugen när Cam sa att hon skulle göra det till middag ikväll. Dock har den svällt och är jättestor ! Men jag är sjukligt hungrig, så det är bra! :)

Annars har ännu en helg i fimpen förflutit! har hunnit med plugg, kompishäng, mys, träning (TVÅ löppass!), familj.. och ändå hunnit vila! Skönt! Nu är det inte lång tid kvar här i Göteborg.. !

Förresten! Idag har Rickard och jag blivit med hästägare! Ja, inte till en häst med fyra ben och svans, utan en hästensäng! Vilka kommer sova gott framöver!? Ska bara fixa en fin sängram också! Härligt att nu få sova i en 180 cm säng.. Från att ha sovit i en 120-säng i alla år! Kommer säkert ändå ligga och klänga i mitten! :)

Nu är pannkakan klar tror jag!

Må gott!


Uppsatsskrivande i Fimpen.

Hej på er !

Sitter hemma i Fimpen och knåpar på uppsatsen! Rickard är på jobbet, så man borde ju tycka att jag skulle kunna få massa gjort. Snarare fick jag med gjort igår när han var hemma och vi satt och pluggade tillsammans. Nåja, jag anser mig ändå vara relativt nöjd med det jag åstadkommit hittills, även om det mesta gjordes igår. Spelar ju egentligen inte roll NÄR saker görs, BARA det görs! :)

Vi tog även cyklarna upp till Lunddalen för ett springa en liten bit. Jag var genomsvettig bara av att cykla upp dit (bara uppför) och hade innan vi ens börjat springa en puls på sisådär 200 slag i minuten. Men, vi sprang två varv iaf (ca 4,6-5 km) och rullade sedan hem. Ljuvligt! Alltså.. löpning är himla skoj när det sker ute i skogen! Tror detta kan vara mitt nya kall här i livet!? (okej nu ska vi inte överdriva).

I alla fall. Sitter forfarande i Rickards morgonrock. Klockan är 11.40. Har planer på att försöka ta mig ut igen, antigen för en promenix eller löpning. Eller eventuellt en kombination av de båda?

Men.. först får jag allt fortsätta skriva lite till. kanske dags att klä på mig och borsta tänderna med?

Ha en fin fredag!


Ge mig ett jobb tack!

Hej på er!

Har inte varit hemma så många timmar. Trots detta har jag ändå hunnit med att skriva två jobbansökningar (av totalt fyra bara idag), gått igenom den daliga bloggordningen samt tittat på Vänner. Det här med jobbsökande alltså! Det är inte lätt inte och det är ta mig tusan ett heltidsjobb bara att söka! Dels ska man leta lämpliga tjänster, sedan ringa, sedan knåpa ihop CV och Personligt brev anpassat till just det arbetet och den organisationen. Det går ju inte att använda samma inte! Men.. trots allt så tycker jag det är ganska kul! Men mycket skriva blir det..

Är det inte jobbansökningar jag skriver, så är det uppsats. Och är det inte uppsats jag skriver så är det mail hit och dit, mail till bovärd, företag, handledare, ja you name it! Nåväl.. vad gäller jobb så är det ju kirrat för sommaren. men det vore inte så dumt att få ett personalarbete till hösten. och gärna ett som man är lagom kvalificerad till tack!

Är jag gnällig? Nej, inte så värst. Stressad? Njaa.. jag har ju rätt svårt att bli stressadstressad liksom. Och om jag nu är stressad så verkar jag inte bry mig så mycket om det utan slänger ihop lite packning och drar till Fimpen imorgon! Liten spontanvisit så där :)

Nää., nu ska jag antingen fortsätta söka jobb, skriva på uppsatsen, slänga iväg ett par mail.. ELLER.. lägga mig i soffan!






















Lite bilder från vår Stockholmstripp när vi firade 10 år! :)


Vårruset!

God kväll kära vänner!

Har lyckats ta mig runt vårruset under kvällen på 26 minuter! Är mycket nöjd med detta då jag aldrig trodde jag skulle komma under 30! Särskilt sen alla tjocka tanter med gångstavar bestämt sig att gå i springagrupperna framför och då 10 och 10 i bredd. Härligt! men jag tog mig runt och detta är jag nöjd med! Jag har ju inte heller kunnat löpträna så länge pga av min knäoperation.! Får man vara så här nöjd och skrytig som svensk? Ähh! Vad tusan, jag är nöjd. Nöjdnöjdnöjd.

Nu ska jag sova. Upp tidigt (kl 6!) och tvätta imorgon sedan en fullspäckad dag med uppsatsskrivande. Vi var sjuk effektiva idag, knåpade väl ihop sisådär 8-10 sidor resultat! hualigen!

Godnatt på er fina vänner!



Bild från vår Stockholmstripp! Får lägga upp fler någon dag!


Back from Orust!

Hej på er! Är tillbaka i Götet efter några otroligt sköna och trevliga dagar ute på Orust! Istället för att jag ska tjöta om vad som gjorts under dessa dagar, låter jag bilderna tala för sig själva!










































Nej, nu får det räcka! :)


Orust!

Ja, jag lever! har bara glömt min datorladdare hemma i Fimpen! Illa! Uppsats är det som gäller för hela slanten.. eller nästa, i em åker vi till Orust för lite kvalitetstid med örnarna! 3 dagar stannar vi där.. Här ska vilas, pluggas lite (betoning på lite), tränas inför vårruset, ätas och jaa.. mysas helt enkelt!

Så vi hörs när jag kommer hem! :)

ha en fin vecka!

RSS 2.0