Fantastisk helg!

Så var man hemma efter en underbar helg i det fina Stockholm! Vi anlände i fredags -  vid 13.30. Checkade in på det fina Hilton Hotell slussen - fick ett fint rum med utsikt över riddarfjärden! Strosade sedan på söder, åt en god lunch-sushi.. satte oss i solen och drack ett glas rosé och öl (ja, vem som drack vad får ni själva räkna ut!). Strosade lite mer.. Gick hem och åkte upp till loungen som vi hade tillgång till. Där fanns buffé med plockmat och ett sprit-vin-champange-drink-bord. Allt detta ingick i priset. Gissa vart vi spenderade kvällarna! :) På kvällen åt vi middag på en mysig italiensk restaurang på söder.

Lördag - åt underbar hotellfrukost där man inte fick anstränga sig mer än nödvändigt (hämta juice och kaffe var till exempel inte tillåtet). Gick sedan på stan.. gamla stan, söder mm.. hann se en hel del av stockholm! Och måste säga att stockholm är en otroligt fin stad!! Väl hemma på hotellet tog vi ett bad och åkte (återigen) upp till loungen innan det var dags för middag på en restaurang i gamla stan. OTROLIGT god mat!

Söndag - åt återigen en supergod hotellfrukost. Alltså jag skulle kunna äta hotellfrukost varje dag till frukost-lunch-middag. Fantastiskt! Åkte sedan ut en sväng till djurgården och strosade där innan det var dags att hoppa på tåget hem.

Så! Nu har vi hunnit fira vår 10-årsdag ordentligt och fyllt på kärleksdepåerna ordentligt! Nu klarar vi 1½ månad till på distans! :) Tack finaste Rickard för en helt perfekt helg!

Bilder kommer så småningom...


Vårt hotell


10 fantastiska år!


Kommentarer
Postat av: Elin

ÅHHH!!! vad mysigt gumman. Perfekt. Ni verkar ha sett det bästa av det bästa. Gillar loungen, vin-champange-spritbar är inte illa. Och hotellfrukost. MY GOD!!! bra att ni gillade stan för då ska ni få en helt egen guidad tur i Stockholm av mig i sommar/höst :) PUSS/Elin

2010-04-20 @ 14:30:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0